Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ μετέδωσαν ότι η Χρυσή Αυγή σκότωσε έναν Σκοπιανό

«Για ανύπαρκτο περιστατικό και αποκύημα νοσηρής φαντασίας», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρ. Δελαβέκουρας, σχετικά με δημοσιεύματα του σκοπιανού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ένα άτομο που αυτοπροσδιοριζόταν ως «Μακεδόνας» στη Θεσσαλονίκη, πέθανε μετά από υποτιθέμενο ξυλοδαρμό από μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ μετέδωσαν ότι η Χρυσή Αυγή σκότωσε έναν Σκοπιανό


«Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί. Είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να είναι πολύ πιο προσεκτική και να μην αφήνει περιθώρια για να καλλιεργείται η τεχνητή όξυνση και ο εθνικισμός», δήλωσε ο κ. Δελαβέκουρας.

Ερντογάν: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε εξοφλήσει το ΔΝΤ!


Έως τον επόμενο Απρίλιο θα έχει αποπληρώσει η Τουρκία το υπόλοιπο του χρέους της, ύψους 1,3 δισ. δολαρίων, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), όπως δήλωσε σήμερα σε συνέδριο του κόμματός του ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ερντογάν: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε εξοφλήσει το ΔΝΤ!
Η Τουρκία, η οποία στο παρελθόν βασίστηκε στο ΔΝΤ για να εξέλθει από οικονομικές κρίσεις, έχει σταματήσει τον δανεισμό από το 2008.

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής από κατοίκους της Τρίπολης


Πολίτες της Τρίπολης αποδοκίμασαν έντονα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο στην κεντρική πλατεία της πόλης και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει καθώς εξοργίστηκαν από την συμπεριφορά του βουλευτή οποίος του αποκάλεσε «πελατάκια».
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής από κατοίκους της Τρίπολης
Το επεισόδιο έγινε κατά τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Τρίπολης από τους Οθωμανούς. Οι κάτοικοι της περιοχής άνοιξαν διάλογο με τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος όπως φαίνεται έκανε το λάθος να τους αποκαλέσει «πελατάκια».

100 "φίλους" διόρισε ο Τσίπρας στη Βουλή

Α ρε Τσιπρα, μόνο εκατό διόρισες;



Μέλη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν με επιστολές τους στην Κουμουνδούρου την ηγεσία του κόμματος σχετικά με τις προσλήψεις ατόμων, για μία εκ των περίπου εκατό θέσεων που το κόμμα δικαιούται, οι οποίες δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ανάληψης καθηκόντων και δεν είχαν ακόμα και τις πανεπιστημιακές περγαμηνές που χρειάζονταν.

ΔΝΤ: Επιστρατεύει συνταξιούχους για βοήθεια στην Ελλάδα


Το ΔΝΤ θέλει να επιστρατεύσει Γερμανούς συνταξιούχους προκειμένου να οικοδομηθεί ένα λειτουργικό φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, αναφέρει η εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche.
ΔΝΤ: Επιστρατεύει συνταξιούχους για βοήθεια στην Ελλάδα
Όπως μεταδίδει η Deutche Welle, «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να οικοδομήσει ένα λειτουργικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να κινητοποιήσει και Γερμανούς συνταξιούχους, τονίζει το capital.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος: Θα μιλήσω στον φυσικό μου δικαστή


Αποφασισμένος να μιλήσει στο φυσικό του δικαστή όταν το κρίνει ο ίδιος, και όχι καθ' υπόδειξη, εμφανίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος αρνούμενος ωστόσο να δώσει σήμερα συμπληρωματική απολογία ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.


Άκης Τσοχατζόπουλος: Θα μιλήσω στον φυσικό μου δικαστή

Ο πρώην υπουργός ανακάλεσε μάλιστα την προηγούμενη απολογία του καθώς θεωρεί ότι η όλη διαδικασία σε βάρος του είναι άκυρη και παράνομη.

Νέο εργαλείο για το κατέβασμα video από το Youtube


Η Google πρόσθεσε μία νέα υπηρεσία για όσους θέλουν να κατεβάσουν τα video τους από το Youtube, εάν δεν επιθυμούν πλέον να βρίσκονται online στην υπηρεσία και μάλιστα η διαδικασία ολοκληρώνεται με «ένα κλικ».
Νέο εργαλείο για το κατέβασμα video από το Youtube

To είδος της γραμματοσειράς σώζει ζωές


Ερευνητές του ΜΙΤ διαπίστωσαν ότι το είδος της γραμματοσειράς που υπάρχει στις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα σχετίζεται με την οδική ασφάλεια.
To είδος της γραμματοσειράς σώζει ζωές
Σύμφωνα με τους ερευνητές όσο πιο «καθαρή» είναι η γραμματοσειρά σε συσκευές όπως το GPS τόσο λιγότερο αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο και μειώνονται οι πιθανότητες να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.

«Ταχυδρομικό» ΚΤΕΟ με μόλις 15-20 ευρώ!


ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


«Ταχυδρομικό» ΚΤΕΟ με μόλις 15-20 ευρώ!


Την απόλυτη απαξίωση του θεσμού του ΚΤΕΟ αλλά και του κλάδου επιβεβεβαιώνει έγγραφο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, το οποίο έχει στην κατοχή της η «ΗτΣ», προς τα μέλη του βάσει του οποίου αποστέλλονται μέσω Ταχυδρομείου ή Courrier τα Πιστοποιητικά ελέγχου οχημάτων που ποτέ δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο έναντι μόλις 15 - 20 ευρώ!

Τεστ DNA αθώωσε θανατοποινίτη στη Λουιζιάνα

Ελεύθερος θα αφεθεί θανατοποινίτης στη Λουιζιάνα, μετά από στοιχεία DNA που δείχνουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.



Έχει περάσει σχεδόν τη μισή ζωή του στη φυλακή της  Louisiana περιμένοντας να εκτελεστεί η θανατική του ποινή για τον θάνατο της 14χρονης Crystal Champagne.

Σκηνικό Ιμίων στήνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο


Νέο θερμό επεισόδιο επιχειρούν να προκαλέσουν οι Τούρκοι στο Ανατολικό Αιγαίο.
Σκηνικό Ιμίων στήνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Το ελληνικό Υπ.Εξ. αντέδρασε με διάβημα διαμαρτυρίας μέσω του Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα και προειδοποίησε με σαφή τρόπο και όχι …τον συνηθισμένο χλιαρό έως αδιάφορο τρόπο, πως τέτοιες ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν αιματοχυσία και καλεί τους Τούρκους να μην επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο.

Η αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του ο 55χρονος αυτόχειρας επιχειρηματίας


Ο 55χρονος αυτόχειρας εφοπλιστής, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στους σωρούς από κομμένα χαρτονομίσματα, άφησε πίσω του ακίνητα-φιλέτα στην Αθήνα αλλά και σε νησί των Σποράδων.
Η αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του ο 55χρονος αυτόχειρας επιχειρηματίας
Ο 55χρονος, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειαςμε τεράστια περιουσία, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανιστεί αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγε στο κακό.

Ξεχάστε το χώμα σε καφέ χρώμα! – Επιστήμονες το έκαναν διάφανο!


Η επιστήμη συνεχώς εξελίσσεται και οι επιστήμονες μας αφήνουν άφωνους με τα νέες ανακαλύψεις τους. Το πρωτοποριακό βήμα στον τομέα της οικολογίας έκαναν πρόσφατα, δημιουργώντας για πρώτη φορά διάφανο χώμα!
Ξεχάστε το χώμα σε καφέ χρώμα! – Επιστήμονες το έκαναν διάφανο!
Σκοπός με το διάφανο χώμα δεν είναι μόνο να γίνεται αντιληπτό το τι συμβαίνει στις ρίζες των φυτών, αλλά να βελτιωθεί και η ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Πάνω από 1.700 προτάσεις γάμου δέχθηκε ομοφυλόφιλη κόρη Κινέζου μεγιστάνα!


Πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι ο Κινέζος μεγιστάνας Σέσιλ Τσάο πρόσφερε 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον παντρευτεί την 33χρονη ομοφυλόφιλη κόρη του Τζίτζι, έκανε τον γύρο του κόσμου.
Πάνω από 1.700 προτάσεις γάμου δέχθηκε ομοφυλόφιλη κόρη Κινέζου μεγιστάνα!
Θορυβημένος από την φήμη ότι η αγαπημένη του κόρη παντρεύτηκε την επί επτά χρόνια αγαπημένη της στη Γαλλία, τον ώθησε να κάνει την προσφορά ελπίζοντας ίσως ότι κάποιος άνδρας θα καταφέρει να αλλάξει προφανώς τη φύση της Τζίτζι. Μάλιστα δήλωνε ότι δεν τον απασχολούσε αν ο ενδιαφερόμενος είναι φτωχός ή πλούσιος καθώς του αρκούσε να έχει απλά «καλή καρδιά».

Τα πολλά παυσίπονα προκαλούν πονοκέφαλο


Χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από εξουθενωτικούς πονοκεφάλους επειδή κάνουν κατάχρηση στα αναλγητικά φάρμακα, προειδοποιούν Βρετανοί ειδικοί.
Τα πολλά παυσίπονα προκαλούν πονοκέφαλο
Σύμφωνα με νέες οδηγίες για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας, ένας στους 50 ενήλικες παρουσιάζουν συχνά πονοκέφαλο που οφείλεται στην υπερκατανάλωση των παυσίπονων φαρμάκων.

Ζωντανός… βράχος τρέφεται με μικροοργανισμούς και αυτοαναπαράγεται!


Μοιάζει σαν βράχος με εντόσθια, είναι ακίνητο, τρέφεται ρουφώντας νερό και φιλτράροντας τους μικροοργανισμούς και το αίμα του περιέχει το σπάνιο μέταλλοβανάδιο.
Ζωντανός …βράχος τρέφεται με μικροοργανισμούς και αυτοαναπαράγεται!
Γεννιέται αρσενικό, γίνεται ερμαφρόδιτο στην εφηβεία και αναπαράγεται εκτοξεύοντας σπέρμα και αυγά στο νερό «ελπίζοντας» ότι κάπου θα συναντηθούν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του και κρεμάστηκε δίπλα στο πτώμα της!


Συγκλονίζει η πράξη ενός κουφού και τυφλού 63χρονου, που κρεμάστηκε από την απόγνωση του, όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του και κρεμάστηκε δίπλα στο πτώμα της!

Ο 63χρονος Στιούαρτ Τιμμς και η 68χρονη Βάλερι, η οποία ήταν κουφή και μουγκή ήταν έναν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Επέστεψε στο Λονδίνο η 15χρονη μαθήτρια που το είχε σκάσει με τον καθηγητή της


Η 15χρονη Βρετανίδα μαθήτρια Μέγκαν Στάμερς, η οποία ταξίδεψε στη Γαλλία με έναν παντρεμένο καθηγητή της με τα διπλάσια χρόνια από εκείνη, επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος με προορισμό το Λονδίνο, επιβεβαίωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Επέστεψε στο Λονδίνο η 15χρονη μαθήτρια που το είχε σκάσει με τον καθηγητή της
Το κορίτσι συνοδευόταν από έναν άνδρα και μια γυναίκα και επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Μπορντό Μερινιάκ με προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτουικ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μεγάλες διαδηλώσεις στη Πορτογαλία για τα μέτρα λιτότητας


Τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Πορτογαλίας έβγαλαν και πάλι στους δρόμους χιλιάδες Πορτογάλους σήμερα Σάββατο.
Μεγάλες διαδηλώσεις στη Πορτογαλία για τα μέτρα λιτότητας
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Λισαβόνας, διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες περικοπές και ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Πέδρου Πάσους Κοέλιου.

Στα σκαριά πλωτός διάδρομος στην παραλία της Θεσσαλονίκης...!


«Ζωή» σε άκτιστα οικόπεδα, ακάλυπτους χώρους, υπολείμματα αστικής γης, μικρές υποβαθμισμένες πλατείες, αδιαμόρφωτους πεζόδρομους, εγκαταλειμμένες διόδους πρόσβασης ή αδιέξοδα, ακόμη και όψεις δημόσιων και δημοτικών κτιρίων, επιχειρεί να δώσει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα από συντονισμένες παρεμβάσεις σε διάσπαρτους χώρους. 
alt
Εκείνο που αναζητά είναι ιδέες για το πώς θα μπορούσαν τα παραπάνω σημεία της πόλης να αναπλαστούν, ώστε να αναζωογονήσουν τις γειτονιές της, με περισσότερο νερό, συντριβάνια, πράσινο και άλλες πρωτότυπες βιοκλιματικές λύσεις.

Το Κονέκτικατ απέκτησε αντίγραφο του θεάτρου της Επιδαύρου!


Ένα αντίγραφο του θεάτρου της Επιδαύρου θα κοσμεί εφεξής το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ στην πόλη Storrs των Ηνωμένων Πολιτειών χάρη στην άοκνες προσπάθειες δεκαετιών της ομογενειακής Οργάνωσης «Παιδεία».
Το Κονέκτικατ απέκτησε αντίγραφο του θεάτρου της Επιδαύρου!
Την ιδέα συνέλαβε και υλοποίησε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Ηλίας Τομάζος, με επίλεκτους συνεργάτες του.

Η δίαιτα που ρίχνει τη χοληστερίνη


Η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία, που έχει γίνει ευρέως γνωστή κυρίως για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην υγεία μας. Όσοι έχουν υψηλές τιμές χοληστερόλης, είναι σημαντικό να διατρέφονται με τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένα λιπαρά.
Η δίαιτα που ρίχνει τη χοληστερίνη
Έτσι καλό είναι να αποφεύγουν την κρέμα γάλακτος ή άλλα γαλακτοκομικά με λιπαρά άνω του 2% όπως τα σκληρά κίτρινα τυριά ή τα προϊόντα με ζωικό βούτυρο, τα αλλαντικά, τα εντόσθια, τα ορατά λίπη των κρεάτων και τις πέτσες των πουλερικών, το αλκοόλ, την υπερκατανάλωση κόκκινου κρέατος (πχ αρνί), τα τυποποιημένα βιομηχανοποιημένα προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα κορεσμένων λιπαρών και τα τηγανητά, σύμφωνα με το protothema.gr

Φάρμακο από μπρόκολο κατά του καρκίνου

Ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού άρχισαν να δοκιμάζουν επιστήμονες στις ΗΠΑ και στον Καναδά.



Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι μία ουσία που απελευθερώνεται έπειτα από την κατανάλωση του συγκεκριμένου λαχανικού, μπορεί να διεγείρει προστατευτικά ένζυμα στον ιστό των μαστών.

Αρχιμανδρίτης-παιδεραστής αναστάτωσε την Ομογένεια του Οχαϊο


Ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χιούτζης (Hudhes), αναπληρωτής προϊστάμενός της στην κοινότητα του Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Κολόμπους Οχάιο.
Αρχιμανδρίτης-παιδεραστής αναστάτωσε την Ομογένεια του Οχαϊο

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ 20χρονη βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της


Σε δημοπρασία στο διαδίκτυο βγάζει την παρθενιά της μία 20χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, για... φιλανθρωπικό σκοπό!
20χρονη βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της
Η Καταρίνα Μιλιορίνι (Catarina Migliorini) δήλωσε ότι θα δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από την οποία κατάγεται.

Προς ενοικίαση το Νησί των Ονείρων


Το πρώτο από τα ακατοίκητα νησιά που παραχωρούνται

Προς ενοικίαση το Νησί των Ονείρων


Το Πεζονήσι, ή νησί των Ονείρων, με έκταση 66 στρεμμάτων στην Εύβοια, θα είναι το πρώτο νησί που θα δοθεί προς τουριστική αξιοποίηση σε ιδιώτες.

«Έφυγε» ο τραγουδιστής του πιο ακριβού δίσκου!


Ο Frank Wilson, τραγουδιστής και παραγωγός, πέθανε σε ηλικία 71 ετών. Ο Wilson κυκλοφόρησε μόνο ένα single.
«Έφυγε» ο τραγουδιστής του πιο ακριβού δίσκου!
Όμως το «Do I Love You (Indeed I Do)«, έγινε το 1965 καλτ κομμάτι της σόουλ.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Νεαρές τσιγγάνες προσφέρουν σεξ "στα όρθια" για 5 με 10 €


Σε στέκι πληρωμένου σεξ έχουν μετατρέψει την πλατεία Όλγας νεαρές ρομά, που προσεγγίζουν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένους διαβάτες προσφέροντας έναντι αμοιβής, ένα στιγμιαίο ερωτικό τετ-τα- τετ!
Νεαρές τσιγγάνες προσφέρουν σεξ "στα όρθια" για 5 με 10 €
Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Κόσμος» έγινε και πάλι αδιάψευστος μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού, που εκτυλίχθηκε πρωί-πρωί και χωρίς απολύτως καμία προκάλυψη, στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Βολεύτηκε η παρεούλα... Ο Γερουλάνος... ακαδημαϊκός αναπληρωτής του ΓΑΠ στο Harvard!


Όπως είναι γνωστό, για τη φθινοπωρινή περίοδο, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εκτελεί χρέη επισκέπτη καθηγητή στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Harvard. Μάλιστα,την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν και οι παραδόσεις. 

Φωτογραφία για Βολεύτηκε η παρεούλα ...Ο Γερουλάνος... ακαδημαϊκός αναπληρωτής του ΓΑΠ στο Harvard!


Εν τούτοις, αυτήν την εβδομάδα, δε θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος στη διάλεξη, οπότε το κενό του θα… αναπληρώσει, αν και όχι μόνος, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος!

Σκότωσε τους βιαστές του και ήθελαν να τον θανατώσουν!


Έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί. Μεγαλώνοντας βρήκε τους βιαστές του και τους σκότωσε. Και τώρα ήθελαν να τον στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα.



Δικαστήριο της Πενσιλβάνια ακύρωσε σήμερα τη θανατική καταδίκη του Τέρι Γουίλιαμς, ο οποίος επρόκειτο να εκτελεστεί στις 3 Οκτωβρίου επειδή σκότωσε τους δύο άνδρες που τον κακοποιούσαν σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

Αυστηρή προειδοποίηση της Τουρκίας στην Συρία


Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την αυστηρή προειδοποίηση που έστειλε η Αγκυρα στην Δαμασκό στέλνει η Άγκυρα ότι θα αναλάβει δράση αν η Συρία επαναλάβει επίθεση με όλμους στο έδαφός της.
Αυστηρή προειδοποίηση της Τουρκίας στην Συρία
Την Παρασκευή βλήματα όλμου που εκτοξεύτηκαν από τη Συρία έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία προκαλώντας ζημιές σε κατοικίες και άλλα κτίρια στη συνοριακή περιοχή Ακακάλε, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ο άνθρωπος που είχε χέρια στα πόδια!


Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άνθρωπο που είχε χέρια στα πόδια..
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ο άνθρωπος που είχε χέρια στα πόδια!
Η εκ γεννετής ανωμαλία του προκάλεσε την απώλεια του ποδιού όπως εμείς το γνωρίζουμε και στην θέση του έχει πόδια σε μορφή χεριού.

Συμπληρωματικές καταθέσεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου


Τέσσερις εκ των επτά προφυλακισμένων για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απολογούνται συμπληρωματικάενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης Άκη Τσοχατζόπουλου.
Συμπληρωματικές καταθέσεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Ο αρμόδιος ανακριτής κ. Γ. Μαλλής κάλεσε σήμερα, ενώπιόν του τους Νίκο Ζήγρα, εξάδελφο του πρώην υπουργού, την Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης, τον επιχειρηματίαΑστέριο Οικονομίδη και τη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκτονία μπροστά στις κάμερες


Μια μεγάλη καταδίωξη με ένα αυτοκίνητο στο Φοίνιξ της Αριζόνας, κατέληξε σε τραγωδία όταν ο ύποπτος αποφάσισε να αυτοκτονήσει.
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκτονία μπροστά στις κάμερες
Οι κάμερες ενός ειδησεογραφικού καναλιού από τo ελικόπτερo τράβηξε καρέ καρέ ζωντανά την αυτοκτονία του υπόπτου σε μια επικίνδυνη καταδίωξη που έφτανε τα 100 mph.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Εξωγήινη μούμια βρέθηκε στην Αίγυπτο


Οι φήμες που ψιθυρίζουν εδώ και χρόνια είναι ότι μία εξωγήινη μούμια είχε βρεθεί στην Αίγυπτο, και η οποία βρίσκεται σε ένα νεκρικό θάλαμο δίπλα σε ένα μεγάλο Φαραώ.
ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Εξωγήινη μούμια βρέθηκε στην Αίγυπτο
Το σώμα ενός τέλεια διατηρημένου, εξωγήινου είχε μουμιοποιηθεί και βρέθηκε θαμμένο σε μια αρχαία πυραμίδα. Ένα μυστηριώδες πλάσμα από μεταξύ 150 και 160 εκατοστών βρέθηκε από έναν αρχαιολόγο κοντά στο Lahun όταν διερευνούσε μια μικρή πυραμίδα της δυναστείας doceaba του Senusret II. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν αποκαλύφθηκε αμέσως.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 6 χρόνια κρατάει το νεκρό παιδί του στον καταψύκτη!


Ο Τιαν Ξουεμίνγκ 54 ετών, από τη Νότια Κίνα, έχασε τον γιό του πριν 6 χρόνια σε ηλικία 18 χρονών.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 6 χρόνια κρατάει το νεκρό παιδί του στον καταψύκτη!
Επειδή όμως δεν αντέχει να τον αποχωριστεί, κρατάει σε έναν οικιακό καταψύκτη το άψυχο κορμί του 18χρονου γιού του.

Έκαναν το γύρο του κόσμου ξοδεύοντας μόλις 250 ευρώ!


Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελούν το μέλλον της αυτοκίνησης, καθώς έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων και κατανάλωση καυσίμου. Ένα από αυτά είναι και το C-Zero της Citroen, το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε πολλές αγορές παγκοσμίως.
Προκειμένου να αναδείξουν τα προτερήματα του αυτοκίνητου, δύο νεαροί Γάλλοι, οι Xavier Degon και Antonin Guy, αποφάσισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Αφού διένυσαν 25.000 χιλιόμετρα σε 8 μήνες και περνώντας από 17 χώρες, το συνολικό κόστος έφθασε μόλις τα 250 ευρώ. Όλα, δόθηκαν για την ηλεκτρική ενέργεια έπειτα από τις φορτίσεις.

Τα γλυκά εθίζουν όπως τα ναρκωτικά


Τα γλυκά επιδρούν στον εγκέφαλο όπως και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε πειραματόζωα και οι επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος των παχύσαρκων και των εθισμένων στα ναρκωτικά.
Τα γλυκά εθίζουν όπως τα ναρκωτικά
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan υποστηρίζουν ότι η λαχτάρα για κατανάλωση γλυκών προέρχεται από μια περιοχή του εγκεφάλου (νεοραβδωτό σώμα). Η συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου παράγει μια ενδορφίνη, την εγκεφαλίνη με οπιοειδή δράση.

H Ελένη Ράντου απαντάει στον υπουργό Παιδείας

«Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας»!

Magnify Image


Η κόρη της Ελένης Ράντου πηγαίνει σε δημόσιο μουσικό σχολείο και σήμερα το πρωί γονείς, καθηγητές και μαθητές του σχολείου αυτού επισκέφθηκαν τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο για να του εκφράσουν τα παράπονά τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟγραφίες: Το… βουνό φάντασμα!


Ο φωτογράφος Roberto Bereto χρειάστηκε να ανέβει στην κορυφή του όρους Rocciamelone των Άλπεων είκοσι πέντε φορές προκειμένου να αιχμαλωτίσει με το φακό του αυτές τις μαγικές εικόνες που δημιουργούν την οφθαλμαπάτη ενός βουνού-φαντάσματος στον ορίζοντα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟγραφίες: Το… βουνό φάντασμα!
Αφότου παρατήρησε για πρώτη φορά αυτό το τρικ του φωτός, ο 43χρονος αφοσιώθηκε στο να επαναλαμβάνει το ταξίδι διάρκειας 3,5 ωρών όσο πιο συχνά μπορεί.

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Πέθανε δεμένος χειροπόδαρα μετά από 82 ώρες χωρίς νερό και φαγητό!


Μια συγκλονιστική ιστορία συνέβη τον Ιούλιο του 2009 στην Ιταλία, την οποία δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους! Στις 31 του μήνα η αστυνομία συνέλαβε τον Francesco Mastrogiovanni, στα νερά της ακτής του Cilento.
ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Πέθανε δεμένος χειροπόδαρα μετά από  82 ώρες χωρίς νερό και φαγητό!
Τότε πάρθηκε δικαστική απόφαση για υποχρεωτική νοσηλεία του 58χρονου στη ψυχιατρική κλινική San Luca του Vallo della Lucania.

Βρήκε το κομμένο του δάκτυλο στην κοιλιά ψαριού

Στήλη άλατος έμεινε πριν από μια εβδομάδα ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν τον πληροφόρησαν πως ένα από τα δάκτυλα που είχε χάσει σε ατύχημα στη λίμνη Πριστ του Αϊντάχο, εντοπίστηκε μέσα στην κοιλιά ενός ψαριού.



Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, το ψάρι αλιεύτηκε τρεις μήνες μετά το ατύχημα του Χανς Γκάλασι. Ο 33χρονος άνδρας είχε χάσει τέσσερα δάκτυλα από το αριστερό του χέρι, όταν έκανε «wakeboarding» (θαλάσσιο σπορ που μοιάζει με το «snowboard») και τα δάκτυλά του μπλέχτηκαν στο σκοινί, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Πρώτα κατέστρεψε 500.000 € και μετά αυτοπυροβολήθηκε!


Ήταν ένας από τους πιο ένθερμους συλλέκτες έργων τέχνης, παλιός ιδιοκτήτης γκαλερί και γόνος ευκατάστατης εφοπλιστικής οικογένειας…
Πρώτα κατέστρεψε 500.000 € και μετά αυτοπυροβολήθηκε!
Στα 55 του χρόνια, απογοητευμένος από τους ανθρώπους και έχοντας «χάσει» τους γονείς και τους ανθρώπους, έβαλε τέλος στη ζωή του καταστρέφοντας με ειδικό μηχάνημα όλα του χρήματα…

ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Δουλεύει σε τυροπιτάδικο λόγω κρίσης


Έχει δουλέψει σε δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων όπως ο "Λάκης ο γλυκούλης", "Κλεμμένα Όνειρα" κ.λ.π. αλλά η κρίση δεν του δίνει και πολλές επιλογές.
Δουλεύει σε τυροπιτάδικο λόγω κρίσης
Ο γνωστός ηθοποιός αυτή τη στιγμή εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με τυρόπιτες που διατηρεί η οικογένειά του στον Πειραιά.

Νέες φοιτητικές διαδηλώσεις για την παιδεία στη Χιλή

Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και μαθητές κατέβηκαν χθες το βράδυ ξανά στους δρόμους της πρωτεύουσας της Χιλής Σαντιάγο απαιτώντας μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος.



«Θέλουμε η παιδεία να επανέλθει στα χέρια του κράτους και ως τώρα η απάντηση της κυβέρνησης υπήρξε μηδαμινή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπενχαμίν Βέρα, είναι επικεφαλής του κινήματος στο Εθνικό Ινστιτούτο, ένα από τα παλαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Χιλή.

Tα συμπλέγματα της Μέρκελ έχουν αφετηρία την... Ελλάδα του 1939!


Η επίσκεψη του Γιόζεφ Γκαίμπελς στη βίλα της οικογένειας Μέρκελ στην Αθήνα (31 Μαρτίου 1939). Η κυρία Μέρκελ τον υποδέχεται στην είσοδο, κρατώντας το κοριτσάκι της.

Φωτογραφία για Tα συμπλέγματα της Μέρκελ έχουν αφετηρία την...Ελλάδα του 1939!



Μια ξεχασμένη επίσκεψη του Γκαίμπελς στο σπίτι των Μέρκελ στην Αθήνα του 1939 Γράφει ο Δημοσθένης Κούκουνας

Πνίγηκαν 6 άνθρωποι από την καταρρακτώδη βροχή στην Ισπανία


Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ισπανία με αποτέλεσμα εκτός από τις καταστροφές να χάουν τη ζωή τους και 6 άνθρωποι.



Η πολιτική άμυνα ανακοίνωσε στην πρωτεύουσα Μαδρίτη αργά σήμερα το βράδυ ότι, έξι άνθρωποι πνίγηκαν στην Ανδαλουσία και στην Μούρθια - στη διάρκεια καταρρακτώδους βροχόπτωσης σε όλη τη νότια Ισπανία, για πολλές ώρες.

Πόσο να αντέξουμε; Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα!


Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά είδη διατροφής, όπως ψωμί, αρτοσκευάσματα, κρέας και γαλακτοκομικά, απειλεί να πλήξει τους καταναλωτές, παρά τη μεγάλη μείωση της κατανάλωσης λόγω κρίσης.
Πόσο να αντέξουμε; Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα!
Το πρώτο κρούσμα ανατιμήσεων έκανε την εμφάνιση του ήδη στα άλευρα. Οι αρτοποιοί έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν από τις αλευροβιομηχανίεςτιμοκαταλόγους αυξημένους κατά 12% – 15%, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Οι κρυφοί φόροι του νέου πακέτου


Οι τρεις αρχηγοί μπορεί να συμφώνησαν χτες στους βασικούς άξονες του νέου πακέτου μέτρων, αυτό όμως φαίνεται πως κρύβει παγίδες για τους φορολογούμενους.


Οι κρυφοί φόροι του νέου πακέτου

Συγκεκριμένα φέρνει κρυφούς φόρους στο παρά πέντε για οικογένειες με παιδιά και για καταθέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο αποτελείται συνολικά από περικοπές δαπανών 10,5 δισ. ευρώ και νέους φόρους 3 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Βρέθηκε κατσίκα με ανθρώπινο πρόσωπο και 8 πόδια!!!


Στο βίντεο που τραβήχτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2012 στη Παλαιστίνη και συγκεκριμένα στη Λωρίδα της Γάζας θα δείτε ένα περίεργο πλάσμα που μοιάζει με κατσίκα.




Το ζώο πάσχει πιθανότατα από γενετική διαταραχή γιατί γεννήθηκε με οχτώ πόδια και πρόσωπο με ανθρώπινα χαρακτηριστικά.