Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Pravda: «Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο»


«Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας».

Pravda: «Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο»
«Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή (Ελλάδα) ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς».Αυτή είναι η άποψη του Ρώσου Οικονομολόγου, πολιτικού επιστήμονα και μέλους της Δούμας Γιεβγκένι Φιοντόροφ, όπως την ανέπτυξε στην ρωσική εφημερίδα Pravda. Κατά την άποψή του, και σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν το έδαφος για την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Με εντολή της Βουλής ανοίγουν οι λογαριασμοί Βουλγαράκη-Πελέκη


«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής του αρθρ.21 του Ν.3023/2002, για τον Έλεγχο των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων γνωστοποιήθηκε στα μέλη της Επιτροπής, επιστολή του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος 
κ. Γρηγορίου Πεπόνη, με την οποία ενημερώνει την Επιτροπή ότι από τον μέχρι σήμερα διεξαγόμενο έλεγχο στη «Λίστα Λαγκάρντ», περιλαμβάνονται τα ονόματα του πρώην Υπουργού κ. Γεωργίου Βουλγαράκη και της συζύγου του κας Αικατερίνης Πελέκη, επισυνάπτοντας στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμα της προαναφερθείσας λίστας.

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης


Στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις μεταφέρθηκε με τη συνοδεία Αστυνομικών ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης.
Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος οδηγήθηκε την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του παλαιότερα για την υπόθεση Γιοσάκη, όπως αναφέρεται στο site του spirospero.gr, ενώ κρατούνταν, ένιωσε αδιαθεσία, λόγω του έντονου άγχους και του στρες και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει φρουρούμενος έως και την Παρασκευή, αναφέρει το iefimerida.gr.

Ο τυφώνας Σάντι κατασκευάστηκε και χειραγωγήθηκε από τις Η.Π.Α


Ο τυφώνας Sandy δεν ήταν  απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων.
Αυτό ισχυρίζεται ο βραβευμένος Αμερικανός μεταλλειολόγος Scott Stevens ενώ ακόμα οι Ανατολικές ακτές μετράνε τις πληγές τους από τον σαρωτικό τυφώνα που κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα του.

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στα ΜΜΕ


Αργά το βράδυ της Τρίτης τα σωματεία εργαζομένων στα ΜΜΕ αποφάσισαν από τις 6 το πρωί της Τετάρτης επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
image
Σήμερα, Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 στις 8 το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατέθεσε αιφνιδίως τροπολογία, με την οποία οι κλάδοι Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ ΜΜΕ) εντάσσονται βιαίως στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μαζί με την περιουσία τους. Είναι φανερό ότι σε συνδυασμό και με την εν μέρει ή ολική επικείμενη κατάργηση, όπως προβλέπεται στο Μνημόνιο, του Αγγελιοσήμου, η ίδια τύχη περιμένει και τον ΕΔΟΕΑΠ.

Απίστευτο: Δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος


Πώς γίνεται δίδυμα μωρά που γεννιούνται από τους ίδιους γονείς, την ίδια ακριβώς μέρα να είναι από διαφορετικές φυλές;

Απίστευτο: Δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος


Συμβαίνουν αυτά τα απρόοπτα στη φύση που μας εκπλήσσει πάντα. Τα δύο μωράκια γεννήθηκαν τον Ιούλιο του 2009 και ονομάστηκαν από τους γονείς του Kaydon και Layton. 

Δημοσιογράφος του BBC αυτοκτόνησε μετά από σεξουαλική παρενόχληση

Νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική




To ένα πλήγμα μετά το άλλο δέχεται η φήμη του BBC. Μετά το σκάνδαλο με τον παιδεραστή Τζίμι Σαβίλ έγινε γνωστό ότι παρουσιαστής έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από καταγγελίες που είχε κάνει ότι τον παρενοχλούσε σεξουαλικά παρουσιάστρια.

H κρίση «στραγγαλίζει» την αυτοκινητοβιομηχανία

Η κρίση στην αγορά αυτοκινήτων αναγκάζει όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να προχωρήσουν σε απολύσεις εργαζομένων και συγχωνεύσεις μονάδων παραγωγής.


H κρίση «στραγγαλίζει» την αυτοκινητοβιομηχανία

Η υποχώρηση των πωλήσεων αναγκάζει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να προχωρήσουν σε σημαντική αναδιάρθρωση της παραγωγής τους, με επώδυνες συνέπειες για τους εργαζόμενους. Η Ford της Ευρώπης αναμένει για φέτος απώλειες της τάξεως των 1,2 δισ. ευρώ και κλείνει 3 μονάδες παραγωγής στο Βέλγιο και τη Βρετανία. Συνολικά θα χαθούν 6.000 θέσεις εργασίας.

Όταν οι άνδρες διαμαρτυρήθηκαν γυμνοί στους δρόμους


Τα τελευταία χρόνια, δεκάδες άνδρες άνθρωποι που αγωνίζονται για ζητήματα, είτε κοινωνικά, είτε πολιτικά, έχουν διαπιστώσει πως αν το κάνουν χωρίς ρούχα, τουλάχιστον θα έχουν πετύχει κάτι: να γίνει γνωστό το αίτημα τους.
Όταν οι άνδρες διαμαρτυρήθηκαν γυμνοί στους δρόμους
Γιατί, πολύ απλά ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος δεν μπορεί να αντισταθεί στο γυμνό. Ας θυμηθούμε ενδεικτικά τις πιο χαρακτηριστικές... γυμνές διαμαρτυρίες ανδρών σε διάφορες χώρες.

Τι θα πουλήσουμε μέχρι το 2016 - Ο πλήρης κατάλογος των αποκρατικοποιήσεων


Δεκάδες περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, μπαίνουν στη σειρά για πώληση. Ο πλήρης κατάλογος με τα περιουσιακά στοιχεία που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν, ενσωματώθηκε στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο  μέχρι το 2016 που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. 
Τι θα πουλήσουμε μέχρι το 2016 - Ο πλήρης κατάλογος των αποκρατικοποιήσεων

Το 2016, προγραμματίζεται από τώρα να πουληθούν οι μετοχές των τραπεζών που θα περιέλθουν στο δημόσιο μέσα από τη διαδικασία των ανακεφαλαιοποιήσεων. Δείτε τον πλήρη κατάλογο

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο, στο οποίο κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού και εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων στα βορειοδυτικά της χώρας, από σήμερα το βράδυ.


Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, καθώς και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Λευκός πύργος σε φόντο… ροζ!


Λευκός Πύργος σε χρώμα ροζ! Καλά διαβάσατε. Με κυρίαρχο χρώμα το ροζ θα είναι ο φωτισμός και ο στολισμός του μνημείου-σήματος κατατεθέν της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.
Λευκός πύργος σε φόντο… ροζ!
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του νομού Θεσσαλονίκης καλεί στις 17:00 τον κόσμο στον Λευκό Πύργο για «να ενώσουν όλοι μαζί τα χέρια«.

«Πέρασε» αλλά με σοβαρές απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

perase-alla-me-sovares-apoleies-to-nomosxedio-gia-tis-apokratikopoiiseis



Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις και την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου και το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε. Οι «διαρροές» όμως ήταν πολλές για την κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ να μετρά 15 «αντάρτες».

Έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Συγκαλείται εκτάκτως σήμερα στις 19.00 το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


ΒΙΝΤΕΟ: Φοιτητές αποδοκίμασαν τη Λαγκάρντ!


Την έντονη αποδοκιμασία φοιτητών του Βελγίου συνάντησε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την επίσκεψή της στο καθολικό πανεπιστήμιο όπου ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτωρ.
ΒΙΝΤΕΟ: Φοιτητές αποδοκίμασαν τη Λαγκάρντ!
Οι φοιτητές φώναζαν «Κριστίν δολοφόνε» ενώ σε πανό που κρατούσαν χρησιμοποιώντας τα αρχικά του ΔΝΤ (IMF) έγραψαν «Διεθνής Νομισματική Αποτυχία (International Monetary Failure)».

Ο καβγάς έφερε τη δολοφονία σε μπαρ στη Νίκαια


Χθες τα ξημερώματα βγήκαν τα όπλα σε μπαρ στη Νίκαια όταν για άγνωστους έως τώρα λόγους δύο άντρες διαπληκτίστηκαν και τελικά ήρθαν στα χέρια και μάλιστα η κατάσταση αγρίεψε ακόμα περισσότερο όταν ο ένας από τους δύο πυροβόλησε.

Ο καβγάς έφερε τη δολοφονία σε μπαρ στη Νίκαια

Πρόκληση: Ποιους απέκρυψε ο Βαξεβάνης από τη λίστα Λαγκάρντ!

Ποια μεγάλα ονόματα και γιατί δεν αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην λίστα Λαγκάρντ;

Πρόκληση: Ποιους απέκρυψε ο Βαξεβάνης από τη λίστα Λαγκάρντ!


Ποια είναι τα πρόσωπα που θα συζητηθούν;

Τουλάχιστον 40 νεκροί από το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Σάντι

Στον αριθμό των, τουλάχιστον, σαράντα ανέρχονται οι νεκροί από τον κυκλώνα Σάντι στις ανατολικές ΗΠΑ και στον Καναδά, όπου δρόμοι, τούνελ και σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν, αυτοκίνητα «σαρώθηκαν» από τα κύματα της θάλασσας, την ωρα που 8,1 εκατ. άτομα έμειναν δίχως ρεύμα. 


toylaxiston-40-nekroi-apo-to-sarotiko-perasma-toy-kyklona-santi

Αστυνομικοί συνέλαβαν και ξυλοκόπησαν Κορεάτη τουρίστα


Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης ''Ξένιος Ζευς'' στην Ομόνοια, περιστατικό που περιήλθε εις γνώσιν της πρεσβείας της Νότιας Κορέας στην Αθήνα


Αστυνομικοί συνέλαβαν και ξυλοκόπησαν Κορεάτη τουρίστα

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της αρθρογραφίας του Guardian για τις καταγγελίες βασανισμού κρατουμένων στη ΓΑΔΑ και η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να πρωταγωνιστεί σε ένα βίαιο συμβάν με Νοτιοκορεάτη τουρίστα που μονάχα δυσφήμηση προκαλεί την Ελλάδα.

Κύπρος: Δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς το Δεκέμβριο


Η Κύπρος θα δυσκολευτεί να πληρώσει τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων το Δεκέμβριο εάν έως τα μέσα Νοεμβρίου δεν υπάρξει συμφωνία διάσωσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας. 


Όπως μεταδίδει το Reuters, η εφημερίδα Πολίτης αναφέρει επικαλούμενη τα πρακτικά της Βουλής ότι ο υπουργός Οικονομικών, Βάσσος Σιαρλή, τους ενημέρωσε ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων θα εξαρτηθεί από την καλή θέληση των τραπεζών.

Μείωση κατά 22% του προϋπολογισμού της Βουλής το 2013


Κατά 22 εκατομμύρια ευρώ μειώνεται ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2013. Όπως ανακοινώθηκε το 2012 ανερχόταν στα 171 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το 2013 θα φτάσει τα 149 εκατομμύρια ευρώ. 

meiosi-kata-22-toy-proypologismou-tis-voylis-to-2013


Οι περικοπές στον προϋπολογισμό της Βουλής περιλαμβάνουν:

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι ever-Διαβάστε την λίστα!


Το «Celebrity net worth» δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους που έχουν ζήσει ποτέ στον πλανήτη Γη.
 Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι ever-Διαβάστε την λίστα!
Όλα τα ποσά έχουν προσαρμοστεί βάσει πληθωρισμού και η αλήθεια είναι ότι δημιουργούν πολλές εκπλήξεις!

«Η Ευρωζώνη δεν διέθετε τα εργαλεία ώστε να δημιουργήσει εμπιστοσύνη»


Για τρία ελλείμματα, προϋπολογισμού, τρεχουσών συναλλαγών αλλά και αξιοπιστίας, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος το 2009, έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο πλαίσιο της συνάντησης του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης» που διεξάγεται στο Βερολίνο.


Ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε, μεταξύ άλλων την πρότασή του για δημοψήφισμα, εξηγώντας ότι ο ελληνικός λαός θα είχε την ευκαιρία να απαντήσει ξεκάθαρα στο δίλημμα, μακριά από λαϊκισμούς και σημείωσε ότι η διαρκής συζήτηση για την παραμονή στην ευρωζώνη αναστέλλει την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα, ενώ η Ελλάδα υλοποιεί τις αποφάσεις της.

Σοκ: Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών


Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Ωνάση, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ.

Σοκ: Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών


Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», ο Τιερί Ρουσέλ ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών στην Ίμπιζα. Το περιστατικό έγινε πριν δέκα ολόκληρα χρόνια και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας, αφού κάποιοι φρόντισαν να το «θάψουν». 

Η υπεραλιεία απειλή για τη διατροφική ασφάλεια παγκοσμίως


Έκκληση να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των ωκεανών ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η διατροφική ασφάλεια πολλών χωρών που εξαρτώνται από την αλιεία, απηύθυνε ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για το δικαίωμα στην τροφή, Ολιβιέ Ντε Σούτερ.
Η υπεραλιεία απειλή για τη διατροφική ασφάλεια παγκοσμίως
Σε έκθεσή του, που δημοσιεύτηκε σήμερα, υπογραμμ’ιζει ότι «αν δεν δράσουμε γρήγορα για να προστατεύσουμε τις θάλασσες από μη αειφόρες πρακτικές, η αλιεία δεν θα μπορεί πλέον να διαδραματίσει τον κρίσιμο ρόλο της όσον αφορά την εξασφάλιση του δικαιώματος εκατομμυρίων ανθρώπων στην τροφή».

Νεαρός ξόδεψε πάνω από 77.000 δολάρια για να γίνει σαν τη Britney Spears!


Μέχρι και φύλο άλλαξε!
Νεαρός ξόδεψε πάνω από 77.000 δολάρια για να γίνει σαν τη Britney Spears!
Kody Hays, από νωρίς αντιλήφθηκε τη γυναίκα μέσα του! Όχι όποια κι όποια όμως. Τη Britney Spears! Έτσι αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να τη βγάλει προς τα έξω.  Όλα ξεκίνησαν στην μικρή θρησκόληπτη πόλη στο Οχάιο όπου μεγάλωσε όταν, στα 12 του, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο γυμνάσιο φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη latex φόρμα, εμπνευσμένος από αυτήν που φορούσε η Britney στο βιντεοκλίπ της "Oops I did it again", το οποίο και είχε γίνει τεράστια επιτυχία.

Αιματηρή επίθεση αγριογούρουνου στο Βερολίνο


Τον τρόμο σκόρπισε ένα αγριογούρουνο σε προάστιο του Βερολίνου όπου επιτέθηκε κατά τεσσάρων ανθρώπων.
Αιματηρή επίθεση αγριογούρουνου στο Βερολίνο
Σύμφωνα με τις αρχές το ζώο, που ζύγιζε περίπου 120 κιλά, δάγκωσε ένα 74χρονο στην πλάτη και στο πόδι και κλώτσησε μια συνομήλικη γυναίκα, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Ξεκολλήστε το τσιρότο χωρίς πόνο!


Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βασανιστήριο από το να έχει κανείς μια ανοιχτή πληγή και να πρέπει να αλλάξει τσιρότο. Λύση στο επώδυνο τράβηγμα του προστατευτικού επιθέματος θέλησαν να δώσουν Αμερικανοί επιστήμονες από το εργαστήριο Karp και το Νοσοκομείο Brigham and Women’s, στη Βοστόνη.

ksekolliste-to-tsiroto-xoris-pono


Ανέπτυξαν λοιπόν ένα «ανώδυνο» τσιρότο, αποτελούμενο από τρεις επιστρώσεις. Κατά την αφαίρεσή του αφήνει την επίστρωση κόλλας επάνω στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην προκαλεί το επώδυνο τράβηγμα. Η επίστρωση κόλλας που μένει πίσω μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μέσω της τριβής ή να απομακρυνθεί σιγά-σιγά από μόνη της.

Την δάγκωσε λιοντάρι στο στήθος και... της έσωσε τη ζωή!


Η Katie Krivan, 30 ετών, εργαζόταν ως εθελόντρια σε ένα πάρκο λιονταριών στη Νότια Αφρική το περασμένο έτος, όταν ένα εννέα μηνών λιονταράκι ανέβηκε πάνω της και τη δάγκωσε.


Παρά το γεγονός ότι το δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό παρακολουθούσε καθημερινά την πληγή και τον επόμενο μήνα ανακάλυψε ένα γρομπαλάκι στο στήθος της. 

Χούντα : Συνελήφθη πριν λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης

Πριν λίγα λεπτά συνελήφθη και οδηγείτε στο αστυνομικό τμήμα νέου ψυχικού ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποκάλυψη - "βόμβα" από την εκπομπή του, των δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ για τη μεθόδευση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγήσουν την χώρα στο ΔΝΤ... και η αυριανή απειλή του ότι άυριο θα έβγαζε στοιχεία.



Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι εκκρεμούσε κάποιο παλιό ένταλμα (Υπόθεση Γιοσάκη) εναντίον του το οποίο "θυμήθηκαν" στις 2 τη νύχτα.

Τραγικό: Ακόμα και ένα αεράκι μπορεί να ρίξει κάτω την μικρή Abbi

Η 4χρονη Abbi Bennett από το Birmingham είναι τόσο «εύθραυστη» που ακόμη κι ένα ελαφρύ αεράκι μπορεί να την κάνει να χάσει την ισορροπία της και να τη ρίξει κάτω.

Τραγικό: Ακόμα και ένα αεράκι μπορεί να ρίξει κάτω την μικρή Abbi


Η μικρή Abbi πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που «χτυπά» τους μύες της και παρότι μπορεί να περπατήσει για λίγο η παραμικρή επαφή με το σώμα της μπορεί να την κάνει να πέσει. Με αυτήν την ασθένεια γεννιέται μόλις ένα μωρό στις ένα εκατομμύριο γεννήσεις!

Οι ημερομηνίες των εκλογών των Συμβουλίων Διοίκησης των πανεπιστημίων


Οι ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης έχουν καθορισθεί σε πολλά πανεπιστήμια.
Οι ημερομηνίες των εκλογών των Συμβουλίων Διοίκησης των πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου, (ΠΟΣΔΕΠ), σε ενημερωτικό σημείωμά του περιγράφει τη σχετική εικόνα των πανεπιστημίων των οποίων έχει καθορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών ηλεκτρονικά, ενώ καταγράφει και αυτά στα οποία δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί η ημερομηνία:

Απεργία σε όλα τα ΜΜΕ από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου


Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αντιδρά ο δημοσιογραφικός κόσμος στην αιφνιδιαστική απόπειρα της κυβέρνησης να εντάξει τους Κλάδους Υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΠΥ, επιφέροντας με τον τρόπο αυτό ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στα ασφαλιστικά δικαιώματα και τους πόρους του κλάδου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που κηρύσσει σε συντονισμό με όλες τις Ενώσεις Συντακτών η ΠΟΕΣΥ και αρχίζουν αύριο, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στις 6 π.μ., σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ.

Κόκκινο κρασί: 7 υγιεινοί λόγοι για να το αγαπήσετε


Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος έλεγε ότι «Το κρασί είναι η μόνιμη απόδειξη ότι ο Θεός μας αγαπά και θέλει την ευτυχία μας» και δεδομένου ότι ευτυχία χωρίς υγεία δεν υφίσταται, ας δούμε τις ευεργετικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού.
Κόκκινο κρασί: 7 υγιεινοί λόγοι για να το αγαπήσετε
Μειώνει τη χοληστερίνη

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, εικαστικών, μουσικής, χορού και θεατρικής αγωγής

Από τον όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων

Magnify Image


Πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών, εικαστικών, μουσικής, χορού και θεατρικής αγωγής πραγματοποιεί ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Ουρακοτάγκος πυροβολήθηκε 100 φορές κι όμως επιβίωσε


Συγκίνηση προκαλεί η Aan, ο θηλυκός ουρακοτάγκος που δέχθηκε πάνω 100 σφαίρες από αεροβόλο όπλο, κι όμως κατάφερε να επιβιώσει.
Ουρακοτάγκος πυροβολήθηκε 100 φορές κι όμως επιβίωσε
Η Aan βρέθηκε σε μια φυτεία φοινικόδεντρων στο Βόρνεο στις αρχές του μήνα με 37 πλαστικές σφαίρες καρφωμένες στο κεφάλι της και 67 διάσπαρτα στο σώμα της, σύμφωνα με το real.gr

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα

Δύσκολες στιγμές για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αφού τα ξημερώματα πέθανε αιφνιδιαστικά ο πατέρας του, Παύλος μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα


Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Παύλος Τσίπρας σε ηλικία 78 ετών, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ατύχημα στο Τσαντίρι

Ατύχημα στον αέρα είχε η Χρύσα Ρώπα κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου σκετς που κάνει με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Αλ Τσαντίρι. 



Ελάχιστα λεπτά μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό break η Χρύσα Ρώπα έκανε μια απρόσεκτη κίνηση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι με ένα τούβλο. 

Εμβολιασμός ζώων για τον ιό της λύσσας


Όχι στον πανικό, ναι στην ενημέρωση και εμβολιασμό όλων των οικόσιτων και αδέσποτων ζώων, συνιστούν ειδικοί επιστήμονες, με αφορμή την επανεμφάνιση του ιού της λύσσας στη χώρα μας μετά από 25 χρόνια, καθώς το τελευταίο κρούσμα είχε καταγραφεί το 1987. Ο ιός της λύσσας εντοπίστηκε σε αλεπού στο Παλαιόκαστρο Κοζάνης στις 19 Οκτωβρίου και λίγο ως πολύ οι ειδικοί ανέμεναν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. 


Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει ήδη ενημερώσει την ευρωπαϊκή επιτροπή, η οποία ζήτησε την εφαρμογή προγράμματος εμβολιασμού των αλεπούδων. 

Φοιτήτρια αυτοκτόνησε όταν ο βιαστής της αθωώθηκε!


Η 18χρονη Kayley Howson δεν άντεξε την είδηση της αθώωσης του βιαστή της. Η νεαρή φοιτήτρια, αφού υπέστη την επίπονη δικαστική διαδικασία επί τρία χρόνια άκουσε με τρόμο το δικαστήριο να αθωώνει τον άνδρα που κατηγορείτο για το βιασμό της. Έπεσε σε κατάθλιψη και αφαίρεσε τη ζωή της.
Φοιτήτρια αυτοκτόνησε όταν ο βιαστής της αθωώθηκε!
Η τραγική είδηση ακούστηκε σήμερα σε δικαστήριο καθώς οι αδελφές της, τέσσερα χρόνια μετά την αυτοκτονία της Kayley, αναζητούν την δικαίωση.

Αρχίζει η δίκη για το Sea Diamond


Πέντε χρόνια μετά τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond στη θαλάσσια περιοχή Αθηνιός της Σαντορίνης, ξεκινάει αύριο στο τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά, η ποινική δίκη για τις συνθήκες και τα αίτια του ναυαγίου, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Γάλλοι υπήκοοι, πατέρας και κόρη, σε σύνολο 1500 επιβατών.
Αρχίζει η δίκη για το Sea Diamond
Στη δίκη που κατηγορούνται 13 άτομα, επτά μέλη του πληρώματος πέντε μέλη της διαχειρίστριας εταιρείας και ένα του νορβηγικού νηογνώμονα, αναμένεται να εξεταστεί επίσης εάν ελήφθησαν όλα τα μέτρα αντιρρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή, σύμφωνα με το real.gr

Καρχαρίας στους δρόμους του Νιου Τζέρσει


Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook από κάτοικο του Νιου Τζέρσεϊ. Τον Κέβιν Μακ Καρτι. Στην αρχή κανείς δεν τον πίστεψε. Άλλωστε είναι πολλοί εκείνοι που ανεβάζουν ψεύτικες φωτογραφίες για να εντυπωσιάσουν.







Ο Κέβιν όμως επέμενε. Και για του λόγου το αληθές ανέβασε και άλλη φωτογραφία.

Τυφώνας Σάντι: Οι ΦΩΤΟγραφίες της καταστροφής!


Ο τυφώνας Σάντι χτύπησε την Αμερική και οι καταστροφές είναι τεράστιες και ευδιάκριτες στο πρώτο φως της μέρας στη Νέα Υόρκη.
Τυφώνας Σάντι: Οι ΦΩΤΟγραφίες της καταστροφής!
Η μεγαλούπολη ξύπνησε σε έναν πραγματικό εφιάλτηαφού οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι μόνο σεταινίες επιστημονικής φαντασίας μπορούν να παραπέμψουν…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί έξω από το Μαξίμου!

Άνδρας του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά 


ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί έξω από το Μαξίμου!

Γερμανία: Επιδικάζονται αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων νεοναζί

Είχαν δολοφονήσει εννέα καταστηματάρχες και μια αστυνομικό

Γερμανία: Επιδικάζονται αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων νεοναζί


Η γερμανική κυβέρνηση κατέβαλε συνολικά 900.000 ευρώ στις οικογένειες των 10 ανθρώπων για τις δολοφονίες των οποίων κατηγορείται μια νεοναζιστική ακροδεξιά συμμορία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Συλλαλητήριο την Τετάρτη, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ επί ποδός πολέμου

Επίθεση στην τρόικα για «αντεργατική δογματική εμμονή»

Συλλαλητήριο την Τετάρτη, ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ επί ποδός πολέμου


Για «αντεργατική δογματική εμμονή» στην κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, των τριετιών, του επιδόματος γάμου και ότι έχει απομείνει από το εργασιακό θεσμικό πλαίσιο στη χώρα μας, κατηγορεί η ΓΣΕΕ την τρόικα, τονίζοντας ότι σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ισχύει ένας ενιαίος κατώτατος μισθός για όλους, ο οποίος καθορίζεται από την κυβέρνηση, χωρίς καμία επιπλέον παροχή.

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Λόγω εργασιών και μέχρι την Παρασκευή 9/11, από τις 7 το πρωί ως τις 8 το βράδυ

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου


Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου από τις 07.00 έως τις 20.00, λόγω εργασιών συντήρησης.

Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα της Αθήνας το Νοέμβριο


Ο Εμπορικός Σύλλογος κήρυξε φθινοπωρινές προσφορές από 1 έως 10 Νοεμβρίου. Σε όλα τα καταστήματα.
Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα της Αθήνας το Νοέμβριο
Δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας, από την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνέχεια των δράσεων και πρωτοβουλιών του που στοχεύουν στην αναβάθμιση της Αθήνας και την αύξηση της επισκεψιμότητας, τονίζει το newsit.gr

«Καμπανάκι» από τη Διεθνή Αμνηστία για τη ρατσιστική βία

Ανησυχία για τη δραματική αύξηση των επιθέσεων με ρατσιστικά κίνητρα εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία, ενώ επισημαίνει και ότι υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες η αστυνομία φέρετια να αποθαρρύνει τα θύματα, από το να καταγγέλουν τέτοιες επιθέσεις.


Επιπλέον, η Διεθνής Αμνηστία αναφέρεται σε σοβαρές καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα και κάνουν λόγο για βασανιστήρια σε κρατουμένους, ακόμα και σε μέλη ευάλωτων ομάδων, υπερβολική χρήση χημικών και άλλες μορφές κακομεταχείρισης διαδηλωτών.

Κασιδιάρης υπέρ Βαξεβάνη για τη λίστα

Εκφράζει την στήριξη της Χρυσής Αυγής στον δημοσιογράφο



Έναν ακόμη υπερασπιστή στην πρωτοβουλία του να δημοσιεύσει την περίφημη λίστα, βρήκε ο Κώστας Βαξεβάνης στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη.