Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πάτησε γκάζι το πρώτο απορριμματοφόρο που καίει... τηγανέλαιο!

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί το πρώτο απορριμματοφόρο που καίει... τηγανέλαια.

Το απορριμματοφόρο δεν υπέστη καμία απολύτως μετατροπή, ενώ για την κίνησή του χρησιμοποιεί καύσιμα, η μισή ποσότητα των οποίων είναι το μείγμα από τηγανέλαια και η άλλη μισή συμβατικό καύσιμο
Το απορριμματοφόρο δεν υπέστη καμία απολύτως μετατροπή, ενώ για την κίνησή του χρησιμοποιεί καύσιμα, η μισή ποσότητα των οποίων είναι το μείγμα από τηγανέλαια και η άλλη μισή συμβατικό καύσιμο


Το όχημα έχει ήδη διανύσει 10.000 χιλιόμετρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, και παρουσιάστηκε χθες κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου στο Εθνικό Κέντρο Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) -το οποίο και παρασκεύασε το βιοκαύσιμο από τηγανέλαια- με αντικείμενο τη βιώσιμη ανάπτυξη της Νότιας Ευρώπης, μέσω των βιοκαυσίμων.

Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης

Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση της σκανδαλώδους ένταξης της χώρας στο μνημόνιο με τις υπογραφές Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου, Κουβέλη... Αν και οι Σαμαράς και Παπανδρέου έλαμψαν δια της απουσίας τους!

Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης


Με 167 «όχι» και «119» ναι καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας σε επιτήρηση και το μνημόνιο. Υπέρ της πρότασης, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. 

Ανακαλύφθηκε νερό στον Ερμή

Μπορεί ο Ερμής, ο κοντινότερος στον Ήλιο πλανήτης, να ψήνεται από τις ακτίνες του άστρου μας, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στο να διαθέτει νερό με μορφή πάγου και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, όπως επιβεβαίωσαν τα νέα στοιχεία που συνέλεξε το σκάφος "Messenger" (Αγγελιαφόρος) της NASA. 



Ο όγκος του πάγου μπορεί να φθάνει από 100 δισεκατομμύρια έως ένα τρισεκατομμύριο τόνους, δηλαδή όσο 20 δισεκατομμύρια παγοδρόμια Ολυμπιακών διαστάσεων. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ανακάλυψη παγωμένων οργανικών υλικών στον Ερμή.

Βαρουφάκης: "Για να μείνουμε στο ευρώ πρέπει να μην πληρώνουμε τα δάνεια μας"

«Ήταν άλλη μία μη απόφαση», δήλωσε πριν από λίγο ο καθηγητής Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο τελευταίο Eurogroup. 



«Το μόνο σημαντικό είναι ότι θα δοθεί δόση, αν και εγώ όπως ξέρετε δεν ήθελα να την πάρουμε», υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε:

Alpha Bank:Το Eurogproup τερμάτισε τις συζητήσεις για άτακτη χρεοκοπία

Oι αποφάσεις του Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου 2012 αποτελούν σταθμό για την Ελλάδα, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που μπορεί να προκληθούν από τη γενικότερη εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής, εκτιμούν οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Τράπεζας.



Ειδικότερα, «οι αποφάσεις αυτές τερματίζουν οριστικά κάθε συζήτηση, ή «ευσεβή πόθο», για «άτακτη χρεοκοπία» της Ελλάδας και για μη εφαρμογή ή αντιστροφή του προγράμματος προσαρμογής με αποτέλεσμα την έξοδο της χώρας από το ευρώ», αναφέρουν οι αναλυτές της τράπεζας, επισημαίνοντας ότι «δεδομένου ότι οι δαπάνες για την εξυπηρέτηση του ελληνικού δημοσίου χρέους μειώνονται κατακόρυφα στα επόμενα δέκα έτη, είναι πλέον προφανές ότι τίποτα δεν κερδίζεται από τυχόν εφαρμογή απονενοημένων εγχειρημάτων, ενώ χάνονται ουσιαστικά τα πάντα, όσον αφορά την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση».

ΒINTEO: Μοντέλο παραλίγο να μείνει παράλυτη μετά από ατύχημα σε σόου


Το μοντέλο και χορεύτρια Delly Madrid συμμετείχε σε ζωντανό τηλεοπτικό σόου και εκτελούσε την χορογραφία όταν το κομμάτι από μπαμπού στο οποίο έπρεπε να σταθεί έσπασε και έτσι η κοπέλα χτύπησε άσχημα το κεφάλι της στο πάτωμα
ΒINTEO: Μοντέλο παραλίγο να μείνει παράλυτη μετά από ατύχημα σε σόου
Όλοι πάγωσαν και η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο Δεκέμβρης του 2012 έχει κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 824 χρόνια

Συμβαίνει μία μόνο φορά και κάθε 824 χρόνια. 


Ο Δεκέμβρης του 2012 έχει κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 824 χρόνια - Φωτογραφία 1


Οι Κινέζοι αποκαλούν το φαινόμενο αυτό "Τσάντα με χρήματα". 

6 εκατ. έδωσε ο Στρος Καν στην καμαριέρα


«Χρύσωσε» την Ναφισάτου Ντιαλό ο Ντομινίκ Στρος Καν, οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού μπαίνουν οριστικά στο αρχείο και ο DSK, ξανά προς τη δόξα τραβά…
Οι τίτλοι τέλος μιας από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις που απασχόλησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη τον τελευταίο χρόνο έπεσε οριστικά. Η καταγγελία της καμαριέρας του Sofitel στη Νέα Υόρκη πως ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ της επιτέθηκε σεξουαλικά και προσπάθησε να τη βιάσει προκάλεσαν σάλο και στοίχισαν στον Στρος Καν, μεταξύ άλλων, και την πορεία του προς την προεδρία της Γαλλίας.

Χαβάη. Κόβουν κλήσεις στους… σκύλους που γαβγίζουν!

Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».Το γαύγισμα των σκύλων «καταστρέφει» το ειδυλλιακό σκηνικό στο πανέμορφο νησί, γεγονός που ώθησε τις Αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα για τα ανυπάκουα τετράποδα. 



Από εδώ και στο εξής λοιπόν οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους «θορυβώδεις» σκύλους, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα εκατοντάδων δολαρίων. 

Ποινική δίωξη κατά των 11 συλληφθέντων στο ΑΠΘ


Ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης άσκησε ο εισαγγελέας στους έντεκα συλληφθέντες κατά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Οι άνδρες των ΜΑΤ, εισέβαλαν στο χώρο του Πανεπιστημίου προκειμένου να διαλύσουν την κατάληψη η οποία ήταν σε ισχύ εκείνη την ώρα στο κτήριο Διοίκησης του Ιδρύματος.

Στα άκρα η σχέση του Θωμόπουλου με τη Στάη


Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σχέση του διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ Βασίλη Θωμόπουλου, με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Έλλη Στάη.

5f38e  5d58994b0ea290d365decae07f9d5708 M Στα άκρα η σχέση του Θωμόπουλου με τη Στάη

Η συνύπαρξη έχει γίνει ανυπόφορη, ενώ τα περιστατικά αυξάνονται καθημερινά. Ενδεικτική της κατάστασης, η στάση της παρουσιάστριας την περασμένη Παρασκευή, όταν αρνιόταν να εκφωνήσει το δελτίο επειδή ο διευθυντής είχε αποφασίσει να μη βγάλει «παράθυρα», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξή του τέσσερα λεπτά!

Καρατζαφέρης: Στη δραχμή η Ελλάδα το 2013


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στη ΝΕΤ εκτίμησε ότι την Άνοιξη θα έχουμε νέα μέτρα και νέα δόση και πως μέσα στο 2013 θα βγει η χώρα από το ευρώ, προσθέτοντας επίσης ότι υπάρχει ελπίδα μόνο με τη δραχμή.
Ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά: «από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα», επισημαίνοντας ότι ήταν μια δύσκολη συμφωνία μεταξύ ΔΝΤκαι Μέρκελ και πως η χώρα απείχε από τις διαβουλεύσεις.

«Πράσινο φως» από την γερμανική βουλή

Η γερμανική κάτω βουλή ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία σήμερα το πακέτο μέτρων που αποσκοπεί στην μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 124% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος της ως το 2020.



Η ψηφοφορία είχε θεωρηθεί σημαντική δοκιμασία για την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον έλεγχό της επί της κεντροδεξιάς συμμαχίας της ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2013.

Το μυστικό των πρώτων λέξεων


Κάποια παιδιά λένε «μαμά» πριν κλείσουν τους 9 μήνες, ενώ άλλα μέχρι τα 2 χρόνια προτιμούν απλώς να ακούν. Εννέα απαντήσεις ρίχνουν φως σε αντίστοιχες ερωτήσεις για την ομιλία.



1. Πρέπει να μάθω εγώ στο παιδί μου να μιλάει;

Νέα «πράσινη» πρωτεύουσα της Ευρώπης η Νάντη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανέδειξε τη γαλλική πόλη Νάντη ως την πιο πράσινη πρωτεύουσα για το 2013. Πρόκειται για μια πόλη που ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην εφαρμογή βέλτιστων περιβαλλοντικών πρακτικών, στη βιώσιμη χρήση γης, στη σωστή κατανάλωση νερού και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.



Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, στις Βρυξέλλες απονεμήθηκε ο τίτλος της Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης στη Νάντη, την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, που διαδέχεται την ισπανική πόλη Vitoria-Gasteiz. Η Νάντη ανακηρύχθηκε Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013, μετά από πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 2010 και είχε αρκετά ανταγωνιστικές υποψηφιότητες.

Πώς να δείχνετε καλύτερα στις φωτογραφίες!


Αν η φωτογένεια δεν είναι το ατού σας, δε χρειάζεται να απελπίζεστε ούτε να αποφεύγετε τις φωτογραφίες όπως ο διάολος το λιβάνι!


Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό και να απαθανατίσετε μοναδικές στιγμές της ζωής σας: 

Επιτέλους. Θα δικαιούνται όλοι επίδομα μακροχρόνια ανέργου!!


Είναι γνωστό ότι πολλά από τα επιδόματα ανεργίας έχουν καταργηθεί, ενώ κάποια άλλα έχουν κουτσουρευτεί. Ωστόσο με τα νέα μέτρα έρχεται και κάτι καλό για νέους από 20 έως 45 ετών. Τι είναι αυτό; Διευρύνονται τα όρια ηλικίας από το 2014 αυτών που δικαιούνται το επίδομα μακροχρονίως ανέργου από τα 20 έως τα 66 χρόνια, από τα 45 έως τα 65 που είναι σήμερα.
Επιτέλους. Θα δικαιούνται όλοι επίδομα μακροχρόνια ανέργου!!

Σύμφωνα με το νόμο του 3ου Μνημονίου,, από 1.1.2014 δικαιούνται επίδομα μακροχρονίως ανέργου, οι Έλληνες υπήκοοι και υπήκοοι κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας και βρίσκονται σε διαρκή κατάσταση ανεργίας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 12 μήνες, εφόσον έχουν εξαντλήσει το δικαίωμα τακτικής επιδότησης ανεργίας και το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 586,08 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο της οικογένειας.

ΣΟΚ: Έκανε τατουάζ σε μόλις ενός έτους κοριτσάκι!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών!


Ο 20χρονος Lee Deitrick, για αδιευκρίνιστους λόγους που μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστοί, έκανε με αυτοσχέδιο μηχάνημα το γράμμα «Α» στον πωπό ενός κοριτσιού που.... ήταν μόλις ενός έτους! 

Νέα έρευνα ΣΟΚ για τους άντρες!


Νέα Σουηδική έρευνα αποκαλύπτει πως μία καθημερινή απόλαυση σχεδόν για όλους μας μπορεί να αποβεί μοιραία για τους άντρες.


Νέα έρευνα ΣΟΚ για τους άντρες!

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή οι άντρες που καταναλώνουν καθημερινά ένα κουτάκι αναψυκτικού αυξάνουν τις πιθανότητες τους για καρκίνο του προστάτη κατά 40%.

Άκης Τσοχατζόπουλος : Σε δίκη με βούλευμα του Αρείου Πάγου

Σε δίκη παραπέμφθηκε ο προσωρινά κρατούμενος Άκης Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με το βούλευμα του Αρείου Πάγου. 



Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός ς θα δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για ανακριβείς δηλώσεις «πόθεν έσχες» της τριετίας 2006-2009.

Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα του διαστήματος!


Η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα του διαστήματος ανακαλύφθηκε από τους αστρονόμους!
Αυτή, όπως ανακοινώθηκε,  υπάρχει στον Γαλαξία NGC1277, που βρίσκεται στον αστερισμό του Περσέα και σε απόσταση 220 εκατομμύρια έτη φωτός από τη γη!

Χαρίζει τα τρία σουπερμάρκετ του στους εργαζόμενους του!


Ο Τζο Λουέκεν από τη Μινεσότα αντί να δεχθεί κάποια από τις πολλές προσφορές που είχε από μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ των ΗΠΑ για να αγοράσουν τα μαγαζιά του προτίμησε να τα χαρίσει στους περίπου 400 εργαζόμενους του ως μέρος ενός σχεδίου ιδιοκτησίας μετοχών από υπαλλήλους.
Αυτά είναι: Χαρίζει τα τρία σουπερμάρκετ του στους εργαζόμενους!
Η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου και δεν θα κοστίσει στους υπαλλήλους ούτε ένα σεντ.

Η Παλαιστίνη έγινε κράτος! Ιστορική απόφαση του ΟΗΕ


- "Κράτος παρατηρητής" η Παλαιστίνη με απόφαση του ΟΗΕ
- 138 κράτη ψήφισαν υπέρ, 9 κατά, 41 απείχαν 
- Πανηγυρισμοί στη Ραμάλα 
- Εκνευρισμός στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον 
- «Ατυχή και αντιπαραγωγική κίνηση» χαρακτήρισε την απόφαση η Χίλαρι Κλίντον 
- Τι σημαίνει η αναγνώριση της Παλαιστίνης



Έστω και υπό το καθεστώς του «κράτους παρατηρητή», οι Παλαιστίνιοι έκαναν το πρώτο μικρό βήμα για να αναγνωριστούν ως κράτος. 

Βρωμ-ίστε το φαγητό σας και αδυνατίστε

Χάστε τα περιττά κιλά με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Βρωμ-ίστε το φαγητό σας και αδυνατίστε


Η βρώμη είναι ένα δημητριακό πολύ πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικάαπαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. 

Στην Ελβετία οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου

Στην Ελβετία βρίσκονται σύμφωνα με έρευνα οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο! 


Η ποιότητα ζωής τους,που κρίθηκε βάσει του εισοδήματος per capita, του παρεχόμενου συστήματος υγείας και της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς του κράτους, κρίθηκε η καλύτερη όλων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ρύθμιση για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα!!!


Εκκληση προς το αρμόδιο υπουργείο, τις εταιρίες και τους φορείς που εμπλέκονται στην "αλυσίδα" του ρεύματος απευθύνει ο «Συνήγορος του Καταναλωτή» προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους οι καταναλωτές και να μην τους κόβεται το ρεύμα.
Ρύθμιση για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα!!!
Μεταξύ άλλων η Ανεξάρτητη Αρχή προτείνει στην ΔΕΗ να προβαίνει σε προτάσεις διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, λαμβάνοντας υπόψη, ως κριτήριο, τη δυνατότητά τους να καταβάλουν τη συνήθη τετραμηνιαία κατανάλωση ρεύματος με βάση την πραγματική οικονομική τους κατάσταση και υπό την προϋπόθεση, παράλληλα, ότι η ευχέρεια κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια ισχύος των διακανονισμών κρίνεται απολύτως αναγκαία συνθήκη για την αξιοπρεπή τους διαβίωση.

Συνέλαβαν αλλοδαπή καρκινοπαθή, μέσα στο νοσοκομείο

Την κατήγγειλε ο διευθυντής του νοσοκομείου επειδή δεν είχε χαρτιά

Συνέλαβαν αλλοδαπή καρκινοπαθή, μέσα στο νοσοκομείο


Στη σύλληψη αλλοδαπής η οποία χειρουργήθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς επειδή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα, προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία του διευθυντή του νοσοκομείου. Η αλλοδαπή καρκινοπαθής νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενη.   

Χωρίς τέλος ο κύκλος βίας στο Ιράκ

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 84 τραυματίσθηκαν σε αντισιιτικές επιθέσεις σήμερα νοτίως της Βαγδάτης.



Στη Χίλα του νοτίου Ιράκ, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι σιίτες, δυο βόμβες εξερράγησαν κοντά σε εστιατόριο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 18 άνθρωποι και να τραυματιστούν 71, ανακοίνωσαν η αστυνομία και νοσοκομειακές πηγές. Στην Κερμπάλα, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίσθηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου.

Τρόμος στη Σερβία: Το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς έχει βγει στη γύρα

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Μπάγινα Μπάστα στη δυτική Σερβία ήταν σαφές στην προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία που εξέδωσε: το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή.

Τρόμος στη Σερβία: Το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς έχει βγει στη γύρα


Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών εκδόθηκε όταν κατέρρευσε ο παλιός νερόμυλος, για τον οποίο λέγεται ότι ήταν η κατοικία του πιο διάσημου βαμπίρ της Σερβίας, του Σάβα Σαβάνοβιτς.

Δεν πάει καλά ο κόσμος... Διαβάστε πως θα ονομάσει το παιδί της!

Δεν πάμε καλά... Είπαμε τα social media έχουν εισβάλλει στη ζωή μας αλλά όχι και έτσι!

Δεν πάει καλά ο κόσμος... Διαβάστε πως θα ονομάσει το παιδί της!


Μια γυναίκα ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της, ανακοινώνοντας ότι το όνομά του θα είναι... Hashtag Jameson!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2014: Διαστημικός τουρισμός με αερόστατο!


Η ιδέα για τουρισμό στο… διάστημα ανέκαθεν γοήτευε τους ανθρώπους. Τώρα, μια νέα δοκιμή αερόστατου ανοίγει το δρόμο για το πρώτο τουριστικό ταξίδι εκτός του πλανήτη μας ακόμη και το 2014.
Επιστήμονες και μηχανικοί έστειλαν πάνω από τη γήινη ατμόσφαιρα ένα ειδικό αερόστατο μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα ανθρωποειδές ρομπότ. Το αερόστατο βρέθηκε σε ύψος 32 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης, λίγα μόλις χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο που ο Αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκάρντεν εκτέλεσε το τρομερό του άλμα, πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και προς το έδαφος.

Η γυναίκα που αφήνει να της φυτρώσει μούσι επειδή...

Η Siobhain Fletcher, 36 ετών, από το Staffordshire της Βρετανίας από πολύ νεαρή ηλικία συνήθιζε να ξυρίζει το τρίχωμα που εμφανιζόταν στο πρόσωπό της.

Η γυναίκα που αφήνει να της φυτρώσει μούσι επειδή...


Πολλοί την περνούσαν για άντρα και την κορόιδευαν γι' αυτό. Την έκαναν μάλιστα να νιώθει τόσο άσχημα που αναγκάστηκε να περάσει χρόνια κλεισμένη μέσα στο σπίτι της καθώς η αυτοπεποίθηση της είχε πιάσει πάτο.

Λάρισα: «Έμβρυο» στην κοιλιά 10χρονης

Ένα «έμβρυο» που δεν είχε ακόμα σχηματιστεί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός 10χρονου κοριτσιού οι γιατροί της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Λ. αντιμετωπίζοντας με επιτυχία ένα σπάνιο περιστατικό που συνήθως δεν εμφανίζεται σε τέτοιες ηλικίες.

Λάρισα: «Έμβρυο» στην κοιλιά 10χρονης


Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το thessalianews.gr όταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφθασε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων από χωριό της ορεινής Καρδίτσας με ισχυρούς πόνους στην κοιλιά. Στο Νοσοκομείο με υπέρηχους και αξονική εκτοπίστηκε μια διόγκωση στο χώρο της κοιλίας που σχεδόν καταλάμβανε όλη την περιοχή της λεκάνης. 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αν δεν είχε σεισμούς, η Κρήτη θα ήταν Σαχάρα ή Σιβηρία

Ο σεισμός έχει συνδυαστεί με καταστροφές, τρόμο, θύματα και άλλα δεινά. Λίγοι, όμως, είναι αυτοί που συνδυάζουν τους σεισμούς με την ομορφιά των τοπίων!


Αν δεν είχε σεισμούς, η Κρήτη θα ήταν Σαχάρα ή Σιβηρία

Κι όμως η ομορφιά της φύσης, το ανάγλυφο της, τα βουνά, οι ακρογιαλιές … όλα οφείλονται στις σεισμικές διεργασίες!

Οι γυναίκες με πτυχίο έχουν προβλήματα στο σεξ


Έρευνα που έγινε στη Γερμανία έδειξε ότι οι μορφωμένες γυναίκες μπορεί να πήραν πτυχία και μεταπτυχιακά αλλά στο σεξ δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά…
Οι γυναίκες με πτυχίο έχουν προβλήματα στο σεξ
Το 62% των γυναικών με πανεπιστημιακή μόρφωση δήλωσε ότι δυσκολεύεται να έρθει σε οργασμό ενώ μόνο το 32% εκείνων που έβγαλαν το γυμνάσιο ή το λύκειο είπε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα. 

Μικροβιακή κυψέλη καυσίμου παράγει ενέργεια από φυτά

Μια κυψέλη καυσίμου που λειτουργεί με ηλεκτρόνια τα οποία βρίσκονται στο υπέδαφος και στις ρίζες ζωντανών φυτών ανέπτυξαν Ολλανδοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Wageningen.



Κατά τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης παράγεται οργανική ύλη. Οι ποσότητες οργανικής ύλης που δεν χρησιμοποιούνται από το φυτό διοχετεύονται στις ρίζες και στη συνέχεια εκκρίνονται στο έδαφος, όπου και διασπώνται από τα βακτήρια με αποτέλεσμα την απελευθέρωση ηλεκτρονίων.

EUROVISION Εκτός διαγωνισμού Ελλάδα και Κύπρος λόγω της κρίσης;


Μετά την Πορτογαλία που ακύρωσε την εμφάνισή της στο μουσικό διαγωνισμό λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα, φαίνεται πως θα την ακολουθήσουν επίσης και η χώρα μας μαζί με την Κύπρο!
Εκτός διαγωνισμού Ελλάδα και Κύπρος λόγω της κρίσης;
Υπέρ της απόφασης να μην πάει η Ελλάδα στο διαγωνισμό, δηλώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Γωγώ Ατζολετάκη: Επιστολή - καταπέλτης στον Σαμαρά


Μια επιτολή αγανάκτισης έστειλε η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη στον Ελληνα πρωθυπουργό.
Γωγώ Ατζολετάκη: Επιστολή - καταπέλτης στον Σαμαρά
Διαβάστε την:

Φωτοβολταϊκό χωνί αυξάνει την αποδοτικότητα της ηλιακής ενέργειας


Η πραγματικότητα για τα φωτοβολταϊκά πάνελ που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ότι δεν είναι πάρα πολύ αποδοτικά, δεδομένου ότι μετατρέπουν λιγότερο από 20% της ηλιακής ακτινοβολίας σε ηλεκτρική ενέργεια.

fotovoltaiko-xoni-ayksanei-tin-apodotikotita-tis-iliakis-energeias-

Ωστόσο, ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασσαχουσέτης (MIT) υποστηρίζουν ότι σχεδίασαν ένα φωτοβολταϊκό-χωνί το οποίο θα εκμεταλλεύεται τα εισερχόμενα ηλεκτρόνια με τρόπο ώστε να αυξήσει την αποδοτικότητα.

Τιμή για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες το παράρτημα Αγρινίου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο χώρο του όπου θα λάβουν μέρος μαθητές των τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Τιμή για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου
Με την ευκαιρία αυτή τα παιδιά θα γνωριστούν μεταξύ τους. Θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Emotion Pictures-Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία σε μια προσπάθεια αλληλοκατανόησης και αλληλοαποδοχής. 

Απεργιακό «τσουνάμι» στην Iberia

Τα συνδικάτα της ισπανικής αεροπορικής εταιρίας Iberia ανακοίνωσαν σήμερα έξι ημέρες απεργίας στις 14 Δεκεμβρίου και από τις 17 ως τις 21 Δεκεμβρίου, για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρίας που προβλέπει την κατάργηση 4.500 θέσεων εργασίας.


VIDEO: Ξεκίνησε ο εθελοντικός καθαρισμός του ΑΠΘ - Δείτε τι δήλωσε ο πρύτανης


Ξεκίνησε πριν από λίγο ο εθελοντικός καθαρισμός του ΑΠΘ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Πρυτανείας και προέδρων τμημάτων του ιδρύματος με τη συμμετοχή εθελοντών φοιτητών.
VIDEO: Ξεκίνησε ο εθελοντικός καθαρισμός του ΑΠΘ- Δείτε τι δήλωσε ο πρύτανης
Δείτε τι δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος:

Σοβαρά άρρωστος ο Τζούλιαν Ασάνζ ιδρυτής του Wikileaks


Ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, πάσχει από μία σοβαρή πάθηση των πνευμόνων, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.
Σοβαρά άρρωστος ο Τζούλιαν Ασάνζ ιδρυτής του Wikileaks
Εφημερίδα του Ισημερινού επικαλείται την πρεσβευτή της χώρας στη Βρετανία Άνα Άλμπαν, η οποία δήλωσε ότι θα ζητήσει από την κυβέρνηση του Λονδίνου να παραχωρήσει στον Ασάνζ ασφαλή έξοδο από την πρεσβεία για νοσηλεία.

Βρήκαν τον δολοφόνο 18 χρόνια μετά

Την εξιχνίαση δολοφονίας που έγινε πριν από 18 χρόνια, ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. 


Βρήκαν τον δολοφόνο 18 χρόνια μετά

Πρόκειται για την ανθρωποκτονία 62χρονου, ο οποίος, στις 25 Ιουλίου 1994, βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Ομπάμα: Ενδεχόμενη αύξηση φόρων στις ΗΠΑ θα βλάψει την παγκόσμια οικονομία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε την Τετάρτη ότι μια αύξηση των φόρων στις ΗΠΑ θα έχει επιπτώσεις στην οικονομία και πέραν των αμερικανικών συνόρων.


 
"Θα είναι κακό για την οικονομία, θα είναι κακό για αυτές τις οικογένειες, στην πραγματικότητα θα είναι κακό για την παγκόσμια οικονομία", σημείωσε ο Ομπάμα σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. 

Άλλαξε φύλο πριν 23 χρόνια και στα 75 του θέλει να ξαναγίνει άντρας!




Η συγκλονιστική ιστορία του Gary Morton καθηλώνει και τους πιο δύσκολους. Ο 75χρονος συνταξιούχος έχει μπει και πάλι στη διαδικασία μιας σειράς εγχειρήσεων ώστε να επιστρέψει στο αρχικό του φύλο. Πριν από 23 χρόνια αποφάσισε να γίνει γυναίκα και τώρα το μετάνιωσε. 

Μειώθηκε η αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου


Στο χαμηλότερο επίπεδό της έφτασε η αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου στη Βραζιλία, μεταξύ του Αυγούστου του 2011 και του Ιουλίου του 2012, αφότου οι αρχές ξεκίνησαν την καταγραφή στατιστικών στοιχείων στον τομέα αυτό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βραζιλίας, αναφέροντας αποψίλωση 4.656 τετραγωνικών χλμ., σε μια έκταση μειωμένη κατά 27% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2010-2011.

-meiothike-i-apopsilosi-ton-dason-toy-amazonioy

«Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο στην ιστορία, αφότου η Βραζιλία άρχισε να μετράει την αποψίλωση των δασών το 1988», ανακοίνωσε στον Τύπο η υπουργός Περιβάλλοντος Iζαμπέλα Τεσέιρα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την τέταρτη πτώση σε ισάριθμα χρόνια.

H κρίση χτύπησε και την πόρτα της Audi


Οι γερμανικές εταιρείες αυτοκινήτων είναι από τις ισχυρές οικονομικά στην Ευρώπη, έχοντας παράλληλα και τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά.


Η οικονομική κρίση που πλήττει κυρίως τη Γηραιά Ήπειρο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και μάρκες όπως η Audi.

Μόντρεαλ: Πρωτοφανές σκάνδαλο παιδεραστίας με εκατοντάδες θύματα από ιερωμένους


Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη πως εκατοντάδες κωφά παιδιά έπεσαν θύματα σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης από το 1940 έως το 1980 από μέλη της τοπικής καθολικής κοινότητας σε οικοτροφείο του Μόντρεαλ.
«Τουλάχιστον 300 παιδιά έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής παρενόχλησης, γεγονός που καθιστά το σκάνδαλο αυτό το μεγαλύτερο στην ιστορία με θύματα κωφά παιδιά, μεγαλύτερο κι από εκείνο που αποκαλύφθηκε το 2010 και αφορούσε 200 θύματα ενός αμερικανού ιερέα», αναφέρει εκπρόσωπος της Ενωσης του Κεμπέκ για τα θύματα των ιερωμένων.

Πόσα παίρνει για το ποτήρι νερού στους βουλευτές στο βήμα της Βουλής;


Ξέρετε πόσα παίρνει ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς δηλαδή, που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής...;
Πόσα παίρνει για το ποτήρι νερού στους βουλευτές στο βήμα της Βουλής;
Oπως διαβάζουμε στο Loutrakiblog.com,  παίρνει  τα ίδια λεφτά πλέον με τον...Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.  Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!