Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Βόλος: Τέλος στη ζωή του έβαλε 60χρονος

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 60χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο άτυχος άντρας κρεμάστηκε από δέντρο το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Φυτόκου.


Επτά χρόνια φυλακή για μια προβατίνα

Ποια είναι η απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρισας σε βάρος τριών υπηκόων Αλβανίας που έφαγαν μια προβατίνα επειδή είχαν να φάνε για μέρες



Επτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο Λάρισας σε βάρος τριών υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι το 2007 έσφαξαν και έψησαν μία προβατίνα, επειδή ήταν νηστικοί.

Θεσσαλονίκη: 30χρονη αναζητά τη δίδυμη χαμένη αδελφή της


Συγκλονίζει η ιστορία μιας 30χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη η οποία ψάχνει τη χαμένη δίδυμη αδελφή της μέσω… facebook.
Θεσσαλονίκη: 30χρονη αναζητά τη δίδυμη χαμένη  αδελφή της

Η 30χρονη δημιούργησε προφίλ με το όνομα «Βοηθήστε με να βρω» μέσα στο οποίο αναφέρει πως η αδελφή της, αμέσως μετά τη γέννησή της, δόθηκε με παράνομη υιοθεσία.

Έβρος: Στα όρια συναγερμού η στάθμη του ποταμού Άρδα

Στα όρια συναγερμού βρίσκεται από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού Άρδα, παραπόταμου του Έβρου, λόγω υπερχείλισης των φραγμάτων της γειτονικής Βουλγαρίας



Η ελληνική πρεσβεία στη Σόφια ενημέρωσε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ότι αναμένονται ποσότητες νερού άνω των 300 κυβικών μέτρων, ανά δευτερόλεπτο, προς το φράγμα του Ιβαήλοβγκραντ, εξαιτίας υπερχείλισης του υδατοφράκτη, καθώς και εκείνου του φράγματος Στουντέν Κλάντενετς, που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Άρδα, ενώ μεγάλη ροή νερών αναμένεται και στο φράγμα Κίρντζαλι.

Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα


Χιόνια πέφτουν σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο τής Ανατολικής Μακεδονίας και κυρίως της Θράκης
Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, με βροχές, χιονοπτώσεις, αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες.

Συγκλονιστικό: Πήρε τηλέφωνο στη Νικολούλη, ενώ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Ήταν αργά τη νύχτα κι ενώ η Αγγελική Νικολούλη ξετύλιγε το κουβάρι της πολλαπλής δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου, η ροή της εκπομπής διακόπηκε ξαφνικά. Ένα τηλεφώνημα είχε αναστατώσει τους πάντες στο πλατό.


Συγκλονιστικό: Πήρε τηλέφωνο στη Νικολούλη, ενώ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

«Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ηλικιωμένος στον Κολωνό με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Ζει μόνος του. Πήγε να απαγχονιστεί και έσπασε η αλυσίδα!», εξήγησε η Αγγελική Νικολούλη η οποία έκανε έκκληση στις αρχές να σπεύσουν στο σημείο.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απεβίωσε η Ειρήνη Κουμαριανού

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, γνωστή στο ευρύ κοινό από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά Πέντε».




Η Ειρήνη Κουμαριανού νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς. Το «Παρά Πέντε» ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Είχε γεννηθεί το 1931 στο Γαλάτσι. 

Στα αζήτητα του νεκροτομείου η 11χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης παραμένει η σορός της 11χρονης που πριν από τρεις ημέρες παρασύρθηκε από λεωφορείο την ώρα που διέσχιζε με το ποδήλατό της την οδό Λαγκαδά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 



Μία γυναίκα που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι είναι η γιαγιά της τελικά όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία συγγένεια με το άτυχο κορίτσι.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αυτός είναι ο πρώτος «δράκος» της Ελλάδας


Αν η λέξη «δράκος» είναι γνωστή σε όλους, σίγουρα σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει τον Δαμιανό Μαυρομάτη. 

Φωτογραφία για Αυτός είναι ο πρώτος «δράκος» της Ελλάδας


Ο «δράκος» στην Ελλάδα συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον Κυριάκο Παπαχρόνη. Η NEWS Σαββατοκύριακο μας αποκάλυψε ποιος ήταν ο... πρώτος «διδάξας» ήταν ο Μαυρομάτης κι έδρασε στα μέσα της δεκαετίας του '30.

Aπίστευτο: Ψάχνουν γυναίκα να κυοφορήσει έναν... Νεάτερνταλ!


Αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία, δεν έχετε παρά μα προσφερθείτε για χάρη της επιστήμης!
Aπίστευτο: Ψάχνουν γυναίκα να κυοφορήσει έναν... Νεάτερνταλ!
Πώς θα σας φαινόταν αν μένατε στην ιστορία μόνο και μόνο επειδή θα προσφέρατε την... μήτρα σας στην επιστήμη; Ναι πολύ καλά διαβάσατε... Ο George Church καθηγητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, ετοιμάζει ένα μεγαλεπίβολο και φιλόδοξο σχέδιο το οποίο θυμίζει περισσότερο Χολιγουντιανό σενάριο παρά πραγματικότητα.

Εξέλιξη-σοκ: Παρουσιαστής στέλνει ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τον Μουτσινά!


Αν δεν επανορθώσει σύντομα τις δηλώσεις του ο Νίκος Μουτσινάς, ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο του...και η μήνυση καραδοκεί στην γωνία.
Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή «Δέστε τους»  για τα δόντια του παρουσιαστή Κώστα Καλαντζή ήταν αρκετό για τον 72χρονο παρουσιαστή να κινηθεί νομικά. 

Το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου προστατεύει και από άλλες μορφές καρκίνου


Το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας προστατεύει και από άλλες μορφές καρκίνου, όπως της στοματικής και στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, του πρωκτού, του αιδοίου και του πέους.

Το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου προστατεύει και από άλλες μορφές καρκίνου
Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV, που ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ευθύνεται και για το 30-90% των καρκίνων του αιδοίου, του πέους, του στόματος και του στοματοφάρυγγα. 

«Την αγαπούσα, δεν ήθελα να την σκοτώσω»

Στις δικαστικές φυλακές της Χίου θα οδηγηθεί ο σύζυγος της 39χρονης Ραφαέλας Γιαννακή ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της που έγινε στη Λέσβο.



Ο 45χρονος άνδρας απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέως, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη, αποφάσισαν τη προφυλάκισή του αφού του απήγγειλαν την κατηγορία για «ανθρωποκτονία που τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την Μυρτώ! Η πραγματικότητα θα σας σοκάρει!!!

 Για ποιο λόγο μεταφέρθηκε από το «Υγεία» στον «Ευαγγελισμό»; Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγεία της; Ποιοι παίζουν με την 15χρονη με απώτερο στόχο το κέρδος; 

Φωτογραφία για Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την Μυρτώ! Η πραγματικότητα θα σας σοκάρει!! [φωτο]


Σοκαριστική είναι η πραγματικότητα για την υγεία της 15χρονης Μυρτώς. 

Μυστήριο με βουλευτή που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών


Ένα παραπολιτικό στα Επίκαιρα ήταν αρκετό για να νεκραναστηθούν ερινύες άλλων εποχών όταν δεν υπήρχε σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στο κράτος και στο παρακράτος…
42356
Το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρήθηκε στον πολιτικό χώρο του εξ αρχής ως «ξένο σώμα», το οποίο όμως εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια χάρη στα εύσημα και στην εύνοια που του έχει δείξει επιχειρηματίας – χορηγός του κόμματος.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μήνυση στον Βενιζέλο για κατασκοπεία


Το “χιούμορ” του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι κρατάει απόρρητα αμυντικά σχέδια στο σπίτι του του στοίχισε καθώς ένας γιατρός από τη Χαλκίδα, κατέθεσε ήδη μήνυση εναντίον του για Κατασκοπεία, Υπόθαλψη Εγκληματία και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων.
venizelos12345 250x180 Μήνυση στον Βενιζέλο για κατασκοπεία
Όλο το κείμενο της μήνυσης του κ.Δημήτρη Αντωνίου:

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστή ηθοποιός από καρκίνο στα 41 της χρόνια!


«Έφυγε» από τη ζωή λίγες μόλις εβδομάδες αφού διαγνώστηκε ότι έχει καρκίνο. Ο λόγος για την... Sophiya Haque.

 354
Η 41χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη σειρά «Coronation Street» υποδύθηκε την Poppy Morales, έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί!

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" στην Κύπρο


Οι τηλεθεατές της Κύπρου θα έχουν τον πρώτο λόγο στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης που έχει αναστατώσει το νησί τους.



Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου στις 23:00

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έγκλημα στη Λέσβο! Τη σκότωσε και πέταξε το πτώμα της στους βάλτους!


Το πτώμα της 39χρονης γυναίκας βρέθηκε σήμερα στη Λέσβο και τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ότι ο θάνατός της προήρθε από εγκληματική ενέργεια.



Όπως διαβάζουμε στο lesvospost το πτώμα της 39χρονης γυναίκας βρέθηκε στη Λάρσο, πεταμένο στους βάλτους!

Ο Κούγιας ανέλαβε την Βίκυ Σταμάτη


Ο Κούγιας ανέλαβε την Βίκυ Σταμάτη



Την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας…

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Έπαιξε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά


Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι γνωστός για το ανήσυχο πνεύμα του.
Έπαιξε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά
Διαθέτει όμως και υποκριτικό ταλέντο.

Δεκαπέντε χρόνια από το θάνατο του Δημήτρη Χορν


Σεμνός, αριστοκρατικός ένα πηγαίο ταλέντο του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρης Χορν σαν σήμερα στις 16 Ιανουαρίου του 1998, άφησε την τελευταία του πνοή.



«Ηθοποιός σημαίνει φως» τραγουδούσε ο αξεπέραστος καλλιτέχνης στην «Οδό Ονείρων» σε μουσική και στίχους του Μάνου Χατζιδάκι. 

Κρεμάστηκε εκπαιδευτικός στη Ρόδο


Πρόκειται για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, ο οποίος είχε μεταβεί από νωρίς το πρωί στο αγρόκτημά του και από τότε δεν επικοινώνησε με τη σύζυγο του. 



Η ίδια ανησύχησε και αποφάσισε να πάει εκεί όπου αντίκρισε, τον σύζυγό της απαγχονισμένο.

Νέο κόμμα από τον Ανδρέα Λοβέρδο σε έξι μήνες


Σε ένα εξάμηνο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι η «Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ) δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2.



Ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία.

Εγκεφαλικό υπέστη ο Μιχάλης Λιάπης

Χειρουργείται σήμερα

Εγκεφαλικό υπέστη ο Μιχάλης Λιάπης

Στο χειρουργείο μπαίνει το απόγευμα ο Μιχάλης Λιάπης ο οποίος εισήχθη χθες στον Ερυθρό Σταυρό, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε. 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Σοκαρισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος από το θάνατό του


Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος με το θανάτο πασίγνωστου δημοσιογράφου και παρουσιαστή.
Σοκαρισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος από το θάνατό του
Η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν "βόμβα" μεγατόνων και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Κομμένα» τα αστεία για την ικανότητα μιας γυναίκας στο τιμόνι


Τελικά η επιστήμη έχει καταφέρει να βρει μία εξήγηση γιατί μερικές φορές οι γυναίκες δυσκολεύονται να διαβάσουν κάποιο χάρτη ή να παρκάρουν σε ένα στενό χώρο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
«Κομμένα» τα αστεία για την ικανότητα μιας γυναίκας στο τιμόνι
Πρόκειται για πταίσμα… ανδρικό, καθώς οι γυναίκες οι οποίες βρίσκονται πίσω από το τιμόνι πέφτουν θύματα ανδρικών σχολιασμών ή αστείων σχετικά με τις ικανότητες τους στην οδήγηση!

Θα σοκαριστείτε όταν ακούσετε τι δώρο έκαναν στο μωρό τους!


Η κόρη της Beyoncé και του Jay-Z έκλεισε το πρώτο της χρόνο και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν ένα δώρο ανάλογο σε πριγκίπισσα...


Έτσι της αγόρασαν αυτή την Barbie πριγκίπισσα, αξίας 50,000 δολαρίων. Ναι καλά ακούσατε.... Η κούκλα κάνει τόσο γιατί τα μικρά διαμάντια που έχει πάνω της είναι αληθινά.

Στο 36% η «μαύρη» εργασία στη χώρα


Στο 36% έχει φθάσει η αδήλωτη εργασία και σε ορισμένες περιοχές της χώρας το 44%, ενώ το 42% των ανασφάλιστων εργαζομένων είναι αλλοδαποί χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ελέγχων για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και της «μαύρης» εργασίας, που πραγματοποίησαν στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε όλη τη χώρα, τα κλιμάκια των επιθεωρητών της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α), του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ ΕΤΑΜ),.


Στο πόρισμα της Ε.ΥΠ.Ε.Α των ελεγκτών που έχει κοινοποιηθεί ήδη στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, κατά την περίοδο από 01/01 έως 31/12/12 ελέγχθηκαν συνολικά 19.083 επιχειρήσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι 1.038 επιχειρήσεις αν και απασχολούσαν προσωπικό δεν τηρούσαν Μητρώο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (αναπόγραφες - ποσοστό 5,4%) ούτε είχαν ενημερώσει άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες για το απασχολούμενο προσωπικό τους (Επιθεώρηση Εργασίας - ΟΑΕΔ).

Το τραμ πάει... Πειραιά

Υπεγράφη η σύμβαση επέκτασης προς τον Πειραιά, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Πόσο κοστίζει το έργο και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί



Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση κατασκευής της επέκτασης του τραμ προς τον Πειραιά, ύψους 61,5 εκατ. ευρώ, έργο που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. και του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Αττική 2007-2013".

Η Τζόντι Φόστερ ανακοίνωσε ότι είναι λεσβία στις Χρυσές Σφαίρες

Για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτις Τζόντι Φόστερ, ότι είναι ομοφυλόφιλη, στην τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες».

Η Τζόντι Φόστερ ανακοίνωσε ότι είναι λεσβία στις Χρυσές Σφαίρες


Η Τζόντι Φόστερ τιμήθηκε με το βραβείο «Σεσίλ Ντε Μιλ» για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, η ομιλία της μπορεί να ξάφνιασε αρκετούς και να συγκίνησε άλλους, καθώς ήταν σε ένα προσωπικό, εξομολογητικό τόνο.

35χρονος πατέρας πήδηξε από τον 4ο όροφο στην Καλλιθέα


Ένας 35χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, πήδηξε τα μεσάνυχτα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα της οδού Λασκαρίδου, λίγα μέτρα από την συμβολή με την οδό Φορνέζη.
Η σύζυγος του 35χρονου κατέρρευσε συγκλονισμένη από το γεγονός της αυτοκτονίας του άνδρα της και μόνο υποβασταζόμενη από συγγενείς της κατάφερε να μπεί στο αυτοκίνητο που θα ακολουθούσε το ασθενοφόρο.

Απίστευτο: Άνοιξε η γη και την κατάπιε αλλά την έσωσε το... βάρος της!

Η 32χρονη κοινωνική λειτουργός, που ζυγίζει 177 κιλά και έχει ύψος περίπου 1,90 εκατ., έπεσε σε μια τρύπα όταν ξαφνικά το πεζοδρόμιο υποχώρησε και την... κατάπιε!

Απίστευτο: Άνοιξε η γη και την κατάπιε αλλά την έσωσε το... βάρος της!


Όπως λέει ωστόσο η Ulanda Williams ο ''όγκος της την έσωσε''.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στην Αίγινα: Ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της 12 χρόνια!


Στο εξοχικό της σπίτι στο παραλιακό χωριό Βαγία Αίγινας βρισκόταν νεκρή για 12 περίπου χρόνια η Ειρήνη Ξένου κάτοικος Αθηνών. 


Αρχές Δεκεμβρίου από αστυνομικούς και γείτονες βρέθηκε το μουμιοποιημένο σώμα της στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της σε πλήρη αποσύνθεση και φαγωμένο από ποντίκια.

Ξάνθη: Έδιωξαν τη μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού

Στις Σέρρες διέφυγε και βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η μητέρα ενός από τους τρεις δράστες της άγριας δολοφονίας των δυο ηλικιωμένων γυναικών στα Κομνηνά της Ξάνθης. 



Η μητέρα με τον σύντροφό της εξαναγκάστηκε σε φυγή, αφότου ομάδα πενήντα περίπου κατοίκων του χωριού, την Παρασκευή το βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της και ζητούσαν επιτακτικά να εγκαταλείψουν το χωριό.

Έκκληση μάνας που ψάχνει να βρει τον 4χρονο γιο της

Αγώνα για να βρει ξανά και να σφίξει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, τον 4χρονο ......


Έκκληση μάνας που ψάχνει να βρει τον 4χρονο γιο της Γιάννη

Γιάννη, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια έχει χαθεί από προσώπου γης μαζί με τον Ελληνα πατέρα του δίνει μια 26χρονη Βρετανίδα.

Παπακωνσταντίνου-Ράντου: Λήστεψαν το σπίτι τους


Λήστεψαν το σπίτι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου!
Παπακωνσταντίνου-Ράντου: Λήστεψαν το σπίτι  τους
Συγκεκριμένα το εξοχικό του ζευγαριού σύμφωνα με το star!

Δύο αδέλφια πέθαναν με ευθανασία στο Βέλγιο

Δυο δίδυμα κωφά αδέρφια, 45 ετών, ζήτησαν να τους κάνουν ευθανασία όταν έμαθαν ότι σύντομα θα έχαναν και την όραση τους και δεν θα μπορούσαν πλέον να βλέπουν ο ένας τον άλλον… 



Η ευθανασία στο Βέλγιο είναι νόμιμη, εάν οι ασθενείς που τη ζητούν έχουν σώας τας φρένας, και αποδειχτεί ότι υποφέρουν πάρα πολύ.

Καταδίκη 12χρονου που σκότωσε τον νεοναζί πατέρα του


Δικαστήριο της Καλιφόρνιας έκρινε τη Δευτέρα ποινικά υπεύθυνο ένα 12χρονο αγόρι για τον μη προμελετημένο φόνο του νεοναζί πατέρα του, σε μια δίκη που επικεντρώθηκε κυρίως στο αν το παιδί είχε κακοποιηθεί από το θύμα και αν ήταν σε θέση να διακρίνει το σωστό από το λάθος.
Η απόφαση του δικαστηρίου σημαίνει ότι ο Τζόζεφ Χολ, που ήταν μόλις 10 ετών όταν πυροβόλησε τον πατέρα του, Τζέφρι Χολ, τον Μάιο του 2011, στο Ρίβερσαϊντ, ενδέχεται να κρατηθεί σε αναμορφωτήριο μέχρι την ηλικία των 23 ετών.

Γάτα... 116 ετών!


Η Μάργκαρετ είναι η πιο ηλικιωμένη γάτα που ζει και βασιλεύει στην Βρετανία.
Γάτα... 116 ετών!
Σε μερικές μέρες έχει γενέθλια και κλείνει ούτε λίγο ούτε πολύ... τα 116 της χρόνια!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Βάζουν εισιτήριο και στην... τσουλήθρα!


Τσουλήθρα, τραμπάλα και κούνιες θα είναι πλέον διαθέσιμα με... εισιτήριο για τα παιδάκια που θέλουν να παίξουν στις παιδικές χαρές!
Βάζουν εισιτήριο και στην... τσουλήθρα!
Αυτό είναι το σχέδιο που έβαλε μπροστά ο Δήμος της Μπολόνια στην Ιταλία...

Απαλλάσσονται τα σκάφη από τον φόρο πολυτελείας

Τροποποιήσεις στο φορολογικό τμήμα του πολυνομοσχεδίου επιφέρει με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.



Με βάση αυτήν: 

Λάκης Γαβαλάς: «Βάζω ακουστικά και βλέπω τον Σουλεϊμάν»

«Βάζω ακουστικά και βλέπω τον Σουλεϊμάν» λέει ο Λάκης Γαβαλάς, περιγράφοντας τις νύχτες του στον Κορυδαλλό.


Λάκης Γαβαλάς: «Βάζω ακουστικά και βλέπω τον Σουλεϊμάν»

Μετράς τις ημέρες;

Αστυνομικός: Δεν ακολουθούσα τον Καμμένο, αλλά μια γυναίκα


Ο αστυνομικός που κατηγορήθηκε ότι παρακολουθούσε τον πρόεδρο των



Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο,υποστήριξε πως δεν  ακολουθούσε τον κ. Καμμένο αλλά εκτελούσε εντολή γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων που του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει μια γυναίκα.

ΣΟΚ!! Ο "γκουρού" του διαδικτύου έβαλε τέλος στη ζωή του!!

Ήταν από τα μεγαλύτερα μυαλά της πληροφορικής και ενεργός υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο διαδίκτυο... 



Ο Άαρον Σουόρτζ (Aaron Swartz) έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 26 ετών! Βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του το περασμένο Σάββατο. 

Bρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου επιχειρηματία στην Ξάνθη


Οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του αγνοούμενου επιχειρηματία Βαγγέλη Κωστόπουλου επιβεβαιώθηκαν, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πτώμα του... έχει ανευρεθεί στην περιοχή μεταξύ Αυξεντίου και Παλαιού Κατραμίου Ξάνθης, παρότι το σημείο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Φωτογραφία για Πριν λίγο: Bρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου επιχειρηματία στην Ξάνθη

Στην ανεύρεση έπαιξε καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τις ενδείξεις, το ελικόπτερο που απογειώθηκε τελικά μετά το μεσημέρι και συνέδραμε τις έρευνες.

Τους λαχτάρισε ο Λευτέρης Πανταζής – Γιατί λιποθύμησε στο καμαρίνι του


Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν τα αγαπημένα πρόσωπα και οι συνεργάτες του Λευτέρη Πανταζή την περασμένη Κυριακή. 


Ο γνωστός τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Βοτανικό μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, λιποθύμησε στο καμαρίνι του, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στη σκηνή.

Λουκέτο στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

Λουκέτο στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστή και ως VIP, ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το γεγονός ότι ακόμη και στην κοινωνία του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος δεν είναι όλοι ίσοι, προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και από τους υπαλλήλους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για κρατουμένους δύο ταχυτήτων.



Όπως αποκαλύπτουν στο «Πρώτο Θέμα» εργαζόμενοι στις φυλακές, πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε μια διαδικασία προκειμένου να διαλυθεί η πτέρυγα των επωνύμων και οι περίπου 60 κρατούμενοι της να μεταφερθούν στην Ε’ πτέρυγα. 

Ελεύθερος ο Δ. Ρίζος για το θανατηφόρο τροχαίο


Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα υπηρεσίας της Ευελπίδων για το τροχαίο δυστύχημα, ο δημοσιογράφος και εκδότης, Δημήτρης Ρίζος.

Ελεύθερος ο Δ. Ρίζος για το θανατηφόρο τροχαίο
Ο γνωστός δημοσιογράφος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λ. Ποσειδώνος. Θύμα του τροχαίου ήταν ένας 85χρονος, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο.

Σύλληψη αστυνομικού που παρακολουθούσε τον Καμμένο

Στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκεται ένας αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από συναδέλφους του μετά από καταγγελία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για «παρακολούθηση».



Μόλις η προσωπική ασφάλεια του προέδρου αντελήφθη τον «κατάσκοπο», ειδοποίησε την αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και ακινητοποίησε τον ύποπτο στην λεωφόρο Συγγρού.