Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αιφνιδιαστική παραίτηση Πάπα Βενέδικτου 16ου


Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Πάπας Βενέδικτος την οποία αναμένεται να υποβάλει επισήμως στις 28 Φεβρουαρίου.
"Αισθάνομαι το βάρος του αξιώματος μου", είπε ο Πάπας Βενέδικτος 16ος ανακοινώνοντας την παραίτηση του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επιτροπής για την Αγιοποίηση των Μαρτύρων του Οτράντο. "Το κάνω για το καλό της Εκκλησίας", είπε ο Πάπας.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Να βρεθεί ο Μάριος Παπαγεωργίου, ζήτημα τιμής για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη προσπαθούσε να καταλάβει από τον συνεργάτη της, τι έλεγε ακριβώς η καταγγελία, χωρίς να ακουστεί στον αέρα. Η επικοινωνία ήταν δύσκολη και η παρουσιάστρια δεν είχε στη διάθεσή της άλλο βίντεο να προβάλλει, ώστε να μπορέσει να μιλήσει ελεύθερα. Τότε ήταν που ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι!

Να βρεθεί ο Μάριος Παπαγεωργίου, ζήτημα τιμής για την Αγγελική Νικολούλη

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Φως Στο Τούνελ λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, όταν μάρτυρας υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο στα Νότια Προάστια, όπου είχε καταγράψει τον περασμένο Αύγουστο ύποπτες κινήσεις του εγκέφαλου της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πατέρα της 20χρονης Πωλίνας


Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο με το περιπολικό που τραυμάτισε, τελικά, θανάσιμα την κόρη του. 
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πατέρα της 20χρονης Πωλίνας
Ενώ η νεαρή κοπέλα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού Νίκαιας, ο πατέρας της, κ. Παναγιώτης παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου


Έφυγε από τη ζωή εχθές  Σάββατο 9 Φεβρουαρίου  στα 49 της, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Έφυγε από τη ζωή δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Εργάστηκε στον Επενδυτή, στην Καθημερινή, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια στην Ελευθεροτυπία. Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της και τον ακέραιο και ασυμβίβαστο χαρακτήρα της.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σουλεϊμάν, Masterchef και Τούνελ ...έκλεψαν την τηλεθέαση

Με ένα prime time για όλες τις προτιμήσεις έκλεισε η τηλεοπτική εβδομάδα. Σειρές, παιχνίδια, ταινίες και εκπομπές πήραν θέση μάχης και έδωσαν σκληρό αγώνα για να σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθεάσεων της Nielsen. Ποιοι τα κατάφεραν καλύτερα;



Η τουρκική επέλαση συνεχίζει να φέρνει μόνο νίκες για την γείτονα, με τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή να πετυχαίνει τα υψηλότερα νούμερα και το βράδυ της Παρασκευής. Στο 33,8% έφτασε η τηλεθέαση της σειρά του ΑΝΤ1, ένα νούμερο που το έριξε στο μισό το έτερο τουρκικό σίριαλ SON, που ακολούθησε.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου, η μαρτυρία σοκ για την απαγωγή και το φως στο τούνελ


Στη μυστηριώδη υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, επανήλθε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής. Ένα σημαντικό τηλεφώνημα λίγο πριν τις 2.00 το πρωί, έδινε πληροφορίες για ίχνη του 26χρονου. Τις έρευνες ανέλαβε αμέσως η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου, η μαρτυρία σοκ για την απαγωγή και το φως στο τούνελ

Στο μεταξύ στην εκπομπή, μίλησε ένας μάρτυρας - κλειδί που όπως αποκάλυψε είδε τους απαγωγείς. Ένα 24ωρο μετά την απαγωγή του νεαρού, παραλίγο να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν απ' ότι φαίνεται τα τρία μέλη της συμμορίας.