Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Μέρκελ φόρτωσε τις άρρωστες γερμανικές τράπεζες στους Κύπριους!

Όλο το σχέδιο της γερμανίδας καγκελάριου – Πως κατάφερε να «κλέψει» τα χρήματα του Νότου για να τα επενδύσει στις δικές της τράπεζες

Η Μέρκελ φόρτωσε τις άρρωστες γερμανικές τράπεζες στους Κύπριους!


Τελικά, µήπως δεν µας σώζουν οι Γερµανοί; Μήπως σώζουµε εµείς τους Γερµανούς και τις σχεδόν χρεοκοπηµένες τράπεζές τους; Και, µάλιστα, στην πορεία µήπως εµείς, οι «άχρηστοι τεµπέληδες» του Νότου κάνουµε και πλούσιους τους «σώφρονες» Γερµανούς;

ΥΓΕΙΑ: Παυσίπονο σκότωσε 136 ανθρώπους

Το θάνατο 136 ανθρώπων έχει προκαλέσει το ιδιαίτερα ισχυρό παυσίπονο Fentanyl, που χρησιμοποιείται κυρίως σε πάσχοντες από καρκίνο…

ΥΓΕΙΑ: Παυσίπονο σκότωσε 136 ανθρώπους

και χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού, σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλιανού Εθνικού Κέντρου Έρευνας για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ, κατά τα τελευταία 12 χρόνια.

Έκλεισε το βιβλιοπωλείο της Εστίας μετά από 128 χρόνια

Οι εκδόσεις θα συνεχίσουν την δραστηριότητά τους, εκδίδοντας βιβλία

Εκλεισε το βιβλιοπωλείο της Εστίας μετά από 128 χρόνια


Έκλεισε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, μετά από 128 χρόνια λειτουργίας, το ιστορικό βιβλιοπωλείο της «Εστίας» στην οδό Σόλωνος 60, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε από που βγήκαν πολλές γνωστές ελληνικές παροιμίες!

Τι δουλειά έχουν οι κουτσοί και οι στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα; Τι μας νοιάζει αν η αχλάδα έχει την ουρά μπροστά ή πίσω; Ποιος ήταν ο Κουτρούλης που έκανε τέτοιο πάταγο με το γάμο του;

Δείτε από που βγήκαν πολλές γνωστές ελληνικές παροιμίες!

Διαβάστε την ιστορία πίσω από διάσημες ελληνικές παροιμίες

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς έφτασε στην Αθήνα πριν λίγο!


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ πριν λίγη ώρα έφτασε στην Αθήνα.


Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς έφτασε στην Αθήνα πριν λίγο!

Έρχεται η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ;

Το αίτημα του Δικτύου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ στηρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Έρχεται η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ;

Εκπρόσωποι του Δικτύου μίλησαν για τα προβλήματα των ανέργων και των επισφαλώς εργαζομένων στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να στείλει επιστολή στα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών με αίτημα την επιχορήγηση του ΟΑΣΘ ώστε να γίνει πράξη η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων (στη Θεσσαλονίκη υπολογίζονται σε 150.000) με τα αστικά λεωφορεία.

Συγγενής του Αναστασιάδη μετέφερε 21 εκ. ευρώ τρεις ημέρες πριν το «κούρεμα»


Μόλις τρεις ημέρες πριν από τη δραματική για την Κύπρο απόφαση του Eurogroup στο οποίο αποφασίστηκε το «κούρεμα» των καταθέσεων, εταιρεία που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται να μετέφερε σε τράπεζα της Αγγλίας το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγγενής του Αναστασιάδη μετέφερε 21 εκ. ευρώ τρεις ημέρες πριν το «κούρεμα»

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» που παρουσιάζει και σχετικό έγγραφο, η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, φέρεται να έβγαλε από τη Μεγαλόνησο μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΣΟΚ προκαλεί το έθιμο της σταύρωσης στις Φιλιππίνες!

Πρόκειται για ένα μαρτυρικό έθιμο όπου αρκετοί ευσεβείς Καθολικοί δοκιμάζουν να σταυρωθούν, αναβιώνοντας έτσι το Θείο Δράμα.

ΣΟΚ προκαλεί το έθιμο της σταύρωσης στις Φιλιππίνες!


Η ιδέα πίσω από αυτή τη νοσογόνο τελετουργία είναι η κάθαρση και άφεση αμαρτιών.

Κρυφάκουσε τον Ερντογάν να λέει:«Μισώ Έλληνες και Αρμενίους»

Αναστάτωση από την αποκάλυψη του Γάλλου τραγουδιστή Σαρλ Ασναβούρ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πρέσβυς της Αρμενίας στην Ελβετία

Κρυφάκουσε τον Ερντογάν να λέει:«Μισώ Έλληνες και Αρμενίους»


Σάλο προκαλεί στη διεθνή κοινότητα η αποκάλυψη που έκανε ο γνωστός Γάλλος τραγουδιστής Σαρλ Ασναβούρ για άποψη που φέρεται να εξέφρασε ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον των Ελλήνων και των Αρμενίων, στο περιθώριο των διαβουλεύσεων για την αρμενο-τουρκική προσέγγιση. Ερωτηματικά προκαλεί μάλιστα η σημερινή αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πέθανε ο θεατρικός συγγραφέας και δημοσιογράφος Βύρων Μακρίδης


Ο θεατρικός συγγραφέας και δημοσιογράφος Βύρων Μακρίδης κατέληξε το Σάββατο στον Ευαγγελισμό, σε ηλικία 76 ετών, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, με νεφρική ανεπάρκεια.
 
Ο Βύρων Μακρίδης γεννήθηκε στο Κάιρο το 1937. Ξεκινώντας την καριέρα του, από το 1956, συνεργάστηκε ως δημοσιογράφος με τις εφημερίδες «Αθηναϊκή», «Ανεξάρτητος τύπος», «Η φωνή της Ελλάδας», «Ελεύθερος τύπος», «Ακρόπολις», «Απογευματινή», «Ελληνικός Βορράς», «Ελεύθερος κόσμος» κ.α. και ως καλλιτεχνικός συντάκτης στα περιοδικά: «Ρομάντσο», «Θεατής», «Πάνθεον» (έως το 1964). Από τις αρχές του 1967 παρουσίαζε στο Ε.Ι.Ρ. την εκπομπή «Η οθόνη στο ραδιόφωνο». 

Απίστευτο βίντεο: O δήμαρχος ρίχνει τρομερό χαστούκι σε δημοτικό σύμβουλο


Κατά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της.....


Αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός, σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο, επειδή όπως αναφέρει το patrastimes.gr φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του. 

Πάσχα Καθολικών: 250.000 άτομα συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία του Άγιου Πέτρου στην Ρώμη!


Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη Χριστιανική γιορτή κατά την οποία γιορτάζουμε την θυσία και την ανάσταση του Σωτήρα και είναι μια κινητή γιορτή και για τους καθολικούς και για τους ορθόδοξους. 
Πασχα Καθολικων: 250.000 ατομα συγκεντρωθηκαν το πρωι στην πλατεια του Αγιου Πετρου στην Ρωμη!
Οι περίοδοι εορτασμού του είναι διαφορετικοί για τις δυο εκκλησίες, παρόλο που κάποιες φορές τυχαίνει να συμπίπτουν. Φέτος οι καθολικοί χριστιανοί γιορτάζουν το Πάσχα σήμερα.

Άνεργη μητέρα λιποθύμησε από την πείνα μέσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Πήγε να ζητήσει δουλειά από τον γενικό γραμματέα του Δήμου και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του από την πείνα.

Άνεργη μητέρα λιποθύμησε από την πείνα μέσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Όπως αποκαλύπτει στο thesstoday ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Θωμάς Ψαράς, φανερά συγκλονισμένος από την εμπειρία που είχε, μία άνεργη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών με επίσης άνεργο σύζυγο πήγε προ ημερών στο γραφείο του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του ζητήσει εργασία. 

Συναγερμός σε όλο τον πλανήτη! Μία ανάσα από πυρηνικό πόλεμο - Στόχοι βομβαρδισμών Ουάσινγκτον, Τέξας, Λος Άντζελες και Χαβάη

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του τις πρόσφατες απειλές της Βόρειας Κορέας και ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι η Πιονγκγιάνγκ έχει ιστορικό φιλοπόλεμης ρητορικής.



Σήμερα, η Βόρεια Κορέα κήρυξε τη χώρα σε "κατάσταση πολέμου" με τη Νότια, μία ημέρα μετά την υπογραφή από τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν διατάγματος με το οποίο τίθενται σε επιφυλακή οι πυραυλικές μονάδες της χώρας για να επιτεθούν σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο έδαφος της Νότιας Κορέας.

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης Κατερίνας - ΦΩΤΟ


Οι υποψίες της αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν


Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης Κατερίνας - ΦΩΤΟ

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της ΕΛΑΣ ότι οι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. 

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Μεγάλες εξελίξεις!


Μέχρι στιγμής η τρίτη φαρμακευτική αγωγή του Τόμας Πρωτόπαπα δεν έχει επιφέρει κανένα αποτέλεσμα εκτός από το ότι η πίεση του εγκεφάλου του έπεσε! Σήμερα, οι γιατροί του νεαρού ηθοποιού είχαν αποφασίσει  να...
τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, αλλά τελικά δεν θα το κάνουν, γιατί ο οργανισμός του δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Πάτρα: Tρόμος για γνωστό ζευγάρι - Ληστές επιχείρησαν να τους πνίξουν!

Τον τρόμο έζησε μια οικογένεια στην περιοχή της Κρήνης Πατρών. Η απίστευτη περιπέτειά τους, που παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή, ξεκίνησε στη 1 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού ζευγαριού σπάζοντας την πόρτα, και στη συνέχεια οι δράστες έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, την οποία μάλιστα δεν δίστασαν να χτυπήσουν με λοστό στο κεφάλι.

Θεσσαλονίκη: 14 ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί


Σε ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης έχουν βγει προς πώληση τουλάχιστον 14 ξενοδοχειακές μονάδες. Πολλά ξενοδοχεία λυγίζουν κάτω από την οικονομική κρίση, η μεγάλη μείωση των εσωτερικών μετακινήσεων έχει πλήξει τις μονάδες της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα 14 να αναζητούν αγοραστές σε μία απρόθυμη να επενδύσει αγορά.
thessaloniki 14 xenodoxeia vgainoun sto sfyri 1 315x236 250x180 Θεσσαλονίκη: 14 ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί
Με βάση την έρευνα που έχει κάνει η Voria.gr στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, πωλούνται τουλάχιστον 14 μονάδες.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τηλεφώνημα για βόμβα στον Πύργο του Άιφελ


Απομακρύνθηκαν τουρίστες και υπάλληλοι

Τηλεφώνημα για βόμβα στον Πύργο του Άιφελ


Εκκενώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Πύργος του Άιφελ, μετά από ειδοποίηση για βόμβα. Περίπου 1.500 τουρίστες και υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού ασφαλείας εγκατέλειψαν τον πύργο.

Μεξικό: 7 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα μπαρ στο Βόρειο Μεξικό, όπου καταγράφεται αναζωπύρωση της βίας που σχετίζεται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.


Μεξικό: 7 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ

Ο άνδρας, οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο επιθετικό τουφέκι AK-47, σκότωσε τέσσερις πελάτες του καταστήματος και τρεις εργαζόμενες γυναίκες, είπε ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας στην πολιτεία Τσιουάουα, όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Ξύπνησε ύστερα από μεθύσι και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που είδε...

Σοκάρει η είδηση του 29χρονου Dwayne Matthews από την Αγγλία, ο οποίος ξύπνησε μετά από μία βραδιά κατανάλωσης άφθονου αλκοόλ και είδε...έναν πύθωνα να προσπαθεί να φάει τον φίλο του!



Ο 29χρονος, είδε τον πύθωνα, τον οποίο είχε αγοράσει το προηγούμενο βράδυ από έναν τσιγγάνο, την ώρα που είχε ανοίξει τα σαγόνια του και ήταν έτοιμο να επιτεθεί στον φίλο του ο οποίος κοιμόταν στον καναπέ.

ΤΡΟΪΚΑ: Πάρτε πίσω τις συντάξεις από τους κάτω των 60 – Πλήττονται μητέρες με ανήλικα παιδιά


Στην αποκάλυψη ότι στις διαπραγματεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν να πληγούν 700.000 περίπου ήδη συνταξιούχοι προβαίνει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
4bcf571637bf5287778f172c6d584649 XL 250x180 ΤΡΟΪΚΑ: Πάρτε πίσω τις συντάξεις από τους κάτω των 60 – Πλήττονται μητέρες με ανήλικα παιδιά

«Σιαμαία» ψάρια ζουν σε ενυδρείο της Μπανγκόκ!


«Είναι πραγματικά απίστευτο πώς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν οκτώ ολόκληρους μήνες, το ένα κολλημένο στην κοιλιά του άλλου, και μάλιστα δείχνουν να τα καταφέρνουν μια χαρά», λέει ο υπεύθυνος του ενυδρείου στην Μπανγκόκ.


Τα ψαράκια ανήκουν στο είδος Nile Tilapia, που ζουν στα τροπικά ποτάμια και στις λίμνες της Ταϊλάνδης, και φαίνεται να έχουν βρει τον ιδανικό τρόπο για να αντιμετωπίζουν τη ζωή τους… ανάποδα, καθώς το ένα είναι κολλημένο στο άλλο!

Απίστευτο: Φωτογραφική μηχανή χάθηκε στη Χαβάη και βρέθηκε...

Μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή που χάθηκε στη Χαβάη πριν από περίπου πέντε χρόνια βρέθηκε 9.000 χιλιόμετρα μακριά, στις ανατολικές ακτές της Ταιβάν.

Απίστευτο: Φωτογραφική μηχανή χάθηκε στη Χαβάη και βρέθηκε...


Τη μηχανή ανακάλυψε ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας China Airlines καθώς έκανε βόλτα σε μια παραλία της Ταϊβάν.

Επιθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;


Υπάρχει μεταθανάτια ζωή;
Επιθανάτια εμπειρία: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;
Η μετάβαση σε αυτή γίνεται μέσα από το λευκό τούνελ που βλέπουν όλοι όσοι ισχυρίζονται πως έζησαν την επιθανάτια εμπειρία;

«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» - Τα τελευταία λόγια της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια Ελλάδα


Με έναν φίλο της στο κινητό της μιλούσε η άτυχη 25χρονη που χττυπήθηκε από τα διασταυρούμενα πυρά μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα Ίσθμια.


«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», είπε στο φίλο της.

Ένας στους δύο χρωστάει στην Εφορία!


Ένας στους δύο φορολογουμένους έχει πλέον ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία! Τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με τις φορολογικές εισπράξεις αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι όσο αυξάνονται οι φόροι τόσο μειώνεται και ο αριθμός των φορολογουμένων που μπορούν να τους πληρώσουν.
Από ένα σύνολο περίπου 5.500.000 φυσικών προσώπων, υπόχρεων σε φορολογική δήλωση, τα 2.548.071 εμφανίζονται (στις 31-12-2012) να έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία. Συνολικά στο τέλος του 2012 περίπου 2.500.000 φυσικά πρόσωπα και 148.500 επιχειρήσεις χρωστούσαν στο Δημόσιο 55,7 δισ. ευρώ! Τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη που δημιουργήθηκαν στις αρχές του έτους αγγίζουν το 1,315 δισ. ευρώ.

Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς

ΔΕΙΤΕ πότε θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, η αργία της Πρωτομαγιάς θα μεταφερθεί αφού πέφετι πάνω στη Μεγάλη Τετάρτη.

Το ξέσπασμα της Βούλας Παπαχρήστου: Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι σας!

Ξέσπασε η Βούλα Παπαχρήστου πριν από λίγο στο facebook...

Το ξέσπασμα της Βούλας Παπαχρήστου: Ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι σας!


Πριν από λίγα λεπτά πόσταρε στο facebook το παρακάτω κείμενο:

Κωστόπουλος-Νικολούλη: Ποιος κέρδισε στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης;


Άγριες οι νύχτες της Παρασκευής για τα μηχανάκια της AGB αφού πλέον έχει εξελιχθεί σε μονομαχία μεταξύ Πέτρου Κωστόπουλου και Αγγελικής Νικολούλη.
Κωστόπουλος-Νικολούλη: Ποιος κέρδισε στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης;

Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ"

Συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα μέσα στον Απρίλη 


1

Γυναικείο τμήμα ΑΧΕΠΑ δημιουργείται στην Κομοτηνή

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Μαρτίου

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Μαρτίου

Από την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα. Έτσι, τα ξημερώματα της Κυριακής στις 03:00 οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή να δείξουν 04:00.

Ψηφίστηκε! Aυτός είναι ο νέος νόμος για αδέσποτα και κατοικίδια!


Ο νέος νόμος ''για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό'' ψηφίστηκε και είναι αυτός που θα ισχύει πλέον στη χώρα μας...
Δείτε το βίντεο για τα αδέσποτα που συγκλονίζει
Οι σημαντικότερες αλλαγές που πέρασαν τελικά είναι:

ΤΩΡΑ:Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Θ. Νάκου στο Βόλο

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου ο πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής, ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης, οι υπουργοί Δένδιας, Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος, ο πρώην υπουργός Παυλόπουλος και πλήθος πολιτικού κόσμου

ΤΩΡΑ:Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Θ. Νάκου στο Βόλο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκρώσιμος ακολουθία, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Βόλο, του β' Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Νάκο, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα του θεραπευτηρίου «Υγεία» με λοίμωξη του αναπνευστικού, έπειτα από εγχείρηση καρδιάς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε τούρκικο σήριαλ ο Μπουτάρης!

Απόψεις οι οποίες θα συζητηθούν εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε τούρκικο σήριαλ ο Μπουτάρης!


Όπως διαβάζουμε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Μπουτάρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο ηγέτη του τουρκικού κράτους» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Πάτρα: Φως στο τούνελ της εξαφάνισης της Ανδρονίκης Λάσκα - Νέα στοιχεία στις αρχές για το θρίλερ με την αγνοούμενη φοιτήτρια


Συγκλονιστικές εξελίξεις προανήγγειλε χθες η Αγγελική Νικολούλη


Πάτρα: Φως στο τούνελ της εξαφάνισης της Ανδρονίκης Λάσκα - Νέα στοιχεία στις αρχές για το θρίλερ με την αγνοούμενη φοιτήτρια Συγκλονιστικές εξελίξεις προανήγγειλε χθες η Αγγελική Νικολούλη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, Ανδρονίκης Λάσκα,που αγνοείται από το 2006 και η οποία έχει συζητηθεί όσο λίγες στην κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο προανήγγειλε χθες στην εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", η Αγγελική Νικολούλη.

Νεαρή νοσοκόμα βίασε 65χρονο ασθενή!

Μία απίστευτη υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Temple της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ. 



Ένας 65χρονος ασθενής ισχυρίζεται ότι μία νοσοκόμα τον βίασε τη νύχτα της 27ης Φεβρουαρίου, ενώ εκείνος νοσηλευόταν στο Temple έπειτα από ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Έκλαψε με αναφιλητά η Αγγελική Νικολούλη! "Γ@...το μου, είμαι και στον αέρα"!


Δεν άντεξε και ξέσπασε μετά την προβολή ενός βίντεο! Βαρύ το κλίμα στο πλατό...

Η είδηση που μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα κι έφτασε σ’ όλη την Ελλάδα, σόκαρε πριν από 21 χρόνια. Οι διακοπές του μικρού Γιώργου στο χωριό του παππού και της γιαγιάς, στην Δήμητρα Γορτυνίας, κατέληξαν σε απίστευτη τραγωδία. Ο Γιώργος παραμένει αγνοούμενος και με τη μυστηριώδη εξαφάνισή του ασχολήθηκε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη.

Σπίθες ελπίδας για τον Τόμας- Τι έδειξαν οι κάμερες από το σημείο του ατυχήματος


Μία σπίθα ελπίδας φάνηκε για τον Τόμας Πρωτόπαππα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. 



Η πτώση της πίεσης στο κρανίο του νεαρού ηθοποιού δίνει αισιόδοξα μηνύματα, ενώ κρίσιμη θα είναι η Δεύτερα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, καθώς θα είναι η τρίτη μέρα που θα του χορηγείται η νέα φαρμακευτική αγωγή από την οποία περιμένουν να αντιδράσει ο εγκέφαλος.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου


''Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του''


Η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Το ψυχογράφημα του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου σκιαγράφησε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας του ηθοποιού σε δεύτερο βαθμό.

Κανονικό ωράριο στις τράπεζες στην Κύπρο


Με κανονικό ωράριο λειτουργούν από το πρωί οι τράπεζες στην Κύπρο, μετά το πρώτο «τεστ αντοχής» που πέρασαν με την επαναλειτουργία τους την Πέμπτη. Οι τράπεζες μπορεί να λειτουργήσουν και το Σάββατο, αν κριθεί αναγκαίο. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από την Κεντρική Τράπεζα.
Κανονικό ωράριο στις τράπεζες στην Κύπρο

Οι τράπεζες λειτουργούν βάσει του διατάγματος που θέτει αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων με απαγόρευση εξαγωγής κεφαλαίων και περιορισμούς στις αναλήψεις μετρητών.

Έτοιμη για επιθέσεις κατά των ΗΠΑ η Β. Κορέα – Έδωσε... διαταγή ο Κιμ Γιονγκ Ουν


Ανεβαίνει επικίνδυνα το πολεμικό θερμόμετρο στην κορεατική χερσόνησο, με τη Βόρεια Κορέα να είναι έτοιμη να πλήξει με πυραύλους τόσο το αμερικανικό έδαφος όσο και βάσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό. 



Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να γίνουν προετοιμασίες ενόψει πυραυλικών πληγμάτων κατά των ΗΠΑ, ως απάντηση στις εκπαιδευτικές πτήσεις "αόρατων" βομβαρδιστικών αεροπλάνων B-2 πάνω από τη κορεατική χερσόνησο.

Κρούγκμαν: Έκανα λάθος για την Ελλάδα, με δικαιώνει η Κύπρος


O οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν στο μπλογκ του στους NYT παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος στις προβλέψεις του για την Ελλάδα, προσθέτοντας ωστόσο ότι η Κύπρος φαίνεται πως δικαιώνει την ανάλυσή του.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι αν και η οικονομική ανάλυση για την Ελλάδα ήταν ορθή, δεν υπολόγισε σωστά την πολιτική διάσταση των εξελίξεων:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ντου ΕΚΑΜ και Σωφρονιστικών στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού! - Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο!


- Γεμάτη αυτοσχέδια μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα η Α πτέρυγα των φυλακών
- Βρέθηκε μαχαίρι και κινητό τηλέφωνο σε κελί που κρατούνται κατηγορούμενοι για την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
- Η επιχείρηση σχεδιάστηκε με άκρα μυστικότητα και έγινε τα ξημερώματα



Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι.

Ο περίεργος τρόπος που πέθαναν 19 αρχαίοι σοφοί


Καταδίκες σε θάνατο, περίεργα ατυχήματα, αυτοκτονίες... είναι μερικοί από τους περίεργους τρόπους που πέθαναν 19 από τους αρχαίους σοφούς μας. Άς δούμε τι θάνατο είχε ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά.

Φωτογραφία για Ο περίεργος τρόπος που πέθαναν 19 αρχαίοι σοφοί.


ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: "Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί". Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκρίφιθς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο βρετανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκρίφιθς.


Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκρίφιθς

Γεννημένος στις 31 Ιουλίου του 1947 στα περίχωρα του Γιορκσάιρ από γονείς κωφούς, σπούδασε ηθοποιία αρχικά στο Stockton & Billingham College και στη συνέχεια στην Polytechnic School of Drama του Μάντσεστερ.

1 ΣΤΟΥΣ 10 Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

Για την σπανιότητα της περίπτωσης του Τόμας Πρωτόπαπα παγκοσμίως μίλησε ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


.

«Οι Άγγλοι γιατροί έχουν συναντήσει μόνο δέκα περιπτώσεις με τόσο υψηλή κρανιακή πίεση, στα 80, όπως είχε ο Τόμας.Υποστηρίζεται μηχανικά. Δεν υπάρχει καμία άλλη σωματική κάκωση. Φορούσε ζώνη άλλωστε και το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν συνεθλίβει. Αλλά όλη η ζημιά έγινε στο κεφάλι.  

«Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ»

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

to-MEGA-ekleve-reuma-apo-ti-dei


Στην καταγγελία ότι «η εταιρεία "Τηλέτυπος", στην οποία ανήκει και το τηλεοπτικό κανάλι MEGA έκλεβε τη ΔΕΗ» προχώρησε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους υπουργούς Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

Ρίο: Υπάλληλος «φέσωσε» το Νοσοκομείο λόγω τηλεφωνημάτων σε μέντιουμ!‏

Στήλη άλατος έμεινε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου Απόστολου Λέτσιου, όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας.



Το Νοσοκομείο συνήθιζε να πληρώνει 7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, όταν ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου 67.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος στις 17.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος».

Νίκας: Αποσύρει όλα τα προϊόντα της σειράς «ΝΙΚΑΣ MΟΣΧΑΡΙ»

Στην προληπτική διακοπή της παραγωγής των προϊόντων «Νίκας Μοσχάρι», μέχρι την ολοκλήρωση των νέων διαδικασιών ελέγχου, καθώς επίσης και στην αγορά μηχανήματος προηγμένης τεχνολογίας ανίχνευσης DNA, προχώρησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, ώστε μέσα από εσωτερικούς ελέγχους να διασφαλίσει περαιτέρω στους καταναλωτές την υψηλών προδιαγραφών υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.



Η εταιρεία προχώρησε στις παραπάνω ενέργειες, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με αφορμή τα αποτελέσματα ελέγχων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αναφορικά με τον εντοπισμό ίχνους DNA αλόγου σε δύο προϊόντα της σειράς «ΝΙΚΑΣ MΟΣΧΑΡΙ». Επίσης προχώρησε σε προληπτική απόσυρση όλων των προϊόντων της σειράς από όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.