Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θρασύτατοι δράστες – Φόρτωσαν ολόκληρη μπουλντόζα και έφυγαν σαν κύριοι

Μια…μπουλντόζα ήταν η λεία δραστών, στη χωματερή στο Φόδελε. Άγνωστοι μέσα στη νύχτα – το πιθανότερο – έδρασαν αστραπιαία, φόρτωσαν το βαρύ μηχάνημα και έγιναν καπνός. 

Θρασύτατοι δράστες – Φόρτωσαν ολόκληρη μπουλντόζα και έφυγαν σαν κύριοι

Συγκεκριμένα επρόκειτο για μια μπουλντόζα η οποία ούτε καν εκινείτο, ενώ είχαν γίνει οι διαδικασίες από το Δήμο Ηρακλείου για να περάσει στον ΟΔΔΥ, καθώς μηχανικά ήταν κατεστραμμένη.

Προσαγωγές από την Αντιτρομοκρατική

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μεταφέρθηκαν 6 ύποπτοι. Εξετάζεται η συμμετοχή τους σε τρομοκρατικές ενέργειες



Στη διεύθυνση αντιμετώπισης ειδικών εγκλημάτων βίας προσήχθησαν το απόγευμα της Τρίτης έξι ύποπτοι.

Δολοφονία Νατάσας Λιβάνη: Ο σύντροφος της αρνείται τις κατηγορίες

Κατονομάζει άλλον ως δράστη

Δολοφονία Νατάσας Λιβάνη: Ο σύντροφος της αρνείται τις κατηγορίες


Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα πάθους στην Κηφισιά, που έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού.

Ποιοι παίρνουν πίσω τις πινακίδες λόγω Πάσχα


Θα πρέπει, πρώτα, να καταβληθεί το πρόστιμο

Ποιοι παίρνουν πίσω τις πινακίδες λόγω Πάσχα


Επιστρέφονται από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, οι άδειες οδήγησης καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων) προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα. 

Κατασχέθηκε πάνω από 1 τόνος κοκαΐνης


Πάνω από ένα τόνο κοκαΐνης κατέσχεσαν οι Αρχές του Ισημερινού (Εκουαδόρ) στη διάρκεια τριών επιχειρήσεων στο λιμάνι Γκουαγιακίλ στα νοτιο-δυτικά της χώρας.\
Κατασχέθηκε πάνω από 1 τόνος κοκαΐνης
Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα.

Ιστορία φρίκης: Ανάγκασε την ανήλικη κόρη της να μείνει έγκυος

Σάλος στη Βρετανία. Μητέρα ανάγκασε την θετή της κόρη. να μείνει έγκυος από σπέρμα δότη, επειδή δεν την άφηναν να υιοθετήσει ακόμα ένα παιδί



Ανάγκασε τη θετή της κόρη να μείνει έγκυος από σπέρμα δότη επειδή ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα!

Κρήτη: Κοιμήθηκε φτωχός και... ξύπνησε εκατομμυριούχος - Η χαρά του δεν κράτησε για πολύ...


Ο εικονιζόμενος σηκώθηκε από το κρεβάτι και βρήκε κάτω από την πόρτα ένα γράμμα - Για λίγα δευτερόλεπτα πίστεψε πως τα οικονομικά του προβλήματα λύθηκαν...
Κρήτη: Κοιμήθηκε φτωχός και... ξύπνησε εκατομμυριούχος - Η χαρά του δεν κράτησε για πολύ...
Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξυπνάς το πρωί και κάτω από την πόρτα σου να έχεις γράμμα που... σου αλλάζει τη ζωή. Ένα γράμμα που σου λέει ότι η θεία σου από την Ισπανία σου αφήνει μια μεγάλη κληρονομιά. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο τυχερός της ιστορίας, είναι ο Λευτέρης Μιχελάκης, που από χθες είναι εκατομμυριούχος λαμβάνοντας από μια ξεχασμένη θεία –την Αγγελική Μιχελάκη- κληρονομιά 6,8 εκατομμυρίων ευρώ!

Από 1η Μαΐου το νυχτερινό ρεύμα

Το θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου.



Το ωράριο κατά τη θερινή περίοδο (από 1η Μαΐου 2013 έως 31η Οκτωβρίου 2013) είναι συνεχές, από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες ισχύει διακεκομμένο ωράριο για τη μειωμένη χρέωση (6 ώρες τη νύχτα και 2 το μεσημέρι).

Τρακτέρ καταπλάκωσε πατέρα και ανήλικο γιο


Με κομμένη την ανάσα η Κρήτη παρακολουθεί την απίστευτη περιπέτεια ανήλικου αγοριού που καταπλακώθηκε, μαζί με τον πατέρα του από τρακτέρ. 

Το παιδί εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 στην περιοχή του Βενεράτου.

Αθωώθηκαν όλοι για την υπόθεση Ζαχόπουλου

Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων κρίθηκε ο εκδότης Θ. Αναστασιάδης. Αθώα και η πρωταγωνίστρια του ροζ DVD, Εύη Τσέκου. Διαβάστε την ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου



Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο η Εύη Τσέκου, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, για την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, που ήρθε στην επικαιρότητα το Δεκέμβριο του 2007 μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του τότε γγ του υπουργείου Πολιτισμού.

Μαθητής Λυκείου αυτοπυροβολήθηκε στην τάξη


Ένας μαθητής λυκείου επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του μπροστά στους συμμαθητές του, σε ιδιωτικό σχολείο του Σινσινάτι, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και τη διεύθυνση του σχολείου.
Ο ανήλικος, τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύφθηκαν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στην τάξη του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κηφισιά: Αυτή είναι η αστρολόγος που την πάτησε ο σύντροφός της

Ο 43χρονος άνδρας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του την 55χρονη σύντροφο του, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Κηφισιά: Αυτή είναι η αστρολόγος που την πάτησε ο σύντροφός της

Καλό ταξίδι Ανδρέα...

Ο ηθοποιός έχασε την επταετή μάχη με το Αλτσχάιμερ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης (30/4). Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του, Στιβ, στο Facebook.



Μετά από 7 χρόνια μάχης με το Αλτσχάιμερ και λίγους μήνες στην εντατική μετά από ένα ατύχημα, ο 76χρονος Ανδρέας Ντούζος έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης (30/4). 

Νεότερα για τη δολοφονία στη Κηφισιά. Εγγονός Βουλευτή ο δολοφόνος της αστρολόγου


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.
dolofonia 300x200 Νεότερα για τη δολοφονία στη Κηφισιά. Εγγονός Βουλευτή ο δολοφόνος της αστρολόγου
Δέκα λεπτά μετά τις τρεις η αστυνομία ενημερώθηκε από τον γιο της 55χρονης αστρολόγου. Ο 27χρονος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το άγριο έγκλημα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους ναυαγούς ανοιχτά της Μεθώνης


Συνεχίζονται σήμερα, οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα, 87 μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, για τον εντοπισμό των οκτώ αγνοούμενων ναυτικών του φορτηγού πλοίου PIRI REIS.,

synexizontai-oi-ereynes-gia-toys-nayagous-anoixta-tis-methonis

Στις έρευνες συμμετέχει ένα σκάφος ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος, τρία παραπλέοντα πλοία και ένα αεροσκάφος.

Αυτοκτόνησε και άλλος γνωστός μεγαλοδικηγόρος


Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε το πρωί ο γνωστός δικηγόρος του Πειραιά και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ρεσβάνης. Ο γνωστός δικηγόρος έβαλε τέλος στη ζωή πέφτοντας από τον 5ο όροφο του κτηρίου όπου βρίσκεται το γραφείο του.




Ο γνωστός δικηγόρος στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Πειραιώς με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου του Πειραιά

Η τελευταία επιθυμία της Μαριάννας που έσβησε από καρκίνο

Μετά από δύο χρόνια άνισης μάχης με το λέμφωμα Χότσκινς (σ.σ.: καρκίνος του λεμφατικού ιστού) η Μαριάννα Ζαχαριάδη έχασε τη μάχη με τον θάνατο τη Μεγάλη Δευτέρα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η τελευταία επιθυμία της Μαριάννας που έσβησε από καρκίνο


Ο πατέρας της Κύπριας πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ, Λουκάς Ζαχαριάδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης του κόρης.

Αιματηρός καβγάς: Αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, την παρέσυρε με το αμάξι και τη σκότωσε

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καβγάς μίας 55χρονης με έναν 45χρονο. Μπήκε στο αμάξι και την παρέσυρε, αφήνοντάς την νεκρή



Ένα ασύλληπτο περιστατικό διαδραματίστηκε στις τρεις τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία για 12 ώρες τη Μ. Τετάρτη

Χωρίς λεωφορεία για 12 ώρες θα μείνει η Θεσσαλονίκη τη Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ.



Ειδικότερα:

Μανιτάρια: Ο πανίσχυρος σύμμαχος στο χάσιμο των κιλών!!!


Νέες έρευνες εκθειάζουν το μανιτάρι ως τον τέλειο σύμμαχο για την απώλεια κιλών!!!


Ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα που ανεβαίνει και η θερμοκρασία και πρέπει να χάσουμε κιλά και να φτιάξουμε το σώμα μας!!!!

Πώς να σβήσετε τα δεδομένα σας από έναν παλιό υπολογιστή ή κινητό


Όταν ξεφορτώνεστε παλιά έγγραφα όπως π.χ. λογαριασμούς τράπεζας και έντυπα εφορίας, οι ειδικοί προτείνουν τον τεμαχισμό των εγγράφων ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από υποκλοπείς ταυτότητας.
320 182 8906 250x180 Πώς να σβήσετε τα δεδομένα σας από έναν παλιό υπολογιστή ή κινητό
Είναι μια πρακτική που ο καθένας θα πρέπει να εφαρμόζει καθώς είναι το σημαντικότερο βήμα για την αποτροπή δυσάρεστων γεγονότων διαρροής εμπιστευτικών δεδομένων.

Αποκοιμήθηκε και βρήκε νεκρά τα παιδιά της στη μπανιέρα

Πάγωσαν οι Αυστραλοί μετά την είδηση πως μια μητέρα αποκοιμήθηκε για 10 ολόκληρες ώρες και ξέχασε τα ανήλικα παιδιά της στην μπανιέρα του σπιτιού τους με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.


Αποκοιμήθηκε και βρήκε νεκρά τα παιδιά της στη μπανιέρα


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη μητέρα Μiranda Hebble από το Περθ της Αυστραλίας, άφησε τους γιους της Lochlan και Malachi Stevens, 2 ετών και 10 μηνών αντίστοιχα, μέσα στη μπανιέρα και έκλεισε για λίγο τα μάτια της.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο σε νησί της Κορέας[Βίντεο]


Απόσπασμα της Παλαιάς Διαθήκης, από το βιβλίο της Εξόδου θυμίζει το περίεργο αλλά αληθινό συμβάν που λαμβάνει χώρα, στο τρίτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί της Κορέας το Jindo.



Διάσημο, για το στεγνό δρόμο περίπου 30-40 μέτρων σε πλάτος και 2,8 χιλιόμετρα σε μήκος, που εμφανίζεται για μία μόλις περίπου ώρα πριν χαθεί και πάλι κάτω από τα νερά της θάλασσας.Όπως λέει τοπικός θρύλος, πολλά χρόνια πριν στο Jindo υπήρχαν πολλές τίγρεις που συχνά πυκνά κατέβαιναν στο χωριό, τρομάζοντας τους ντόπιους οι οποίοι αναζήτησαν καταφύγιο στο νησί Modo. 

ΑΝΔΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ


Ένας άνδρας εισέβαλε σε καθολική εκκλησία στην μικρή πόλη Αλμπουκέρκη, του Νέου Μεξικού στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαχαιρώνοντας τέσσερα μέλη της εκκλησιαστικής χορωδίας.

1

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που η χορωδία ολοκλήρωνε τους ύμνους της στο τέλος της λειτουργίας της Κυριακής.

Μάχη με το θάνατο δίνει 17χρονος μετά από τροχαίο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 17χρονος που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο έδαφος και από εκεί σε παρακείμενα πλέγματα.



Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 20.30 στο δρόμο που οδηγεί στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στη τοποθεσία της Παναγίας της Φανερωμένης.

Σκορπιός: Τα προσωπικά αντικείμενα του Ωνάση τα πετάνε στη χωματερή


Οι Ρώσοι "γδύνουν" το νησί απ' ό,τι θυμίζει τον Έλληνα κροίσο

Σκορπιός: Τα προσωπικά αντικείμενα του Ωνάση τα πετάνε στη χωματερή

Δύο διαφορετικές επιχειρήσεις που εξελίσσονται στον Σκορπιό έχουν γίνει το μόνιμο αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των κατοίκων της Λευκάδας.

«Τους εξανάγκασα​ν να ζήσουν ένα φρικτό θάνατο»

«Τους εξανάγκασαν να ζήσουν ένα φρικτό θάνατο. Πέθαναν σαν τα ποντίκια» κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο σύζυγος της άτυχης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, η οποία βρήκε το θάνατο μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου όταν οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ.

«Τους εξανάγκασα​ν να ζήσουν ένα φρικτό θάνατο»


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται οι υπεύθυνοι της τράπεζας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, καθώς, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, δεν είχαν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας παρ' ότι το υποκατάστημα είχε ξαναγίνει στόχος στο παρελθόν.

Κτήνη στη Θεσσαλονίκη! Αιχμάλωτη 2,5 χρόνια σε στάβλο μία 46χρονη - Δούλευε και τη βίαζε το "αφεντικό"


Φυλακισμένη μέσα σε στάβλο, στο Λαχανά Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ότι ζούσε τα δυόμισι τελευταία χρόνια 46χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία.



Όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα εργασιακής εκμετάλλευσης από δύο ομογενείς, έναν 44χρονο κι έναν 80χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν τελικά από την Αστυνομία. 

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Βρέθηκε πτώμα σε αυτοκίνητο σε χαράδρα του Ταΰγετου


Αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε το άψυχο σώμα ενός άνδρα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας σε χαράδρα του Ταΰγετου στην Εθνική οδό Σπάρτης-Καλαμάτας.
amaxi xaradra 570 250x180 Βρέθηκε πτώμα σε αυτοκίνητο σε χαράδρα του Ταΰγετου
Δύο περιπατητές βρήκαν το όχημα, που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της διαπίστωσε από την έντονη δυσοσμία, ότι μέσα υπήρχε πτώμα.

ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η 23χρονη πρωταθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη


Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η 23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη.

c00d1ac83416f33485c140253866ea39 XL ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η 23χρονη πρωταθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη


Η άτυχη άλτρια έπασχε από το λέμφωμα Χότσκινς, έναν καρκίνος του λεμφατικού ιστού και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν «βυθισμένη» σε κώμα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Δεν αναζήτησαν το χαμένο παιδί τους επειδή ήταν παράνομοι!


Θρίλερ  με την εξαφάνιση ενός αγοριού  μόλις δυόμισι χρόνων αναστάτωσε  το βράδυ της Κυριακής το Ηράκλειο. 


Το παιδί βρέθηκε, αλλά πέρασαν πολλές ώρες ώσπου να εντοπιστούν οι γονείς του, οι οποίοι δεν είχαν ζητήσει την βοήθεια της Αστυνομίας επειδή βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα!

Πανελλήνιο ΣΟΚ: Πέθανε η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε ο σύντροφός της!


Έφυγε τελικά από την ζωή η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε άγρια ο σύντροφός της μπροστά στα μάτια της αδερφής της και του συντρόφου της στην Νέα Μάκρη.
Πανελλήνιο ΣΟΚ: Πέθανε η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε ο σύντροφός της!
Η άτυχη κοπέλα όλο αυτόν καιρό νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ήταν σε κώμα.

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών


Επίθεση από Τούρκους χάκερς δέχθηκε το
υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας.

Τα αινιγματικά φέρετρα-μινιατούρες


Τα ευρήματα στη σπηλιά της Σκωτίας και η απάντηση που εκκρεμεί

Τα αινιγματικά φέρετρα-μινιατούρες


Βρισκόμαστε στα περίχωρα του Εδιμβούργου της Σκωτίας το 1836. Μερικά αγόρια ψάχνουν φωλιές λαγών στον βραχώδη λόφο Arthur’s Seat. Σε μια πλαγιά, ανακαλύπτουν μερικές λεπτές πέτρινες πλάκες, τις οποίες τραβούν.

Έβρος: Οικογενειακή τραγωδία στο τραπέζι - Δείπνο θανάτου για τον πατέρα!


Ο πατέρας έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγος και ο γιος του χαροπαλεύουν σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης...
Έβρος: Οικογενειακή τραγωδία στο τραπέζι - Δείπνο θανάτου για τον πατέρα!
Τη ζωή του από κατανάλωση ακατάλληλων χόρτων έχασε αργά χθες το βράδυ (28-04-2013) ένας 76χρονος ομογενής στο χωριό Ιτέα Φερών, στον Έβρο.

Μισθό 376 ευρώ ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής


Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών. 
Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.

Στον αέρα η λειτουργία της ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης

Σταματά η λειτουργία της αμαρτωλής Μονάδας Κατεργασίας Αποβλήτων της ΒΙΠΕ στη Σίνδο με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή


Στον αέρα βρίσκεται η λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, έπειτα από την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης ΓιώργουΤσαμασλή, να παύσει τη λειτουργία της Μονάδα Κατεργασίας Αποβλήτων της ΕΥΑΘ.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Περάσαμε πιά τό πέλαγος τής νηστείας τής Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

15


Καί τώρα στεκόμαστε μπροστά στή θύρα τής Μεγάλης Εβδομάδος, οπού ονομάζεται Μεγάλη όχι γιατί είναι μεγαλύτερη, ή έχει περισσότερες μέρες, αλλά «επειδή μεγάλα ημίν γέγονεν εν αυτή παρά τού Δεσπότου κατορθώματα. 

Στα "αζήτητα" ένα παιδάκι 2,5 ετών!


Το βρήκαν περαστικοί να περιφέρεται μόνο του μέσα στο πάρκο – Καμία καταγγελία στην αστυνομία για εξαφάνιση - 'Aφαντοι οι γονείς του!

Φωτογραφία για Στα αζήτητα ένα παιδάκι 2,5 ετών!

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου φιλοξενείται από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής ένα παιδάκι, το οποίο περαστικοί βρήκαν να περιφέρεται μέσα στο σκοτάδι, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου στο Ηράκλειο και κάλεσαν την αστυνομία!

Τσουρέκι για ρεκόρ στη Ρόδο!


Στo χωριό Καλυθιές Ρόδου, ενώθηκαν οι δυνάμεις των συλλόγων, «Τερψιχόρη», «Φάρος», «Μεσόγειος» και «Φιλαρμονική Καλυθιών», με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο τσουρέκι στον κόσμο.


Την προσπάθεια αυτή θα στηρίξει ο κ. Πέτρος Καμπιτσέλης, συνεργάτης της ΝΕΤ. 

Κέρκυρα: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πεζή


Τραγικό θάνατο βρήκε μια 68χρονη πεζή στην επαρχιακή οδό Κέρκυρας - Πέλεκα, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό.


Σύμφωνα με άρθρο του corfupress.com, ο οδηγός του οχήματος την εγκατέλειψε αβοήθητη και τελικά συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού.

Η μυστική εταιρία της Θούλης, το Γ Ράιχ και η Υπερβορεία

Πριν ξεκινήσω να μιλάω για την μυστική εταιρία της Θούλης,καλό θα ήταν να δούμε τι ήταν η Θούλη καθώς η πρώτη αναφορά έρχεται από τον Πυθέα περίπου τον 4ο π.Χ αιώνα.



Σύμφωνα με τα κείμενα του Πυθέα ήταν χώρα ή νησί που βρισκόταν στο βορειότερο άκρο του κόσμου,από τα βιβλία του όμως με τίτλο''περί ωκεανού και γης'' σώζονται μόνο κάποια αποσπάσματα και έτσι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για το ποιο μπορεί να είναι αυτή η χώρα,ενδεχομένως βάση τωρινών δεδομένων να πρόκειται για την Ισλανδία ή τη Νορβηγία,αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.Ίσως να πρόκειται για κάποιο εξαφανισμένο νησί ή μήπως όχι; 

Βρούτσης: «Η τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών προς τα ταμεία»

Ως «τελευταία ευκαιρία» προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία χαρακτήρισε τις σχετικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στην Ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα, ο υπουργός επισήμανε ότι «Είναι η τελευταία ρύθμιση που βλέπει η χώρα. 



Τελευταία ευκαιρία για τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων να ενταχθούν σε ευνοϊκές ρυθμίσεις».

Σαρωτικοί έλεγχοι για κροτίδες

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων, βεγγαλικών, εν όψει των εορτών του Πάσχα.



Σύμφωνα με το LamiaReport χθες έγιναν τρεις ακόμα συλλήψεις στην Ιστιαία Ευβοίας και στον Ελαιώνα Βοιωτίας, όπου κατασχέθηκαν πάνω από 13.000 κροτίδες και πυροτεχνήματα.

Ετοιμάζεται κτήριο ψηλότερο από χιλιόμετρο!


Έτσι είναι τα ρεκόρ. Για να καταρρίπτονται! 
ajerba21 Ετοιμάζεται κτήριο ψηλότερο από χιλιόμετρο!
Το ψηλότερο, μέχρι σήμερα, κτήριο στον κόσμο, το διάσημο Burj Khalifa στο Ντουμπάι με ύψος 829 μέτρα, το οποίο ξεχωρίζει στον ορίζοντα της πόλης, απέκτησε ανταγωνιστή. 

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Σαρακάκης


Έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη Δημήτριος (Τάκης) Σαρακάκης. Ο εκλιπών απεβίωσε το Σάββατο, σε ηλικία 90 ετών. Από το 1975 πρωταγωνίστησε στον χώρο του αυτοκινήτου ενώ είχε στο ενεργητικό του και άλλες σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Τα τελευταία χρόνια τον Όμιλο διοικούν τα τρία παιδιά του, Ιωάννης, Δημήτριος-Φραγκίσκος και Αλέξανδρος. Η κηδεία του Τάκη Σαρακάκη θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 10 πμ, από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Συνέλαβαν τον ένοχο για την μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση που έχει καταγραφεί ποτέ

Πρόκειται για στέλεχος ολλανδικής εταιρείας

Συνέλαβαν τον ένοχο για την μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση που έχει καταγραφεί ποτέ


Ο εκπρόσωπος μιας ολλανδικής εταιρείας που ενοχοποιείται για τη «μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση που έχει καταγραφεί ποτέ», η οποία προκάλεσε συμφόρηση σε ένα μέρος του Διαδικτύου τον περασμένο μήνα,συνελήφθη στην Ισπανία έπειτα από αίτημα των ολλανδικών αρχών.

Η μις Ρωσία επέστρεψε το στέμμα της λόγω... βλακείας! ΔEITE TI EKANE!!!

Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για την πανέμορφη πρώην, πλέον, Μις Ρωσία, Ινα Ζίρκοβα η οποία σε μια συνέντευξή της...



«γκρέμισε» τη θεωρία του Γαλιλαίου για την κίνηση της Γης προκαλώντας σάλο και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον τίτλο της.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο εγγονός του σκότωσε τελικά τον 65χρονο στη Θεσσαλονίκη


Ο νεαρός κατέσφαξε τον παππού του μετά από λογομαχία
nikaia 250x180 Ο εγγονός του σκότωσε τελικά τον 65χρονο στη Θεσσαλονίκη
Ο 19χρονος εγγονός σκότωσε τον 65χρονο στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και τα χέρια.

Έβρεξε ευρώ στο Βέλγιο και οι αρχές ζητούν πίσω τα λεφτά


Οι δρόμοι γέμισαν με χαρτονομίσματα των 50, 100 και 200 ευρώ...


Οι αρχές μιας μικρής πόλης του Βελγίου καλούν τους κατοίκους να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που συγκέντρωσαν όταν κατά την καταδίωξη ληστών, οι δρόμοι γέμισαν με χαρτονομίσματα των 50, 100 και 200 ευρώ.