Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μεγαλύτερη διάρκεια για το «Φως στο Τούνελ» από τη νέα σεζόν

Ραντεβού με τους τηλεθεατές στη συχνότητα του Alpha έχει κλείσει και για την επόμενη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη. 

Αγγελική Νικολούλη


Η δημοσιογράφος συναντήθηκε με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τι θα κάνει το καλοκαίρι η Νικολούλη;

Τι θα κάνει η δημοσιογράφος όλο το καλοκαίρι; Η Αγγελική Νικολούλη το καλοκαίρι δεν θα ξεκουραστεί, αφού όπως αποκάλυψε θα γράψει το δεύτερο βιβλίο της!
Τι θα κάνει το καλοκαίρι η Νικολούλη;

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο γιος της 41χρονης οδηγού

Τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα δεν μπορεί να ανατρέψει κανείς…
Σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο γιος της 41χρονης οδηγού

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα τέσσερα κορίτσια που άνοιξαν φτερά για την πόλη των αγγέλων παίρνοντας  μαζί τους και τη μαμά όταν το αυτοκίνητο με τη 41χρονη μητέρα ανετράπη με αποτέλεσμα και οι πέντε τους να βρουν τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά την διασκέδασή τους…

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ξεκινούν οι διαγραφές των φοιτητών από τις σχολές

Διατυπώθηκε με ακρίβεια ο χρόνος που ένας φοιτητής θα διαγράφεται από μια σχολή, εάν δεν έχει ολοκληρώσει εγκαίρως τις σπουδές του.

agxospanellinion.jpg


Σύμφωνα με το νομοσχέδιο:

Μυστήριο με το τροχαίο των 16χρονων κοριτσιών - Πως έγινε;

Ο ιατροδικαστής και οι εμπειρογνώμονες αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες που οδήγησαν στην απίστευτη τραγωδία, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στον Αγιο Στέφανο:



Τέσσερις δεκαεξάχρονες συμμαθήτριες βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τη μητέρα ενός εκ των κοριτσιών όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα κατέληξε σε μια μάντρα και ανετράπη.

Έξαλλος ο Τσοχατζόπουλος στη δίκη- Τον έδιωξαν από την αίθουσα

Αφορμή η ανάγνωση του πορίσματος της Βουλής για τα Tor-Μ1...

Έξαλλος ο Τσοχατζόπουλος στη δίκη- Τον έδιωξαν από την αίθουσα

Έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που έφθασε ως την πρόταση αποβολής του βασικού κατηγορουμένου από την αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. 

Kανένα νέο για την 17χρονη Κατερίνα Ιορδανίδου – το μήνυμα του πατέρα στο facebook

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας:
Kανένα νέο για την 17χρονη Κατερίνα Ιορδανίδου – το μήνυμα του πατέρα στο facebook

"Ο Κ.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .

Oι 17 εταιρείες που προσφέρουν 580 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου»

Oι 17 εταιρείες που προσφέρουν 580 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Δουλειά στον ιδιωτικό τομέα σε 580 νεοεισερχόμενους αλλά και έμπειρους εργαζομεους προσφέρουν 17 γνωστές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα.

Ηλεία: Η μεγάλη ανατροπή στον φόνο του ιερέα - O εραστής ''αθωώνει'' την παπαδιά!

Απροσδόκητη τροπή παίρνει το θρίλερ της δολοφονίας του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από την Φωκίδα, για την οποία κατηγορούνται η 43χρονη σύζυγός του και ο εραστής της... 


Κατά τη διάρκεια της απολογίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αιγίου, ο 41χρονος δράστης ανασκεύασε την προανακριτική του κατάθεση και ''βγάζει λάδι'' την παπαδιά από την Ηλεία.

Σκότωσε στο ξύλο το δίχρονο γιο της

Θύμα της ίδιας του της μάνας έπεσε ο δίχρονος Keanu Williams, που δεν κατάφερε να επιβιώσει από την οργή και τη μανία της και έχασε τη ζωή του.


Σκότωσε στο ξύλο το δίχρονο γιο της

Ο μόλις δύο ετών Keanu ήταν γνωστός στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, που δεν κατάφεραν τελικά να τον γλιτώσουν από την 25χρονη μητέρα του Rebecca Shuttleworth.

Γρεβενά: 20χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Τέλος στη ζωή του λίγο πριν απελαθεί έβαλε ένας 20χρονος μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών.
Όπως αναφέρει το Star-fm.gr ο 20χρονος από την Aκτή Eλεφαντοστού βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο αστυνομικό τμήμα, όπου είχε μεταφερθεί από το κατάστημα κράτησης Φελλίου Γρεβενών με σκοπό να απελαθεί.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ανασχηματισμός: Η σύνθεση της νέας δικομματικής κυβέρνησης - Όλα τα ονόματα

- Οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί θα ορκιστούν στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο

- Παραμένουν στις θέσεις τους οι κ.κ. Στουρνάρας, Χατζηδάκης, Τσαυτάρης, Κεφαλογιάννη, Αρβανιτόπουλος
- Το καυτό υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο κ. Βενιζέλος μαζί με το υπουργείο Εξωτερικών
- Ποιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν στη νέα κυβέρνηση
- Μόνο τέσσερις είναι οι γυναίκες στο νέο κυβερνητικό σχήμα




Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, η οποία αριθμεί συνολικά 43 μέλη με την αναλογία των υπουργών από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να είναι τρεις προς έναν. 

Επτά χρόνια φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σε επταετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για κατάχρηση εξουσίας σε παλαιότερη υπόθεση πορνείας



Επτά χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το δικαστήριο στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο Ρούμπι-Γκειτ.

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο παιδιών στην Ορεστιάδα

Σε περιπέτειες έβαλε μία ολόκληρη πόλη η εξαφάνιση δύο κοριτσιών τεσσάρων και πέντε ετών χθες το απόγευμα στην Ορεστιάδα. Τα δύο αδελφάκια έπαιζαν στην οδό Ευριπίδου, ξέφυγαν από την επίβλεψη της θείας τους και χάθηκαν από το οπτικό της πεδίο...


Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή τους, τα κοριτσάκια δεν βρέθηκαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πόλη, καθώς το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Παγκόσμιος πανικός: Διαρροή προσωπικών στοιχείων 6 εκατ. χρηστών του Facebook

Για ποιο λόγο βρέθηκαν εκτεθειμένα προσωπικά στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών του ηλεκτρονικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης


Το Facebook ανακοίνωσε επίσημα ότι τον τελευταίο χρόνο διευθύνσεις, προσωπικά e-mails και τηλεφωνικοί αριθμοί διέρρευσαν εξ αιτίας ενός bug του μέσου δικτύωσης.

Διατηρούσε το πτώμα του αδερφού της με ανεμιστήρες!

Ένα μακάβριο και ταυτόχρονα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Διατηρούσε το πτώμα του αδερφού της με ανεμιστήρες!
Μία γυναίκα έχασε τον αδερφό της και επειδή λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές, αναγκάστηκε να διατηρεί το πτώμα του με ανεμιστήρες μέσα στο σπίτι της!

Η Μαρία Νεφέλη κάνει έκκληση για βοήθεια

«Θέλω να ζήσω», ήταν η καλημέρα της Μαρίας Νεφέλης Δημητρίου στους φίλους της στο Facebook, μετά από την πρόσφατη επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της. Έχοντας για σύμμαχό της την αγάπη για τη ζωή, η 27χρονη Μαρία Νεφέλη εξακολουθεί να δίνει μάχη με την σπάνια ασθένεια Neuro Behcet´s Dessease And Cancer, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα σταματήσει να χρειάζεται μορφίνη για να έχει μια φυσιολογική ζωή.



Όπως δήλωσε στο elita.com.cy η μητέρα της, Κούλλα Μιχαήλ, η κατάσταση της υγείας της κόρης της επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό, καθώς υποφέρει από μικροεγκεφαλικά επεισόδια. «Οι ιατροί προειδοποίησαν ότι εάν δεν νοσηλευτεί κάπου, ίσως πάθει μεγαλύτερο επεισόδιο και παραλύσει η μία της πλευρά. Ήδη η Μαρία άρχισε να μη νιώθει την αριστερή της πλευρά» προειδοποιεί η μητέρα της κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Γυναίκα οδηγός παρκάρει, σκοτώνει τον άνδρα της και λιώνει το κεφάλι της

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους


Τραγική κατάληξη είχε το μάθημα παρκαρίσματος που έκανε ο σύζυγος στη γυναίκα του, καθώς κατέληξαν και οι δύο νεκροί μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους.

Κότα σε γυάλα - ως ντεκόρ σε μπαρ της Ελλάδας!

Η βλακεία συνεχίζει να είναι ανίκητη... 

Magnify Image


Ο Σταύρος μού έστειλε ένα θέμα που σίγουρα μπαίνει στην κατηγορία TWILIGHT ZONE και τον ευχαριστώ.    Το θέμα εγείρει ερωτήματα για το ποιος έχει πιο πολύ μυαλό - η κότα, ή αυτοί που την έκλεισαν σε γυάλα σαν διακοσμητικό στοιχείο.    

Έφαγε 413 μπισκότα βουτύρου και... έπεσε σε κώμα!

Το στοίχημα που έβαλε ο επιτυχημένος κριτικός γεύσης, αποδείχθηκε μοιραίο


Ήθελε να αποδείξει στους φίλους του ότι μπορούσε να φάει 415 μπισκότα βουτύρου και να σπάσει το... ρεκόρ του εστιατορίου «Red Lobster» στο Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Μαντέλα

Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα που νοσηλεύεται τις τελευταίες 16 ημέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού είναι σε "κρίσιμη κατάσταση" το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η προεδρία.

Μαντέλα

"Η κατάσταση του πρώην προέδρου Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πρετόριας είναι πλέον κρίσιμη", επισημαίνει η ανακοίνωση.

Επαναφέρουν τα σενάρια της δραχμής οι Γερμανοί

Παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο ευρωπαϊκό και στο διεθνές περιβάλλον πως η Ελλάδα έχει περάσει από το «grexit» στο «greekovery», οι τελευταίες εξελίξεις στα πολιτικά και στα οικονομικά δρώμενα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αντιστρέφουν το κλίμα στη Γερμανία σχετικά με την πρόοδο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση και οι αστοχίες στις αποκρατικοποιήσεις έδωσαν ώθηση στα επιχειρήματα των Γερμανών βουλευτών, οι οποίοι κατά το παρελθόν υπήρξαν υπέρμαχοι του «grexit».

Ναυπακτία: Περικυκλωμένοι οι 5 Αλβανοί δραπέτες - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί!

Σε στενό κλοιό οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Ενισχύεται η αστυνομική δύναμη στην περιοχή και στήνονται νέα μπλόκα από πάνοπλους αστυνομικούς...



Υπό τον συντονισμό του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ξάνθη: Έκοψαν το δέντρο και βρήκαν στον κορμό…

Μπροστά σε έναν…

Ξάνθη: Έκοψαν το δέντρο και βρήκαν στον κορμό…


σταυρό ήρθαν πριν από λίγες ημέρες κάτοικοι του Λυκοδρομίου στην ορεινή Ξάνθη, όταν έκοψαν ένα πεύκο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Ιερού της εκκλησίας Κωνσταντίνου και Ελένης. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ – ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ‼!

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ... ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ‼!
DAKRIGONATOYRKIA

Έκλεισε και η εταιρία Κατσέλης. Στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι

Μία μεγάλη επιχείρηση που έχει την έδρα της στις Αχαρνές και στην οποία απασχολούνταν εκατοντάδες συμπολίτες μας έβαλε λουκέτο.
Η εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ ή όπως ονομάζεται ο Όμιλος Nutriart την περασμένη Πέμπτη προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Έτοιμος να επέμβει ο στρατός στην Αίγυπτο

Ο υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου προειδοποίησε σήμερα ότι ο στρατός θα επέμβει στην περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές στη χώρα με την ευκαιρία των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί τις προσεχείς ημέρες από τους αντιπάλους του προέδρου Μόρσι.

«Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν καθήκον να επέμβουν για να εμποδίσουν την Αίγυπτο να βυθιστεί σε ένα σκοτεινό τούνελ συγκρούσεων και ταραχών», δήλωσε ο Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, παραμονή της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του Μόρσι. Οι πολιτικοί αντίπαλοι του ισλαμιστή προέδρου καλούν σε μαζική κινητοποίηση στις 30 Ιουνίου, στην πρώτη επέτειο από την ορκωμοσία του στην προεδρία της χώρας.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αυτός ο άντρας μαγείρεψε και έφαγε το...


Σοκάρει η είδηση ότι ένας άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος έχασε ένα δάχτυλο μετά από ένα ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα, αντί να πετάξει το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του μετά την εγχείρηση, το πήρε στο σπίτι του, το μαγείρεψε και το έφαγε, φυλάσσοντας, μάλιστα, τα οστά του ως αναμνηστικό! 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί ενημέρωσαν τον Ντέιβιντ Πλέιπενζ, από το Έσεx, ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά του, καθώς είχε μαυρίσει μετά από το ατύχημα που είχε. Μετά την επέμβαση, ο Πλέιπενζ ρώτησε τους γιατρούς αν μπορούσε να πάρει μαζί του στο σπίτι το ακρωτηριασμένο δάχτυλο και εκείνοι δεν έφεραν καμία αντίρρηση.

Ελεύθεροι 800 παιδεραστές και παιδόφιλοι

Σοκ προκαλούν στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάνουν λόγο για περισσότερους από 800 άνδρες παιδεραστές και παιδόφιλους που κυκλοφορούν ελεύθεροι, εκμεταλλευόμενοι τα νομικά «παραθυράκια».
alt
Όπως καταγγέλλει στο «Πρώτο Θέμα» ο υποδιοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ξεπερνούν τα 800 τα άτομα που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν την τελευταία δεκαετία για παιδοφιλία, χρήση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παιδεραστία και κυκλοφορούν ελεύθερα.

Τύχη βουνό για την 16χρονη που δεν μπήκε στο μοιραίο ΙΧ


Τύχη βουνό είχε ένα 16χρονο κορίτσι, φίλη της Σίας, της Μαρίνας, της Μαρίας Ειρήνης και της Κάτιας, των κοριτσιών που μαζί με μια 41χρονη γυναίκα έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Στέφανο μετά από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τύχη βουνό για την 16χρονη που δεν μπήκε στο μοιραίο ΙΧ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το μοιραίο βράδυ, στο αυτοκίνητο θα επιβιβαζόταν και άλλη μια κοπέλα, ώστε να τη γυρίσουν σπίτι της, μετά τo party του σχολείου.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Μία μαγευτική πανσέληνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν εκτός σπιτιού το βράδυ της Κυριακής, αφού το φεγγάρι θα φτάσει στην πλήρη φάση του και ταυτόχρονα στο κοντινότερό του σημείο στη Γη, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη πανσέληνο του χρόνου.
Απόψε η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου: Tο φεγγάρι στο πιο κοντινό του σημείο
Συγκεκριμένα σήμερα η Σελήνη θα απέχει μόλις 356.990 χιλιόμετρα από τη Γη και εφόσον σήμερα θα είναι και πανσέληνος το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μαγευτικό.

Σέρβιρε στην ταβέρνα τoυ κλεμμένο λάδι από... νεκροταφείο


Το λάδι που χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα ή στα δοχεία για τη σαλάτα, το έκλεβε από τα καντήλια στα μνήματα νεκροταφείων.

Φωτογραφία για Σέρβιρε στην ταβέρνα τoυ κλεμμένο λάδι από...νεκροταφείο

Δεν χωράει ο νους την κομπίνα που σκαρφίστηκε ένας 40χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας για να κάνει οικονομία. Το λάδι που χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα ή στα δοχεία για τη σαλάτα, το έκλεβε από τα καντήλια στα μνήματα νεκροταφείων.

Νεκρός οδηγός στους αγώνες Λε Μαν


Τραγικό τέλος είχε ο 34χρονος Δανός οδηγός Άλαν Σίμονσεν, ο οποίος μετείχε στους φημισμένους αγώνες Λε Μαν που διεξάγονται στη Γαλλία...


Ο Σίμονσεν που μετείχε για έβδομη φορά στους αγώνες δέκα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα έπεσε στις μπαριέρες με την Άστον Μάρτιν που οδηγούσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Εκεί ο άτυχος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονιστική μαρτυρία από την τραγωδία στον Άγ. Στέφανο

«Το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου. Τρία άτομα ήταν εγκλωβισμένα και άλλα δύο απ' έξω», λέει ο Γιώργος Χριστιανίδης,

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονιστική μαρτυρία από την τραγωδία στον Άγ. Στέφανο


επικεφαλής του συλλόγου εθελοντών στον Αγιο Στέφανο, που έφθασε στον τόπο της τραγωδίας με τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια και τη 41χρονη μητέρα.

Απόπειρα αυτοκτονίας από 18χρονη

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μία 18χρονη παίρνοντας μεγάλη δόση χαπιών στο Ρίο της Πάτρας, αλλά ευτυχώς την πρόλαβαν.

newego_LARGE_t_1101_54094651_type12128


Η 18χρονη ευτυχώς έγινε αντιληπτή από τους συγγενείς της και μεταφέρθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, όπου υπεβλήθη σε πλύση στομάχου.

Η αστυνομία πήρε τον έλεγχο της πλατείας Ταξίμ

Μετά από συγκρούσεις με τους διαδηλωτές

Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου 

Η τουρκική αστυνομία επανέκτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας τον έλεγχο στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και στους γύρω δρόμους, μετά από αρκετές ώρες συγκρούσεων με ομάδες διαδηλωτών.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σοκ στο Χόλιγουντ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Τζέιμς Γκαντολφίνι, 51 ετών, γνωστός από το ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Sopranos», πέθανε σε ηλικία 51 χρονών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Ρώμη. Το δίκτυο HBO ανακοίνωσε ότι πιθανή αιτία θανάτου είναι η καρδιακή προσβολή.
Σοκ στο Χόλιγουντ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός
Όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο την ιστοσελίδα TMZ, ο γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ ηθοποιός είχε μεταβεί στην Ιταλία για να συμμετάσχει σε κινηματογραφικό φεστιβάλ που θα διεξαγόταν στη Σικελία.

Βρέθηκε νεκρός ο πρόεδρος της FIBA Europe

Άφησε την τελευταία του πνοή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γενεύη


Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 50 ετών και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άφησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της FIBA Europe Ολαφουρ Ράφνσον.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο 25χρονος που σκότωσε την Φαίη μιλά για πρώτη φορά μέσα απο την φυλακή


Για πρώτη φορά ο 25χρονος που κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό της Φαίης μίλησε μέσα από τη φυλακή σε τηλεοπτικό σταθμό, και περιέγραψε από την δική του πλευρά τι υποστηρίζει ότι έγινε το βράδυ της 6ης Απριλίου....


Όπως ισχυρίζεται όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που ακόμα και στην πιο τρελή του φαντασία δεν μπορούσε να προβλέψει την τραγική κατάληξη που θα είχε.

Σεισμική δόνηση στα Δωδεκάνησα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:02 στα Δωδεκάνησα.
isxyros-seismos-sta-dodekanisa-1-315x236
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο το επίκεντρο του σεισμού εστιάζεται 30 χλμ βόρεια της Καρπάθου και 119 χλμ νοτιοδυτικά της Ρόδου.

Πέντε καφέδες την ημέρα σου σώζουν την ζωή!

Τέσσερις με πέντε καφέδες την ημέρα είναι πολύ πιθανόν να μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο όταν ο καφές δεν συνοδεύεται και από τσιγάρο. Οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν αυτή την έρευνα πάντως, δεν έχουν εξακριβώσει πως δρα ο καφές στον οργανισμό και πως μειώνει τον κίνδυνο. Και για να χαριτολογήσουμε λίγο, οι επιστήμονες δεν μας λένε, “εντάξει θα ζήσουμε περισσότερο με 5 καφέδες τη μέρα, το στομάχι μας όμως τι θα κάνει;”
Πέντε καφέδες την ημέρα σου σώζουν την ζωή!
Η έρευνα για τον καφέ έγινε από επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ. Οι ερευνητές, συσχέτισαν την κατανάλωση καφέ με την κατάσταση της υγείας άνω των 400.000 ατόμων ηλικίας 50 έως 71 ετών για μία μεγάλη περίοδο σχεδόν 14 ετών. Όσο περισσότερο καφέ έπιναν οι συμμετέχοντες, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, τόσο λιγότερο πιθανό ήταν να πεθάνουν στη διάρκεια της μελέτης.

Βίντεο-Σοκ!!! Κεραυνός χτυπά τρεις φορές και καίει 28χρονη γυναίκα και την 6χρονη κόρη της

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά τρεις φορές δύο πεζές, μια 28χρονη γυναίκα με την 6χρονη κόρη της.



Οι δυο τους περπατούσαν στην άκρη του δρόμου επαρχιακής πόλης της Ρωσίας, όταν, πιθανότατα λόγω της ομπρέλας που κρατούσαν, τις χτύπησε τρεις απανωτές φορές κεραυνός.

Γιούνκερ: Ναι, χρησιμοποιήσαμε την Ελλάδα ως ασπίδα για εμάς!

Την παραδοχή ότι η Ευρώπη χρησιμοποίησε την Ελλάδα ως ασπίδα προστασίας στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που χτύπησε δυνατά την πόρτα της μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, έκανε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ μετά το ΔΝΤ. 
Μας μετέτρεψαν δηλαδή σε χώρα πειραματόζωο για την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: O δολοφόνος του Σεργιανόπουλου πήρε αυτό που του άξιζε...

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε έπειτα από απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών ο Γεωργιανός που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο.
ΕΚΤΑΚΤΟ: O δολοφόνος του Σεργιανόπουλου πήρε ατυό που του άξιζε...

Προσοχή αν λάβετε τέτοιο email -Απατεώνες χτυπούν μέσω gmail

Με στόχο τους χρήστες του Gmail και σκοπό την υποκλοπή των στοιχείων πρόσβασης των λογαριασμών τους επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά emails σχετικά με την πραγματοποίηση «εισόδου στο λογαριασμό τους από μη εξουσιοδοτημένη συσκευή».

Προσοχή αν λάβετε τέτοιο email -Απατεώνες χτυπούν μέσω gmail

Τα emails έχουν κακή σύνταξη και δεν προέρχονται καν από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google. Αντ 'αυτού, φαίνεται να προέρχονται από την διεύθυνση   noreply@colservers.com.

Κρήτη: ''Σημεία και τέρατα'' στη δίκη για τον θάνατο της άτυχης εγκύου!

Στο "δίνη του κυκλώνα" μπαίνει ο διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής του Βενιζέλειου νοσοκομείου, από το σύζυγο της γιατρού....



που εφημέρευε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όταν εισήχθη η άτυχη Μαρία Βουλγαρίδη. Η δίκη για το θάνατο της εγκύου συνεχίζεται σήμερα από τις 27 Μαΐου.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ποια μέρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει…

Δηλώνει πολλά περισσότερα από όσα πιστεύεις!
Ποια μέρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει…
Ποια μέρα γεννήθηκες; Γεννήθηκες Σάββατο, Κυριακή, άλλη μέρα; Πως σε επηρεάζει η ημέρα που γεννήθηκες.

Τα πέντε νοσοκομεία στα οποία θα μπει λουκέτο εντός του Ιουλίου


Λουκέτο σε πέντε νοσοκομεία, αναμένεται να μπει έως τα μέσα του καλοκαιριού, τα οποία παρουσιάζουν χαμηλή πληρότητα. 

Φωτογραφία για Τα πέντε νοσοκομεία στα οποία θα μπει λουκέτο εντός του Ιουλίου

Η συγχώνευση νοσοκομειακών μονάδων αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση της χώρας.

4 νεκροί και 7.822 τραυματίες στα επεισόδια στην Τουρκία

Συνολικά τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν άλλα 7.822 στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τουρκία από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρικών Συλλόγων της Τουρκίας.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι υπάρχουν 59 περιπτώσεις βαριά τραυματισμένων και η ζωή των έξι εξ αυτών διατρέχει κίνδυνο.

Από τους τραυματισμούς οι 100 είναι στο κεφάλι, ενώ συνολικά 11 άτομα έχασαν το μάτι τους από πλαστική σφαίρα ή από βλήμα δακρυγόνου.

Στην Κωνσταντινούπολη καταγράφηκαν 4.477 τραυματισμοί και ένας θάνατος, στην Άγκυρα 1.350 τραυματισμοί και ένας θάνατος, στη Σμύρνη 800 τραυματισμοί, ενώ έχασαν τη ζωή τους ένας πολίτης στην Αντιόχεια και ένας αστυνομικός στα Άδανα.

Πηγή: tokarfi.gr

Ετοιμάζουν τα ΜΑΤ για την ΕΡΤ

Όλοι οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν αργά χθες το βράδυ να μείνουν σε μόνιμη κατάληψη κτηρίων, studios, κοντρόλ, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ σε όλη την επικράτεια, καθώς και των τεχνικών μέσων εκπομπής ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, εμποδίζοντας ακόμα και με τη ζωή τους το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ετοιμάζουν τα ΜΑΤ για την ΕΡΤ
Αυτή είναι η μία πλευρά της μάχης για την ΕΡΤ.