Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Από στιγμή σε στιγμή η επίθεση στη Συρία»!

Ειλημμένη είναι η απόφαση για επίθεση των συμμάχων στη Συρία σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP...



Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter ενημερώνει ότι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίθεση.

Την έστειλε στο νοσοκομείο για 10 μπουκάλια μπύρα

Θύμα βίαιης ληστείας έπεσε μία 55χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Δημητριάδα Μαγνησίας.

829134350b0433a2556d0c29ebb11338 XL


Ως δράστης συνελήφθη ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από το περίπτερο της 55χρονης 10 μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών. 

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη - Δείτε φωτογραφίες

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Λαζάρου, στις 11 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία...



Πολλοί επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες αλλά και ο κόσμος που τον αγάπησε, τον εκτίμησε ή απλά συμπαθούσε τον γλυκό και προσιτό Μιχάλη Ασλάνη, έφτασαν στη Χαλκίδα για να τον αποχαιρετίσει...

Το μυστηριώδες ον της λίμνης Χιάργκας Νούουρ στη Μογγολία

Μια ομάδα Ρώσων ερευνητών επέστρεψε τελευταία από τις όχθες της λίμνης της Μογγολίας Χιάργκας Νούουρ (Khyargas Nuur).
Οι Ρώσοι προσπάθησαν να διαλευκάνουν την προέλευση από ίχνη που περιοδικά εμφανίζονται στις όχθες της λίμνης αυτής. Μπορούν να ανήκουν σε ένα μεγάλο ερπετό.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μήπως χρειάζεστε ξεμάτιασμα; Έχεις κακό μάτι; Ευχές για ξεμάτιασμα!!!

Μήπως χρειάζεστε ξεμάτιασμα; Νοιώθετε εξάντληση, πονοκέφαλο, ζαλάδες, σωματική ή ψυχική κατάπτωση; Σας έχουν “ματιάσει”; Ευχές ξεματιάσματος!




Με τον όρο "μάτιασμα" ή "κακό μάτι", αναφερόμαστε σε μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από την "κακή ενέργεια", τη ζήλια, το θαυμασμό ή ακόμα και μια απλή ματιά, ενός άλλου! 

Διάγγελμα του Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση - Ο κόσμος κρατά την ανάσα του

ΑΡΧΙΖΕΙ...
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση των ΗΠΑ καρά της Συρίας, μια σύγχρονη μάχη μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ ακριβώς στα εδάφη που έγινε η βιβλική μονομαχία.

Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα σκουπίδια!

Είναι από τα απίστευτα που απλά όταν συμβαίνουν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Εφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το πέταξε... κατά λάθος στα σκουπίδια!

Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα σκουπίδια!


Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τολέδο. Νοσοκόμα που εργάζονταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι πέταξε το υπό μεταμόσχευση νεφρό κατά λάθος. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 17χρονος Paul Fudacz αφού υπεβλήθη σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ήταν συμβατός δότης αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του Sarah.

Παντρεύτηκε γυναίκα 70 χρόνια μικρότερή του!!!

ΣΑ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ….
diaforetiko.gr : saoudis1 624x346 Παντρεύτηκε γυναίκα 70 χρόνια μικρότερή του!!!
Ένας 92χρονος αγρότης από το Ιράκ παντρεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, την κατά 70 χρόνια νεότερη γυναίκα του.

12μηνη φυλάκιση με αναστολή για συνθήματα υπέρ του 19χρονου Θανάση

Ένοχοι κρίθηκαν 7 νεαροί, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές και έγραψαν συνθήματα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, αμέσως μετά το θάνατο του 19χρονου επιβάτη από την Αθήνα κατά τη θανάσιμη πτώση του από τρόλεϊ. 

thumbnail


Το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα από τους επτά νεαρούς ποινή φυλάκισης 12 μηνών -με 3ετή αναστολή-, ενώ αθώωσε έξι άτομα που κατηγορούνταν για την ίδια υπόθεση, καθώς, όπως αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία, ήταν απλά περαστικοί από το σημείο που έγινε η αστυνομική επιχείρηση και δεν είχαν σχέση με τις προκληθείσες φθορές. 

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν στο ξύλο γυναίκα - Την βρήκε νεκρή συγγενής της!

Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας συγκλονίζει την Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης - Τραγική φιγούρα ο ανιψιός της, που ειδοποίησε την αστυνομία...



Νεκρή βρέθηκε 87χρονη, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε, αργά χθες το απόγευμα (29-08-2013), συγγενικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 87χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ εκτιμάται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ανατριχιαστική φήμη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί είχε γυρίσει πορνό

Γνωρίζονταν από παιδιά. Είχαν ερωτική σχέση ενώ ήταν και οι δυο παντρεμένοι. Αλλά αυτό δε σταμάτησε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να εκτελέσει δημοσίως τη Σονγκ Γουόλ.
Ανατριχιαστική φήμη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί είχε γυρίσει πορνό

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα Νοτιοκορεάτικης εφημερίδας, που αναπαράγει μια σοκαριστική φήμη.

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

Νέα ερωτήματα έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Τετάρτης.

nea-anatreptika-stoixeia-gia-ton-thanato-toy-mixalh-aslanh


Σύμφωνα με την προσωρινή αιτία θανάτου, ο σχεδιαστής «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα, το οποίο είτε προκλήθηκε από παθολογικά αίτια είτε από υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Ωστόσο, η οριστική αιτία θα γίνει γνωστή, όταν βγουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ζητούν μισό εκατ. ευρώ από τον Δημοτικό Αστυνομικό με το πλαστό πτυχίο

Όλους τους μισθούς από το 2004 μέχρι σήμερα καλείται να επιστρέψει ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Ζητούν μισό εκατ. ευρώ από τον Δημοτικό Αστυνομικό με το πλαστό πτυχίο

Όλους τους μισθούς από το 2004 μέχρι σήμερα καλείται να επιστρέψει ο Δημοτικός Αστυνομικός που εντοπίστηκε με πλαστό πτυχίο στο Δήμο Αθηναίων.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μαίρη Βογιατζή Τράγκα

Έπεσε η αυλαία για την ηθοποιό Μαίρη Βογιατζή Τράγκα που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, στα 76 της χρόνια...



Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, η οικογένεια, οι φίλοι και οι μαθητές της, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, στην περιοχή του Μουσείου, στο κέντρο της Αθήνας. 

Εξάχρονη σκοτώθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οκτάχρονος αδελφός της

Θρήνος και οδύνη για το θάνατο ενός εξάχρονου κοριτσιού, που μαζί με τον αδελφό της, έκαναν βόλτες με το αμάξι του μπαμπά τους.

Εξάχρονη σκοτώθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οκτάχρονος αδελφός της


Το κοριτσάκι από το Φοίνιξ της Αριζόνα στις ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο οκτάχρονος αδελφός της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και το έριξε σε μια κολώνα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας που έκαναν τα δύο παιδιά με τις πιτζάμες τους.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη

Ο σχεδιαστής μόδας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με αυξημένο σάκχαρο, ενώ ως γνωστόν δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκαν άδεια κουτιά χαπιών...


Σε πνευμονικό οίδημα αποδίδεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη που από χθες έχει συνταράξει το χώρο της μόδας και της σόου μπιζ...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ

Σήμερα Πέμπτη, στις 10:00 το πρωί, θα γίνει από το υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.
vaseis2
Όπως είναι γνωστό, εφέτος αναμένεται μεγάλη πτώση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία που πιθανότατα θα ξεπεράσουν τα 1000 μόρια σε κάποια τμήματα. Τα στοιχεία των βάσεων θα σταλούν αύριο το πρωί ώστε να αναρτηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας.

«Εάν επιτεθείτε στη Συρία θα ρίξουμε βροχή από χιλιάδες πυραύλους στο... Ισραήλ»!

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΥΨΗ
Και ενώ όλα δείχνουν ότι τα επόμενα ένα με δύο 24ωρα θα είναι τα πλέον κρίσιμα για την εκδήλωση της αμερικανικής επίθεσης στη Συρία, το Ιράν επανήλθε σήμερα αναφορικά με τις απειλές του εναντίον των ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε ακόμη πιο δραματικούς τόνους.

Πόσα και τι γλυκά μπορεί να δώσω στο παιδί μου;

Τα γλυκά αποτελούν μια μοναδική απόλαυση τόσο για τους μεγάλους, όσο και για τους μικρούς. 

ice-cream-boy


Μπορούν όμως τα γλυκά να υπάρξουν στη διατροφή ενός παιδιού;

Εύβοια: Πήγε να ποτίσει το χωράφι του και δεν πίστευε στα μάτια του

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας.

Εύβοια: Πήγε να ποτίσει το χωράφι του και δεν πίστευε στα μάτια του

Οι δράστες επέλεξαν να πάνε να σκάψουν, την ώρα που είχε πανηγύρι και έτσι κανένας δεν ήταν στο σπίτι του. 

Μιχάλης Ασλάνης: Αύριο η νεκροψία, την Παρασκευή η κηδεία στην Χαλκίδα...

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη.



Στενός συνεργάτης του σχεδιαστή που μίλησε με τις αδερφές του, είπε ότι αναμένεται να παραλάβει το γραφείο κηδειών το άψυχο σώμα του σχεδιαστή για να μπορέσει να γίνει νεκροψία. 

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Καίγονται χωριά στη Λιβαδειά

Mεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στη Λιβαδειά και παρόλο που υπάρχει μια μικρή ύφεση στην ένταση των ανέμων, πριν από λίγο οι φλόγες πέρασαν μέσα από...


τις αυλές των πρώτων σπιτιών στην Χαιρώνεια και σύμφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Παπαγγελή «έχουν καεί στάνες κτηνοτρόφων όπως επίσης έχουν παραδοθεί στις φλόγες και τέσσερα σπίτια».

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ;

Το κουβάρι της υπόθεσης με το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου στη Μυτιλήνη προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι αστυνομικοί.

MOLDABI


Από τα στοιχεία που προκύπτουν όμως φαίνεται πως η υπόθεση παίρνει δραματική τροπή αφού δεν αποκλείεται το κοριτσάκι να μην έπεσε από το μπαλκόνι όπως ήταν η αρχική εκδοχή αλλά ίσως να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από την μητέρα του η οποία όπως αποκαλύπτει το Lesvosnews.gr βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το Ιράν προειδοποιεί την Ελλάδα για τη Συρία

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα ένα παράξενο τηλεφώνημα: 

proeidopoihsh


Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Javad Zarif, o οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση για τις θέσεις του Ιράν σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία και τους κινδύνους τυχόν ελληνικής εμπλοκής. 

Οικογενειακή τραγωδία στην Κέρκυρα! Έπνιξε την 7χρονη κόρη της στη μπανιέρα και αυτοκτόνησε!

Μπροστά στο τραγικό θέαμα βρέθηκε ο πατέρας όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κέρκυρα! Έπνιξε την 7χρονη κόρη της στη μπανιέρα και αυτοκτόνησε!


Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης είναι ο 48χρονος πατέρας της οικογένειας, κρεοπώλης στο επάγγελμα, ο οποίος όταν επέστρεψε το απόγευμα στο σπίτι, είδε την μόλις 7 ετών κορούλα του, πνιγμένη στη μπανιέρα και τη σύντροφό του κρεμασμένη!

Απέδρασαν 1 εκατομμύριο κατσαρίδες από φάρμα εκτροφής

Οικολογική καταστροφή στην Κίνα

Απέδρασαν 1 εκατομμύριο κατσαρίδες από φάρμα εκτροφής


Ένα εκατομμύριο κατσαρίδες απέδρασαν από φάρμα στην Κίνα, όπου εκτρέφονταν ως συστατικό για την κατασκευή παραδοσιακών φαρμάκων.

Αυτό είναι το τελευταίο σημείωμα του Μιχάλη Ασλάνη – Το μήνυμα και το ημερολόγιο που αφήνουν υπόνοιες αυτοκτονίας

Σοκ στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη.
simeioma_367_355
Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 όταν η είδηση έγινε γνωστή: ο Μιχάλης Ασλάνης είχε βρεθεί νεκρός, μια ώρα πριν, στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του η υπεύθυνη του ατελιέ του, η συνεργάτης του που είχε κλειδιά του σπιτιού του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μια 5χρονη έγινε μητέρα!

Η μόλις πέντε χρονών Lina Medina η οποία ζούσε σε ένα χωριό στις Άνδεις, στην ηλικία μόλις των πέντε ετών άρχισε να αποκτά πολύ μεγάλη κοιλιά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μια 5χρονη έγινε μητέρα!

Η συγκεκριμένη ιστορία η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο παράξενα γεγονότα στον κόσμο και ιατρικό μυστήριο συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του '40 στο Περού.

Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη: «Ανησυχώ για τη ζωή μου»

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη: «Ανησυχώ για τη ζωή μου»
Ο σχεδιαστής μόδας είχε επιστρέψει στο Κολωνάκι ύστερα από οκτώ μήνες, καθώς αναγκάστηκε να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα.

Έκτακτο: Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι.

Έκτακτο: Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης


Αυτή την στιγμή στο σπίτι του στο Κολωνάκι βρίσκονται άντρες της αστυνομίας. 

Προσοχή μην ανεβάζετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο μέσω κινητού

Μεγάλη προσοχή σε όσους τραβούν φωτογραφίες από το κινητό τους και τις αναρτούν στο διαδίκτυο.. Προστατέψτε τα μικρά παιδιά, και πάρτε οπωσδήποτε μέτρα πρόληψης – είναι πολύ σημαντικό… 
mobile
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC news, οι hackers μπορούν πολύ εύκολα μέσω μίας φωτογραφίας που βρίσκεται στο internet να εξακριβώσουν την τοποθεσία όπου το εικονιζόμενο άτομο εργάζεται, διαμένει ή (στην περίπτωση παιδιών).. πηγαίνει σχολείο…

Θέμα ωρών η επίθεση στη Συρία. Έντονη ανησυχία στην Αθήνα

Μόνο το «ναι» από τον Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται ότι απομένει για να εξαπολυθεί η επίθεση των αμερικανικών και βρετανικών δυνάμεων κατά της Συρίας. 

Θέμα ωρών η επίθεση στη Συρία. Έντονη ανησυχία στην Αθήνα


Από την Τρίτη οι αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Μεσόγειο έχουν τεθεί σε πολεμική ετοιμότητα, ενώ μαχητικά αεροσκάφη ετοιμάζονται στις αεροπορικές βάσεις σε Μεσόγειο, ΗΠΑ και Βρετανία.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΞΕΝΟΦΟΡΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ…!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΠΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ…



Ο διαγωνισμός του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΚΜ έδωσε την ευκαιρία να κατατεθούν από τους μελετητές ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν λένε οι αρμόδιοι του Δημου στην πορεία. Δείτε την επικρατέστερη πρόταση. Την Ξενοφόρα…

Αλλάζουν δραματικά οι συνθήκες για σπουδές και απασχόληση: Εννέα επαγγέλματα που παρά την κρίση έχουν μέλλον

Η διεθνής οικονομική κρίση δεν έχει επιφέρει αλλαγές μόνο στα οικονομικά και εργασιακά θέσμια για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. 

Φωτογραφία για Αλλάζουν δραματικά οι συνθήκες για σπουδές και απασχόληση: Εννέα επαγγέλματα που παρά την κρίση έχουν μέλλον


Μια σημαντική συνισταμένη που επηρεάζεται από το νέο περιβάλλον που δημιουργείται σήμερα και η οποία θα επηρεάσει τη ζωή εκατομμυρίων νέων ανθρώπων τις προσεχείς δεκαετίες, τονίζουν οι εκπαιδευτικοί φορείς, είναι και το θέμα της εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Τσερνόμπιλ: Από κρανίου τόπος, καταπράσινο δάσος! 22+1 συγκλονιστικές φωτο

Η φύση έχει πάντα τον δικό της τρόπο να... εκδικείται. Η περίπτωση του Τσερνόμπιλ, της περιοχής που έγινε γνωστή στα πέρατα του κόσμου για το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία, είναι χαρακτηριστική. 




27 χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα, ήταν 26 Απριλίου, όταν η έκρηξη και η πυρκαγιά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ προκάλεσε την τραγωδία, τόσο το Τσερνόμπιλ όσο και η γειτονική πόλη Πριπγιάτ έμοιαζαν κρανίου τόπος. 

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Ήθελαν να με πνίξουν στην Κω» λέει η Ιταλίδα Κιάρα Μπόφο!

Βρέθηκε ημίγυμνη και αιμόφυρτη από περαστικούς στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς στην Κω



και η ιστορία της επίθεσης σε βάρος της κάνει ήδη το γύρo του διαδικτύου μέσω του δικού της δραματικού μηνύματος στο Facebook, καθώς και των δημοσιευμάτων των Ιταλικών ηλεκτρονικών εφημερίδων.

Απίστευτη γκάφα των Βρετανών: Εκαναν καταδίωξη «τρομοκρατών» στον Τάμεση και συνέλαβαν τον… Τομ Κρουζ [εικόνες]

Χοντρό χουνέρι έπαθε η βρετανική αστυνομία, καθώς, όταν ειδοποιήθηκε από «ευσυνείδητο» πολίτη πως υπάρχει μια ομάδα τεσσάρων πάνοπλων ανθρώπων μέσα σε πλοίο στο Λονδίνου, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Απίστευτη γκάφα των Βρετανών: Εκαναν καταδίωξη «τρομοκρατών» στον Τάμεση και συνέλαβαν τον... Τομ Κρουζ [εικόνες]
Ωστόσο, οι άνθρωποι που πήγε να συλλάβει ήταν ο Τομ Κρουζ, η Αντζελίνα Τζολί, Ντάνιελ Κρέγκ και ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Για την ακρίβεια δεν ήταν καν αυτοί, αλλά κάποιοι ηθοποιοί που προσπαθούσαν να τους παραστήσουν σε γνωστούς ρόλους.

ΠΡΟΧΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αλλαντικό των CARREFOUR λόγω σαλμονέλα

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ για την απόσυρση / ανάκληση αλλαντικού, γαλλικής προέλευσης, 

carrefour


λόγω παρουσίας σαλμονέλας.

Τρίκαλα: Άφησε γράμμα πριν πεθάνει και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό

Μέσα από μια συγκλονιστική επιστολή η μητέρα μιλάει στην κόρη της, που έδωσε για υιοθεσία όταν ήταν μωρό...



Λίγο πριν πεθάνει άφησε επιστολή στην κόρη της, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία, ενημερώνοντάς την ότι είναι η βιολογική της μητέρα, που της αφήνει όλη της την περιουσία.

Πρόστιμο 20.000.000 ευρώ στο Facebook για χρήση δεδομένων χωρίς άδεια

Το Facebook θα πληρώσει 20 εκ. δολάρια, επειδή χρησιμοποίησε τα δεδομένα χρηστών για διαφημιστικούς λόγους χωρίς την άδειά τους.



Αμερικανός δικαστής επικύρωσε μια συμφωνία βάσει της οποίας ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook οφείλει να καταβάλει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή χρησιμοποίησε τα δεδομένα από τις καταχωρίσεις «Μου αρέσει», τα ονόματα ή τις φωτογραφίες προφίλ χρηστών του για διαφημιστικούς λόγους, χωρίς την άδειά τους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Δεν τους βλέπει ούτε η μάνα τους!!! Δείτε τα ποσοστά και θα καταλάβετε

Καθόλου καλά δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την πρώτη εβδομάδα της προβολής της η πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης...



Τα ποσοστά αυτά κυμαίνονται από...

Εγκεφαλικό επεισόδιο για τον Στάθη Παπούλια. Τι λένε οι συνεργάτες και η κόρη του;

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη κατά την διάρκεια των διακοπών του ο Στάθης Παπούλιας.
Εγκεφαλικό επεισόδιο για τον Στάθη Παπούλια. Τι λένε οι συνεργάτες και η κόρη του;
Όλα συνέβησαν  πριν μερικές ημέρες όταν ο δημοσιογράφος έκανε τις διακοπές του στη Ζάκυνθο. 

Προειδοποίηση από την ΕΛΑΣ: Ψυχασθενής και ελεύθερος ο «μακελάρης» που τεμάχισε την 70χρονη στη Ραφήνα

Σκηνές από θρίλερ και ανατριχίλα από το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε

egkliRaf_600_375_-1520156775.jpg


Ανατριχίλα προκαλεί η δολοφονία της 70χρονης στη Ραφήνα, της οποία το τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε από ανήλικα παιδιά, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για δολοφόνο με «έντονη ψυχική διαταραχή», ο οποίος χρησιμοποίησε τρία όπλα για να την σκοτώσει και να την διαμελίσει και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Λάρισα: Αιματηρό γαμήλιο γλέντι - 13 άτομα και παιδιά στο νοσοκομείο

Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ (26-08-2013) στον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όταν δεκάδες τσιγγάνοι συνέρρευσαν μαζικά, μετά από ατύχημα σε γαμήλιο γλέντι.

Λάρισα: Αιματηρό γαμήλιο γλέντι - 13 άτομα και παιδιά στο νοσοκομείο

Τα θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου το οποίο φαίνεται ότι εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια του γλεντιού στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Φτιάξτε παραδοσιακή Φανουρόπιτα για τη σημερινή μεγάλη γιορτή

Φτιάξτε παραδοσιακή φανουρόπιτα με εννέα υλικά και τιμήστε τον θαυματουργό Άγιο Φανούριο...
Φτιάξτε παραδοσιακή Φανουρόπιτα για την αυριανή μεγάλη γιορτή
Υλικά

Η βουβωνική πανώλη επέστρεψε


Τρία κρούσματα της εξαιρετικά σπάνιας πλέον νόσου της βουβωνικής πανώλης, του βακτήριου που ονομάστηκε και «μαύρος θάνατος» καθώς κατά τον 14ο αιώνα σκότωσε 25 περίπου εκατομμύρια ανθρώπους, είχαμε αυτές τις ημέρες, η μία στο Κιργιστάν και η άλλη στο Όρεγκον των ΗΠΑ. 


Η πρώτη περίπτωση αφορά σε 15χρονο βοσκό από την Κιργιζία, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα αλλά τα αίτια θανάτου του έγιναν γνωστά μόλις χθες. Σύμφωνα με τις ιατρικές αρχές, ο νεαρός προσβλήθηκε από την φονική νόσο πιθανόν από τσίμπημα ψύλλου.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Εξαφανίστηκε ανήλικος από την Πρέβεζα - Γνωρίζετε κάτι;

Εξαφανίστηκε εχθές απογευματινές ώρες από το σπίτι του ο 17χρονος της φωτογραφίας.

Εξαφανίστηκε ανήλικος από την Πρέβεζα - Γνωρίζετε κάτι;


Ο 17χρονος που είναι κάτοικος Πρέβεζας έφυγε εχθές, Κυριακή, το απόγευμα από το σπίτι του για μια βόλτα και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σκότωσε τον άντρα της γιατί την απατούσε με ένα… φλιτζάνι

Μια γιαπωνέζα νοικοκυρά χτύπησε μέχρι θανάτου το σύζυγό με ένα φλιτζάνι του καφέ μετά την ανακάλυψη ότι την απατούσε, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία της χώρας!

iapwnia


Η 61 ετών γυναίκα, αφότου έμαθε για τη σχέση του συντρόφου της, φέρεται να τον χτύπησε κατ “επανάληψη στο κεφάλι και το πρόσωπο με μια κούπα στο σπίτι τους, νοτιοδυτικά του Τόκιο την Κυριακή το απόγευμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Asahi Shimbun και άλλα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Μυτιλήνη: 3χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον τρίτο όροφο

ΣΟΚ χθες το βράδυ στο κέντρο της Μυτιλήνης!!!
Τρεις συμπολίτες μας ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είδαν να κείτεται μπρούμυτα στο οδόστρωμα ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο έκλαιγε και φαινόταν χτυπημένο.

Την σκότωσαν ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της

«Με πυροβόλησαν! Με πυροβόλησαν». Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις της άτυχης Sabrina Moss που έπεσε νεκρή ενώ γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της στην περιοχή Kilburn του βόρειου Λονδίνου.



Η νεαρή μητέρα δέχθηκε τη σφαίρα στο στήθος ενώ πυροβολισμό δέχθηκε και μία φίλη της που στεκόταν δίπλα της, καθώς η Moss είχε βγει έξω με την παρέα της για να γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της.