Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πακιστάν: Περίεργα φαινόμενα στο νησί που γέννησε ο σεισμός

Το νησί από λάσπη και πέτρες που αναδύθηκε στο Πακιστάν από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ, ο οποίος σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους στην επαρχία του Μπαλουχιστάν, δεν ήταν η τελευταία έκπληξη για τους κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Γκουάνταρ.

nisi2


Ντόπιοι διαπίστωσαν ότι από το σημείο εκλύονται αέρια, ενώ επιστήμονες κάλεσαν τους αλιείς να μείνουν μακριά από το νησί εν μέσω φόβων ότι μπορεί να βυθιστεί όσο ξαφνικά εμφανίστηκε.

Γιατρός βρέθηκε πυροβολημένος και μαχαιρωμένος

Πέπλο μυστηρίου με φόνο



Αντιμέτωποι με ένα μυστήριο είναι οι άνδρες της αστυνομίας στη Λάρισα. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα που είχε τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά και από μαχαίρι στο λαιμό.

Με το χέρι στη σκανδάλη η μεταφορά του Παππά [εικόνες]

Ουρλιάζοντας συνθήματα για την Χρυσή Αυγή και επιχειρώντας να σηκώσει τα χέρια, παλεύοντας ακόμη και με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων που τον συνόδευαν ο φερόμενος ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, 
pappas
σύμφωνα με το δικαστικό πόρισμα, Χρήστος Παππάς, μεταφέρθηκε την Ευελπίδων όπου θα του ασκηθεί ποινική δίωξη όπως και στους υπόλοιπους χρυσαυγίτες.

Συναγερμός την Τετάρτη το πρωί σε όλη την χώρα

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013,

Συναγερμός την Τετάρτη το πρωί σε όλη την χώρα


θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την Επικράτεια, όπως παρακάτω:

Την Τρίτη θα απολογηθούν στους ανακριτές οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Η δίωξη για την υπόθεση αφορά την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση.



Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και τρεις από τους συνολικά 21 συλληφθέντες.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Πόλυς Πάνου

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού Πόλυς Πάνου, το πρωί της Δευτέρας (από τις 9.30) στο παρεκκλήσι του Α΄Νεκροταφείου. Στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Πόλυς Πάνου


Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.

Έφυγε χθες η Βέμπο του λαϊκού τραγουδιού

Στα 73 της χρόνια πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου


* Τραγούδησα, τραγουδούσα, τραγουδάω για τον εαυτό μου. Σ' εμένα έδινα και δίνω λογαριασμό. Χωρίς τρακ, χωρίς τίποτα. Το αγάπησα πολύ το λαϊκό τραγούδι


Δείτε τι δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου

Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου επισκέφθηκε το κτίριο της ΓΑΔΑ αλλά δεν κατάφερε να δει τον πατέρα της


«Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης» δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου εξερχόμενη του κτιρίου της ΓΑΔΑ.

Αποκλείστηκε ο πρώτος όροφος της βουλής

Αποκλείστηκε ο α΄όροφος της κτιρίου της Βουλής, με εντολή του φρουράρχου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Αποκλείστηκε ο πρώτος όροφος της βουλής
Όπως έγινε γνωστό, απαγορεύτηκε η προσέγγιση απ΄όποιονδήποτε στον όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: madata.gr

Οι συλλήψεις του Φύρερ Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Η σιγή ασυρμάτου και οι τρεις άνθρωποι που γνώριζαν την καταιγίδα συλλήψεων

- ΩΡΑ 15:04: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
- Με εντολή φρουράρχου έκλεισε όλος ο πρώτος όροφος της Βουλής όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- Στις 06:40 έγινε η σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου 
- Ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, παραδόθηκε ο Παναγιώταρος
- Λίγο πριν τις 15:00 στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε ο Νίκος Μίχος
- Στις 18 οι συλλήψεις, 36 τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί 
- Φωτιά το πόρισμα του Αρείου Πάγου: Αποκαλούσαν τον Μιχαλολιάκο «πρίγκηπα Φύρερ» 
- Από το 1987 η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής 
- Δολοφονίες, απόπειρες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες 


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην Ευελπίδων θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες της ΧΑ

Ειδικά τεθωρακισμένα οχήματα βρίσκονται στην ΓΑΔΑ και είναι έτοιμα για να μεταφέρουν εντός της ημέρας, στα δικαστήρια τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής.


Στην Ευελπίδων θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες της ΧΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ανατροπή, δεν ήταν η Αγγελική που συνέλαβε τον Ρουπακιά

Ανατρέπονται τα δεδομένα σχετικά με τη σύλληψη του Γ.Ρουπακιά, που μαχαίρωσε τον άτυχο Παύλο Φύσσα, αφού οι καταθέσεις των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ξεδιαλύνουν τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την τραγική στιγμή.

Ανατροπή, δεν ήταν η Αγγελική που συνέλαβε τον Ρουπακιά


Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, άνδρας είναι ο αστυνομικός που έβαλε χειροπέδες στον 45χρονο δολοφόνο του Φύσσα , καθώς και το ίδιο πρόσωπο είναι που βρήκε το ματωμένο μαχαίρι στο οδόστρωμα. Με τον ίδιο τρόπο περιέγραψε τα γεγονότα και η 24χρονη Αγγελική στην κατάθεση της, η αστυνομικός με τα γαλανά μάτια, στην δική της κατάθεση. Συνεπώς, ματαιώνεται η βράβευση της Αγγελικής στο Προεδρικό Μέγαρο για την ηρωική της πράξη.

Γαύδος: Θρίλερ στο τελευταίο μπάνιο - Η εικόνα στην άμμο τους έκανε να ''παγώσουν''!

Οι τουρίστες έκαναν το τελευταίο τους μπάνιο σε παραλία της Γαύδου πριν ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές - Τα όσα έζησαν δεν πρόκειται να τα ξεχάσουν ποτέ...



Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε μια παρέα τουριστών στη Γαύδο οι οποίοι εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό σε παραλία του νησιού. Σύμφωνα με το flashnews.gr, το βράδυ της Πέμπτης (26-09-2013) οι τουρίστες, ειδοποίησαν τις αρχές ότι στην περιοχή "Ποταμός", διέκριναν έναν ανθρώπινο σκελετό.

ΣOK: Η εξαφανισμένη 5χρονη δολοφονήθηκε από τον πατριό της!

H εξαφάνιση της πεντάχρονης Φιόνα κα τα δάκρυα της μητέρας της είχαν συγκλονίσει ολόκληρη τη Γαλλία τον περασμένο Μάιο, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση. Τέσσερις μήνες μετά η μητέρα ομολόγησε ότι η μικρούλα πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πατριό της. 

diaforetiko.gr : c339606b85adfd7b4296a44cf077b58032b75637c741d523170a59bca48d9b6d ΣOK: Η εξαφανισμένη 5χρονη δολοφονήθηκε από τον πατριό της!

Η Σεσίλ Μπουρζόν που δήλωνε μέχρι σήμερα ότι η κόρη της εξαφανίστηκε σε ένα πάρκο στο Κλερμόν-Φεράν, στην κεντροανατολική Γαλλία, “έσπασε” χθες βράδυ μετά τις πιεστικές ερωτήσεις της αστυνομίας: η Φιόνα υπέκυψε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της μητέρας της, ένα βράδυ με πολύ αλκοόλ και με φίλους στο σπίτι, την παραμονή ή την προπαραμονή της 12ης Μαϊου, την υποτιθέμενη ημερομηνία εξαφάνισής της.

Μια κατάρα 1700 ετών, γραμμένη στα αρχαία ελληνικά για έναν μανάβη!

Κάτι πολύ κακό φαίνεται ότι είχε κάνει στη ζωή του ο μανάβης Βαβυλάς, που ζούσε στην αρχαία Αντιόχεια πριν από 1.700 χρόνια.
diaforetiko.gr : grafi iii Μια κατάρα 1700 ετών, γραμμένη στα αρχαία ελληνικά για έναν μανάβη!
Διαφορετικά δεν εξηγείται η βαριά κατάρα που του απηύθυνε κάποιος άγνωστος σε μας, πιθανόν ανταγωνιστής του:

Οι κατάρες των Αρχαίων Ελλήνων και η άγνωστη ιστορία τους: Κατάδεσμοι, μαγεία και οι μυστικοί αρχαίοι πάπυροι

Από την κατάρα της μούμιας του Τουταγχαμόν μέχρι εκείνη των γονέων (που σύμφωνα με τη λαϊκή θυμοσοφία πιάνει 100%), οι «κατάρες» ακολουθούν κατά πόδας την ανθρωπότητα ήδη από την ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας: απόδειξη η προσφιλής συνήθεια των νέων Ελλήνων να ψελλίζουν ακατάσχετα λόγια γεμάτα κακία και θυμό κάθε φορά που περνούν πεζοί, με μηχανάκια και αυτοκίνητα μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην Πλατεία Συντάγματος, συνοδεύοντάς τα με την πατροπαράδοτη «μούντζα»...

Οι κατάρες των Αρχαίων Ελλήνων και η άγνωστη ιστορία τους: Κατάδεσμοι, μαγεία και οι μυστικοί αρχαίοι πάπυροι


Οι «κατάρες» όμως έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία οι απαρχές της οποίας μας φέρνουν στα μέρη μας, στην Ελλάδα, καθώς γενέθλιος τόπος τους υπήρξαν τα ιερά, ιστορικά εδάφη που πατάμε. Ναι, εδώ ευόδωσαν οι πρώτες κατάρες...

Φρικιαστικό εύρημα κοντά στο κουφάρι του «Costa Concordia»

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σήμερα στο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, το οποίο είχε προσκρούσει σε ένα βράχο κοντά στο ιταλικό νησί Τζίλιο τον Ιανουάριο του 2012 με αποτέλεσμα να βυθιστεί και 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ οι σοροί δύο εκ των θυμάτων εξακολουθούν να αγνοούνται, όπως ανακοίνωσε η ιταλική πολιτική προστασία. 


«Στη διάρκεια της επιχείρησης αναζήτησης, που διεξάγεται στο ύψος της κεντρικής ζώνης του πλοίου, οι δύτες του λιμενικού και της οικονομικής αστυνομίας βρήκαν λείψανα η φύση των οποίων μένει να καθοριστεί μέσω της μεθόδου (αναγνώρισης) DNA», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πολιτική προστασία.

Αστυνομικός συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης

Σάλο στην τοπική κοινωνία προκαλεί η ... περίεργη είδηση για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης από 45χρονο αστυνομικό!

Αστυνομικός συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης


Σύμφωνα με τα "Ρεθεμνιώτικα Νέα", ο ένστολος συνελήφθη σήμερα από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,κατόπιν καταγγελίας που έφτασε στην υπηρεσία τους για την δράση του συναδέλφου τους.

ΔΕΝ αφέθηκε ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία λεπτά η είδηση πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 150.000 ευρώ, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ. 

ÂÏÕËÇ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÕÐÏÈÅÓÇ ÕÐÏÂÑÕ×ÉÙÍ ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÓ Á.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, που άγνωστο τι εξυπηρετούν, παρουσιάζουν ένα αναλυτικό πειστικό ρεπορτάζ  γύρω από το παρασκήνιο της αποφυλάκισης! 

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος με ισχυρούς πόνους

Στο νοσοκομείο Metropolitan μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Πάριος με ισχυρούς πόνους στην μέση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος με ισχυρούς πόνους


Μάλιστα οι πόνοι ήταν τόσο δυνατοί που ο προσωπικός του γιατρός τον μετέφερε από το σπίτι στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΤΩΡΑ - Μαχαιριές στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο Αλβανών υπηκόων σημειώθηκε το μεσημέρι στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.



Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες είχαν φραστικό επεισόδιο, πιθανότατα λόγω προσωπικών διαφορών. Κάποια στιγμή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον στο στήθος. 

«Παραλύει» σήμερα και η Θεσσαλονίκη

Διήμερο «λουκέτο», το δεύτερο σε διάστημα λίγων ημερών, μπαίνει από σήμερα στο δημόσιο, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας, «που στοχοποιούν και απαξιώνουν το δημόσιο τομέα».

«Παραλύει» σήμερα και η Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη στις 10:30 η ΕΔΟΘ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

ΑΓΡΙΑ δολοφονία αγρότη σε χωράφι

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το στυγερό έγκλημα που έγινε στην Κυρτώνη Αταλάντης στη Λοκρίδα...



To άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23-09-2013) στην Κυρτώνη Αταλάντης στη Λοκρίδα. 

Κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Απεργία και πορεία της ΑΔΕΔΥ

Απεργία και πορεία της ΑΔΕΔΥ


Στις 10.30 η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην οποία συμμετέχει και η ΓΣΕΕ. Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί σήμερα 48ωρη απεργία.   

Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης


Με τη συγκεκριμένη απόφαση, υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο, με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτήσεις «βόμβα» ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη οι οποίες του υποβλήθηκαν σήμερα για προσωπικούς λόγους.

Facebook: "Χρήστες κλείνουν μαζικά τους λογαριασμούς τους"

Tην ανάγκη για περισσότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook δείχνει το μαζικό κλείσιμο λογαριασμών, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ.



Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στον έγκυρο επιστημονικό ιστοχώρο Cyberpsychology, Behavior and Social Networking και εκπονήθηκε από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου της Βιέννης, το φαινόμενο αυτό, που χαρακτηρίζεται ως «διαδικτυακή αυτοκτονία» (Virtual Identity Suicide (VIS) ) είναι πολύ πιο έντονο φέτος, σε σχέση με κάθε προηγούμενη χρονιά.

Ποσοστό ρεκόρ για την Μέρκελ

Με 56,2%, ένα ποσοστό-ρεκόρ για την ίδια, εξελέγη η Άνγκελα Μέρκελ και στην περιφέρειά της, το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία.



Αντίθετα το εκλογικό σύστημα, το οποίο προβλέπει μία ψήφο για τον εκπρόσωπο κάθε μίας από τις 299 περιφέρειες της χώρας και μια δεύτερη για το κόμμα προτίμησης, είχε ως αποτέλεσμα «μεγάλα ονόματα» της κεντρικής πολιτικής σκηνής να χρειαστούν την κομματική λίστα προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την Μπούντεσταγκ.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βασιλίσσης Όλγας 263- Το... στοιχειωμένο σπίτι !!!

Κάθε Σαλονικιός με ενδιαφέρον για το μεταφυσικό έχει ακούσει για τους μύθους και τις φήμες που κυκλοφορούν για το κτίσμα επί της Βασιλίσσης Όλγας στον αριθμό 261-263 ή μήπως να έλεγα καλύτερα το «Στοιχειωμένο Σπίτι’». Οι ιστορίες πολλές και συγκεχυμένες, κοινός παράγοντας όμως όλων είναι το τραγικό όπως και το υπερφυσικό.



Η ιστορία του κτιρίου ξεκινά το 1919 όταν κτίστηκε. Από την αρχή, η όλη υπόθεση ήταν προβληματική, αφού ο δεύτερος όροφος του σπιτιού κατέρρευσε δυο φορές το 1919, πριν ολοκληρωθεί το χτίσιμο και οι μελέτες έδειξαν ότι ήταν «κομμένο το μπετόν». 

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 17χρονη Ασπασία Μπόγρη

Στο 2ο όροφο του ΚΑΤ…στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο χρόνος μετράει διαφορετικά για τη μητέρα της 17χρονης Ασπασίας Μπόγρη, που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή από τις 12 Αυγούστου, μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος ….της από τον ιδιο της τον πατέρα. Κάθε μέρα έχει συνολικά μία ώρα «ζωής».

Φωτογραφία για Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 17χρονη Ασπασία Μπόγρη


Από τη 1.30 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι κι από τις 7.30 μέχρι τις 8.00 το βράδυ… Στις 7.15 το απόγευμα η Σπυριδούλα Φατούρου ανεβαίνει τις σκάλες. 

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ- Χαμός και πάλι στο κέντρο της πόλης

Ξεκίνησε πριν από λίγο η αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη που



πραγματοποιείται μετά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Λάμπη Λιβιεράτο

Μπήκε στην Εντατική και σώθηκε στο παρά πέντε

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Λάμπη Λιβιεράτο


Να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος. 

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριο φονικό τα μεσάνυχτα έξω από καφετερία

«Έστησαν στο γιο μου καρτέρι θανάτου γιατί κατηγόρησε Χρυσαυγίτες» - Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του 34χρονου 



- Έδειξε τον δολοφόνο του στην κοπέλα του ο 34χρονος στο Κερατσίνι

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κροτίδες σήμαναν συναγερμό στον Λευκό Οίκο

Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν οι μονάδες ασφαλείας στο Λευκό Οίκο μετά από αναφορές ότι στη βόρεια πλευρά του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου ακούστηκαν πυροβολισμοί. 
Αρχικά η φρουρά του Λευκού Οίκου διέταξε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου για λόγους ασφαλείας- μετά από τις αναφορές για πυροβολισμούς- και μόλις λίγες ώρες από το φονικό επεισόδιο στο Νέιβι Γιαρντ, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 13 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ενόπλου.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφτιλίζουν την ελληνική σημαία σε γερμανική εκπομπή (BINTEO)

Ο Γερμανός πολιτικός έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!


Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.

Μυστήρια δομή βρέθηκε σε δάσος του Περού

Ο παράξενος σχηματισμός μοιάζει με ένα μικρό φράχτη και είναι περίπου 2 εκατοστά (0.8 ίντσες). Ο Georgia Tech μεταπτυχιακός φοιτητής επισήμανε για πρώτη φορά ένα από αυτά στο κάτω μέρος ενός βράχου κοντά στο Tambopata Research Center του Περού.
Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν ένα abortedmoth κουκούλι, αλλά στη συνέχεια βρήκε πολλά περισσότερα, τα οποία φαινόταν παρόμοια. Ο Chris Buddle, αρχαιολόγος στο McGill University, δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του ξέρουν τι είναι.

Αγωγή ετοιμάζεται να καταθέσει η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα

Για ψυχική οδύνη




Αγωγή για ψυχική οδύνη ετοιμάζεται να καταθέσει η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα  ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.

"Σκοτώθηκε μόνη της και την τεμάχισα για να μην κατηγορηθώ"

 Ομολογία-σοκ από τον εγγονό για την δολοφονία της γιαγιάς του



Φρικιαστική κατάληξη είχε η ήδη φρικιαστική δολοφονία μίας 84χρονης γυναίκας στην Ραφήνα, καθώς όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 28χρονος εγγονός της ήταν αυτός που την σκότωσε και στην συνέχεια την τεμάχισε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Φθιώτιδα

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

seismos-4-4-rixter-sthn-fthiwtida

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:42 8 χλμ. βορειοδυτικά της Ελάτειας Φθιώτιδας.

Δικογραφία σε βάρος τoυ Πάνου Καμμένου γιατί προέτρεψε να λιντσάρουν τον δήμαρχο Χρήστο Πάχτα

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, με αφορμή την προτροπή προς τους πολίτες να λιντσάρουν τον δήμαρχο Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα.


Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μαδεμλής, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Σύρμω Κακάλη να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

Εγκαταλείπει την Ελλάδα η Βιοχάλκο. Μεταφέρεται στο Βέλγιο

Οι θυγατρικές παραγωγικές εταιρείες της Βιοχάλκο θα παραμείνουν στην Ελλάδα.


Τη μεταφορά της έδρας του από την Ελλάδα στο Βέλγιο αποφάσισε η διοίκηση του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, όπως ανακοίνωσε σήμερα στις αρμόδιες χρηματιστηριακές Αρχές.

Σοκ! Ο εγγονός σκότωσε και τεμάχισε τη γυναίκα στη Ραφήνα – Οι αστυνομικοί έλυσαν το μυστήριο με το τεμαχισμένο πτώμα

Πρόκειται για έναν 35χρονο που μένει στη Λούτσα

rafina_268_355

- Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκαςκαι αναζήτησαν τον δράστη στο περιβάλλον της
- Άγνωστη παραμένει η αιτία του άγριου φονικού στις 23 Αυγούστου στη Ραφήνα 

- Ο 35χρονος σκότωσε και τεμάχισε τη γιαγιά του και στη συνέχεια την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε δύο τροχαία στην Καισαριανή

Τραγικά τροχαία δυστυχήματα



Αθήνα

Δύο τραγικά τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Καισαριανής.

Κρίσιμες ώρες για την Πόλυ Πάνου

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας, η Πόλυ Πάνου διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αφού νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.

Κρίσιμες ώρες για την Πόλυ Πάνου


Αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες για την ίδια της τη ζωή στιγμές έχει κοντά της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, τον υιοθετημένο της γιό Βαγγέλη.Ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε δικό της παιδί σύμφωνα με την Espresso. Η Πόλυ Πάνου υιοθέτησε τον γιο της σε ηλικία έξι μηνών και φυσικά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ στην Σπάρτη: Αλλοδαπός πήγε να περάσει τον δρόμο τον πάτησαν και τον εγκατέλειψαν - Αίματα και σωθικά χυμένα στο δρόμο!

Ήταν περίπου 8:30 το βράδυ της Παρασκευής και 13 του Σεπτέμβρη, όταν έγινε το κακό στη Γυθείου, λίγο ποιο πάνω από το Διοικητήριο.



Σύμφωνα με το apela.gr, οι μαρτυρίες και πρώτες πληροφορίες, 2 Ρουμάνοι ηλικίας 30 - 40 ετών, ανέβαιναν από ένα στενό προς τη Γυθείου. Ο Ένας εκ αυτών πήγε να περάσει απέναντι. Τότε στη διπλή διαχωριστική και δυτικά του δρόμου ανέβαινε ένα φορτηγάκι με κατεύθυνση από Σπάρτη προς Γύθειο.

Αυτή είναι μια ελληνική "πόλη - φάντασμα" στην Ιταλία

Tο Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.
Αυτή είναι μια ελληνική "πόλη - φάντασμα" στην Ιταλία
Τάφοι που βρέθηκαν στην περιοχή υποδηλώνουν την έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, ενώ το σημερινό της όνομα έλαβε η πόλη το 1060, όταν η ευρύτερη περιοχή ήταν στην κατοχή του Αρχιεπισκόπου Arnaldo, ο οποίος την ονόμαζε «Grachium», δηλαδή «μικρό ανώμαλο έδαφος».

Άγριο έγκλημα: Σκότωσαν ζευγάρι και ο δολοφόνος έκοψε τα χέρια της κοπέλας για να μην αφήσει ίχνη στα νύχια της.

Η Γκιζέμ και ο αγαπημένος της Μουράτ δολοφονήθηκαν σε ένα σπίτι-αμπελώνα στην Τουρκία. 



Ο δολοφόνος για να μην αφήσει ίχνη του στα νύχια της Γκιζέμ κατά την διάρκεια της πάλης, έκοψε και τα δύο της χέρια.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή και 13 - Μύθοι και προκαταλήψεις για την πιο «καταραμένη» ημέρα

Οποιαδήποτε Παρασκευή συμπίπτει με τις 13 ενός μήνα θεωρείται κακότυχη στις Αγγλοσαξονικές, Γαλλικές, Γερμανικές και Πορτογαλικές περιοχές του κόσμου.Παρόμοιες δεισιδαιμονίες υπάρχουν και σε άλλες παραδόσεις: στην Ελλάδα και την Ισπανία για παράδειγμα, το ρόλο αυτό έχει η "Τρίτη και 13". 

Παρασκευή και 13 -Μύθοι και προκαταλήψεις για την πιο «καταραμένη» ημέρα

Ο φόβος της Παρασκευής και 13 ονομάζεται στα αγγλικά paraskavedekatriaphobia (μία λέξη που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις Παρασκευή, δεκατρείς και φοβία) και είναι ειδική μορφή της τρισκαιδεκαφοβίας.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση… θανάτου του Χανιώτη δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη. 

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ


Στα Χανιά το 2006 εργαζόταν ως Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Δημοκράτης» και είχε γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο ύστερα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που είχε δημοσιευτεί τον Ιανουάριο του 2006 όπου φιλοξενούσε δηλώσεις του τότε υφυπουργού Δημόσιας Τάξης από εκδήλωση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Καστελίου.

Τραγωδία στη Ρωσία – 37 νεκροί από φωτιά σε ψυχιατρείο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Η φωτιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ανδρική πτέρυγα. Μια νοσοκόμα έχασε τη ζωή της προσπαθώνας να βοηθήσει ασθενείς.



Πύρινη κόλαση τη νύχτα σε ψυχιατρείο της πόλης Λούκα της Ρωσίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 37 άνθρωποι ανάμεσά τους μία νοσοκόμα που προσπαθούσε να βοηθήσει τους ασθενείς.