Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αιχμές για «πρoσωπικές φιλοδοξίες» Εϊπίδη εις βάρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

«Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα θεσμό με ιστορία 54 ετών, στις προσωπικές φιλοδοξίες του εκάστοτε καλλιτεχνικού διευθυντή». 

Αιχμές για «πρoσωπικές φιλοδοξίες» Εϊπίδη εις βάρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου


Μπορεί το πρόσωπο να μην κατονομάζεται ευθέως, αλλά σ' αυτή τη φράση που εμπεριέχεται στην επιστολή 16 ανθρώπων του κινηματογράφου που ζούνε στη Θεσσαλονίκη προς το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, «φωτογραφίζεται» ο νυν διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), Δημήτρης Εϊπίδης.

Πρόσβαση σε 2,5 εκατ. ψηφιακά αρχεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Γαλλίας

«Θησαυρό» με 14 εκατομμύρια βιβλία, δοκίμια, χειρόγραφα, φωτογραφίες, χάρτες αλλά και νομίσματα, μετάλλια καθώς και οπτικοακουστικό υλικό, έχει δημιουργήσει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας.



«Θησαυρό» με 14 εκατομμύρια βιβλία, δοκίμια, χειρόγραφα, φωτογραφίες, χάρτες αλλά και νομίσματα, μετάλλια καθώς και οπτικοακουστικό υλικό, έχει δημιουργήσει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας.

Εκατοντάδες νεογέννητα παραμένουν στα αζήτητα στα ελληνικά νοσοκομεία - Ανατριχιαστικοί αριθμοί

Επιστροφή στο Μεσαίωνα. Παιδιά παραμένουν αζήτητα στα νοσοκομεία. Τα ειδικά ιδρύματα είναι λίγα, υποστελεχωμένα και κορεσμένα με αποτέλεσμα τα νεογέννητα να παραμένουν στα νοσοκομεία σε συνθήκες ακατάλληλες για την ψυχική τους ισορροπία και για την υγεία τους, πολλές φορές μαζί με άλλα άρρωστα παιδιά.

Εκατοντάδες νεογέννητα παραμένουν στα αζήτητα στα ελληνικά νοσοκομεία - Ανατριχιαστικοί αριθμοί


Το πρόβλημα επιτείνεται από το γεγονός ότι η νομοθεσία για τις υιοθεσίες δεν έχει συμπληρωθεί με τις απαιτούμενες αλλαγές και ακόμη επειδή στην Ελλάδα ο θεσμός της αναδοχής δεν έχει αναπτυχθεί.

Έφηβη προσπάθησε να πουλήσει το αγέννητο μωρό της μέσω Facebook για μόλις 113 δολάρια!

 Μια 18χρονη, η Veronica Carrera Chaparro από τη Χιλη, συνελήφθη καθώς, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, επιχείρησε να πουλήσει το βρέφος της μέσω Facebook έναντι του ευτελούς ποσού των 113 δολαρίων!...



Η μητέρα και η αδελφή της νεαρής κρατούνται επίσης ως ύποπτες για υποβοήθηση της πώλησης. Η έφηβη από το Maipu της Χιλής, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ανακοίνωσε τα νέα στον 17χρονο τότε φίλο της, ικετεύονταν τον, σύμφωνα με τη Mirror να αποκρύψει το γεγονός από τους γονείς του.

Αλλάζουν όλα στην ασφάλιση των αυτοκινήτων -Τι ισχύει, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο

Αλλάζει προς το αυστηρότερο η διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου και κλείνει η περίοδος χάριτος του ενός μήνα από τη λήξη και μέχρι να πληρωθεί το νέο ασφαλιστήριο.

Αλλάζουν τα πάντα στην ασφάλιση των αυτοκινήτων
Οι αλλαγές θα γίνουν με την προώθηση της εγκυκλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, με στόχο να διαμορφωθούν προδιαγραφές ασφάλισης που θα αντιστοιχούν στις αντίστοιχες προδιαγραφές στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Που κρύβεται ο μεγαλύτερος ίσως κίνδυνος για την υγεία;

Σύμφωνα με νέα έρευνα μια αιτία που δεν υποψιάζεστε μπορεί να απειλήσει τη ζωή μας αν την αμελήσουμε. Που κρύβεται όμως ο κίνδυνος; 



Ίσως ο κίνδυνος αυτή τη φορά κρύβεται στο στόμα σας! Η κακή στοματική υγιεινή ίσως αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από καρκίνο, σύμφωνα με ειδικούς από τη Σουηδία. 

11 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακούμε περισσότερη μουσική!!!

Μας ευχαριστεί, μας ξεκουράζει, μας κάνει να χορεύουμε, να γελάμε, να κλαίμε. Οι ευεργετικές της λειτουργίες που έχει πάνω μας η μουσική, όμως, δεν περιορίζοντα μονάχα στο επίπεδο της διασκέδασης.

music_zps8e4c3a41

Σύμφωνα με την  Huffington Post υπάρχουν 11 λόγοι -μερικούς απ’ τους οποίους δεν τους είχαμε καν φανταστεί- που αποδεικνύουν πόσο σημαντική μας είναι η μουσική και πόσο βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας.

Συνελήφθη ο Θωμάς Μαύρος!

Ένας ακόμη πρόεδρος της ΑΕΚ πιάστηκε στα νύχια του νόμου το πρωί της Τετάρτης (22/1). Μετά τους Θανόπουλο, Αδαμίδη, Νικολαϊδη, Δημητρέλο, ήταν η σειρά του Θωμά Μαύρου.

Συνελήφθη ο Θωμάς Μαύρος!


Ο λόγος είναι για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του στην ΑΕΚ.

Ο λόγος που αυτός ο σκύλος βρίσκεται στην εκκλησία συγκινεί... Δείτε φωτογραφίες!

Ένας 12χρονος γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πήγαινε καθημερινά στη θεία λειτουργία σε μια εκκλησία του Σαν Ντονάτσι στην Ιταλία και καθόταν ήσυχα και υπομονετικά μπροστά στο ιερό.



Δεν βλέπεις κάθε ημέρα σκύλο σε εκκλησία, αλλά στην κωμόπολη Σαν Ντονάτσι στην Ιταλία (κοντά στο Μπρίντιζι), περίπου ένα χρόνο πριν, ένας 12χρονος γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πήγαινε καθημερινά στη θεία λειτουργία και καθόταν υπομονετικά και ήσυχα μπροστά στο ιερό. 

"Ξέχασε" να δηλώσει 2 δις! - Της κατάσχεσαν 1.243 ακίνητα!

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε εκατό αλλά 1.243 ακίνητα κατασχέθηκαν από την ιταλική οικονομική αστυνομία από ένα και μόνο πρόσωπο! Την Αντζιόλα Αρμελίνι, κόρη του ιδιοκτήτη μιας μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας.

`Ξέχασε` να δηλώσει 2 δις! - Της κατάσχεσαν 1.243 ακίνητα!


Στην πλειονότητά τους τα αμέτρητα ακίνητα της Ιταλίδας δισεκατομμυριούχου βρίσκονται στη Ρώμη και στον κατάλογο που έχει στα χέρια της η ιταλική δικαιοσύνη συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία. 

Νέες θέσεις εργασίας από την Ryanair! Θα προχωρήσει σε 2800 προσλήψεις στην Ελλάδα - Ποιες είναι οι ειδικότητες που ζητάει;;;

Mέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ryanair η προκήρυξη των 2.800 θέσεων εργασίας που θα προσφερθούν στους ενδιαφερόμενους, λόγω της δημιουργίας των δύο σταθμών της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Νέες θέσεις εργασίας από την Ryanair! Θα προχωρήσει σε 2800 προσλήψεις στην Ελλάδα - Ποιες είναι οι ειδικότητες που ζητάει;;;


Όπως ανακοίνωσε η ιρλανδική εταιρεία με την ευκαιρία της δραστηριοποίησής της στη χώρα μας και τη δημιουργία των δύο αεροπορικών βάσεων, θα δημιουργηθούν συνολικά 2.800 θέσεις εργασίας, 1.200 στην Αθήνα και 1.600 στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη στο Λονδίνο ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του!!!

Οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του συνελήφθησαν πριν λίγη ώρα στο Λονδίνο από άνδρες της Scotland Yard.


EKTAKTO: Συνελήφθη στο Λονδίνο ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του!!!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πυρόβολησε τον δράστη με την καραμπίνα του

Από το Αγρίνιο ξεκίνησαν και στο Αγγελόκαστρο κατέληξαν δυο άνδρες, για να κλέψουν μεταλλικά αντικείμενα.

Πυρόβολησε τον δράστη με την καραμπίνα του


Για κακή τους τύχη, όμως, αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτοί από πολίτες , οι οποίοι και αντέδρασαν.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Η Ελλάδα αδυνατεί να πιάσει τους στόχους

"Η αδυναμία κρατών μελών της ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, να μειώσουν το δημόσιο χρέος τους στο επίπεδο που απαιτούν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ζώνης του ευρώ, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ενδιάμεση έκθεση που δημοσίευσε σήμερα το Γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, υπό τον τίτλο «Η νέα οικονομική διακυβέρνηση στη ζώνη του ευρώ και η Ελλάδα".

Φωτογραφία: Αγγελική Παναγιώτου / FosPhotos


Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, «το παρόν σημείωμα στηρίζεται στην παραδοχή ότι η Ελλάδα παραμένει στη Ζώνη του Ευρώ ή ότι υπάρχει ευρεία πολιτική συναίνεση για να αποφευχθεί η επιστροφή στη δραχμή. 

Στα «χέρια» της τρόικας η τύχη του Στουρνάρα

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών και ειδικότερα για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, καθώς αυτή η συνάντηση θα κρίνει την τύχη και το μέλλον του στην κυβέρνηση.





Όλοι πάντως στο Μαξίμου στηρίζουν τον υπουργό Οικονομικών.

Aνοίγουν νέες θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ - Ποιά προσόντα απαιτούνται

Σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου, η OTEplus Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να προσλάβει Τεχνικούς Πεδίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.



Οι περιοχές αυτές είναι: Κάρπαθος, Κως, Ρόδος, Αρχάγγελος Ρόδου, Σύρος, Μύλος, Πάρος, Τήνος, Μύκονος, Άνδρος, Σέριφος, καθώς επίσης και στους Νομούς Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου (Μοίρες), Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος και Σητεία), Χανίων (Χανιά, Καστέλι, Βάμος), Ρεθύμνου, Μεσσηνίας (Πύλος και Μελιγαλάς), Λακωνίας (Σπάρτη και Μολάοι), Φθιώτιδας (Λαμία, Αμφίκλεια και Αταλάντη), Σάμου (Βαθύ, Καρλόβασι, Ικαρία), Χίου, Κεφαλληνίας και Φωκίδας (Άμφισσα και Λιδωρίκι).

Παγκόσμιο σοκ και οργή για την παραδοσιακή σφαγή εκατοντάδων δελφινιών στο Ταϊτζί της Ιαπωνίας

Ξεκίνησε σήμερα μία από τις πιο απάνθρωπες παραδόσεις παγκοσμίως, η οποία έχει εγείρει την κατακραυγή της υφηλίου: λαμβάνει χώρα στο ψαροχώρι Ταϊτζί της Ιαπωνίας, όπου δεκάδες ψαρόβαρκες παγιδεύουν σε έναν ορμίσκο και σφάζουν μέσα σε μία θάλασσα αίματος εκατοντάδες δελφίνια.

Παγκόσμιο σοκ και οργή για την παραδοσιακή σφαγή εκατοντάδων δελφινιών στο Ταϊτζί της Ιαπωνίας [εικόνες+βίντεο]


Μία παραδοσιακή πρακτική που έχει ξεσηκώσει την παγκόσμια κατακραυγή από τη διεθνή κοινή γνώμη και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κελιά των βουλευτών της ΧΑ

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κελιά όπου κρατούνται βουλευτές της Χ.Α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.


Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κελιά των βουλευτών της ΧΑ

Δραματική επιστολή παιδιάτρου στον Άδωνι για το κούρεμα στα φάρμακα των παιδιών!

Τη δεινή θέση στην οποία αναγκάζονται να βρεθούν οι γιατροί και κυρίως οι παιδίατροι όταν λένε στους γονείς ότι ''δεν μου επιτρέπει το σύστημα να σας γράψω τα φάρμακα για το άρρωστο παιδί σας'' περιγράφει με το πλέον γλαφυρό τρόπο στην επιστολή, που απέστειλε προς τον ΕΟΠΥΥ, ο παιδίατρος Κωνσταντίνος Σιακαβέλλας.

Δραματική επιστολή παιδίατρου στον Άδωνι για το κούρεμα στα φάρμακα των παιδιών!


Διαβάστε την επιστολή που δημοσιοποίησε η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ) και περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί αλλά και πως βιώνουν από την πλευρά τους οι γιατροί την εφαρμογή του νέου μέτρου.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το πτώμα του Kωστή Πολύζου έκανε η Αγγελική Νικολούλη!!! (VIDEO)


Σoκαριστικά στοιχεία έφερε στο φως χθες το βράδυ το «Φως Τούνελ» για το θρίλερ του Κωστή Πολύζου τρία χρονιά μετά την εξαφάνιση του με την Αγγελική Νικολούλη να αφιερώνει εκπομπές και να επιμένει με μεθοδική έρευνα γύρω από τον τόπο του εγκλήματος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το πτώμα του Kωστή Πολύζου έκανε η Αγγελική Νικολούλη!!! (VIDEO)

Νέες μαρτυρίες διαλύουν την ομίχλη της μοιραίας νύχτας που δολοφόνησαν και εξαφάνισαν τον 23χρονο Κωστή Πολύζο από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες, ήρθαν στο φως και οδηγούν την υπόθεση στο δρόμο της εξιχνίασης.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ έκανε η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του Αλεξ: "Γνωρίζω τον δολοφόνο και..."!!!

Για την υπόθεση του μικρού Άλεξ στη Βέροια, την οποία έχει ερευνήσει με λεπτομέρεια και την γνωρίζει πολύ καλά μίλησε η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζοντας ότι το παιδί έχει δολοφονηθεί και ότι το πτώμα του εξαφανίστηκε με την συνδρομή ενηλίκων από το περιβάλλον των παιδιών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ έκανε η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του Αλεξ:


«Τότε οι αρχές δεν το χειρίστηκαν όπως έπρεπε και έδωσαν χρόνο σε κάποιους από το περιβάλλον των ανηλίκων να εξαφανίσουν το πτώμα του παιδιά, είτε καίγοντάς το, είτε εξαφανίζοντάς το σε κάποιο άλλο σημείο. Μου το είχαν πει ξεκάθαρα ότι το πτώμα του Άλεξ δεν πρόκειται να το βρω όπως βρήκα την Κούσογλου», είπε η δημοσιογράφος.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο Γιώργος Κουρής

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στο Ψυχικό ο εκδότης και συνιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALTER Γιώργος Κουρής.

Συνελήφθη ο Γιώργος Κουρής


Σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερα εντάλματα σύλληψης για χρέη προς το δημόσιο τα οποία αγγίζουν τα τρία εκ. ευρώ.

Αυτό είναι το φρούτο που κόβει την όρεξη «μαχαίρι»

Γνωρίζοντας τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες αφού ήδη το εν λόγω φρούτο χαρακτηρίζεται «σούπερ τροφή», ερευνητές θέλησαν να μελετήσουν και το κατά πόσο, ακριβώς, συμβάλλει στην προσπάθεια απώλειας βάρους και συγκεκριμένα το κατά πόσο βοηθά στη μείωση της όρεξης.

Αυτό είναι το φρούτο που κόβει την όρεξη «μαχαίρι»


Όπως προέκυψε από τη μελέτη του πανεπιστημίου Loma Linda της Καλιφόρνια, η όρεξη των εθελοντών, που έτρωγαν μισό αβοκάντο πριν το γεύμα τους, ήταν μειωμένη κατά 40% τις τρεις ώρες έπειτα από την κατανάλωση του φαγητού τουυς και κατά 28% τις επόμενες πέντε ώρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ηφαίστειο βγάζει μπλε λάβα!

Υπάρχει αφθονία φυσικών «θησαυρών» κρυμμένων στα πιο ανυποψίαστα μέρη στη Γη. Ένας από αυτούς είναι και το ινδονησιακό ορυχείο θείου Kawah Ijen που αποτελεί μέρος του ηφαιστείου Ijen, στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ηφαίστειο βγάζει μπλε λάβα!

Το ηφαίστειο είναι ενεργό και βρίσκεται σε 200 μέτρα βάθος ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη όξινη λίμνη θειικού οξέος στον κόσμο. 

"Λευκή εβδομάδα": Κλειστά τα σχολεία για να πάνε τα παιδιά για σκι!!! Πότε θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα;;;

Θετικά αντιμετωπίζει την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων για την υιοθέτηση του ευρωπαϊκού θεσμού της «λευκής εβδομάδας» ή της «σχολικής ανάπαυλας» όπως θα τιτλοφορείται στη χώρα μας που θέλει τα σχολεία να κλείνουν για μια εβδομάδα μέσα στο χειμώνα για να πηγαίνουν τα παιδιά για σκι.



Στόχος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αυτή την πρόταση, είναι να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΟΞ, Κώστα Λεβάντη, μάλιστα, θα δοθούν στις οικογένειες κίνητρα για να κάνουν εξορμήσεις στα χιονοδρομικά κέντρα, κατεβάζοντας τις τιμές στα ξενοδοχεία έως και κατά 50%.

Επανακατατέθηκε η τροπολογία για την αύξηση των καπνικών προϊόντων - 7 λεπτά η αύξηση στον καπνό

Όπως τονίζεται στην εισηγητική έκθεση, τα έσοδα του κράτους από το ισοδύναμο αυτό μέτρο θα φθάσουν στα 50,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, υπερκαλύπτοντας έτσι την απώλεια των 45 εκατ. ευρώ από την κατάργηση του μέτρου των 25 ευρώ.



Επανακατατέθηκε σήμερα Δευτέρα  στη Βουλή η τροπολογία για την αύξηση της φορολογίας στα καπνικά προϊόντα, στην οποία περιλαμβάνονται πλέον τα πούρα και τα πουράκια.Η τροπολογία είχε αρχικά κατατεθεί την Παρασκευή, αλλά αποσύρθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, καθώς τα πούρα είχαν εξαιρεθεί. 

Ολλανδία: Οι κρατούμενοι θα πληρώνουν 16 ευρώ ανά ημέρα φυλάκισης!

Ο εκπρόσωπος του ολλανδικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Βίμπε Άλκεμα, σημείωσε ότι "δεν είναι δίκαιο να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα το κράτος και η κοινωνία".



Στα έξοδα κράτησής τους θα συμμετέχουν στο εξής οι κρατούμενοι σε ολλανδικές φυλακές, καταβάλλοντας 16 ευρώ για κάθε νύχτα που περνούν πίσω από τα κάγκελα, για χρονικό διάστημα έως και δύο ετών όπως προβλέπει σχέδιο της ολλανδικής κυβέρνησης που παρουσίασε το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Οι Γερμανοί κράζουν την Μέρκελ! Την θεωρούν συνυπεύθυνη για τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ στην Ελλάδα!!!

Σφοδρή επίθεση στην Ανγκελα Μέρκελ για την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων εξαπέλυσε η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς, Σάρα Βάγκενκνεχτ, υποστηρίζοντας πως η γερμανίδα Καγκελάριος είναι συνυπεύθυνη για τον αυξημένο αριθμό αυτοκτονιών που σημειώνονται στη χώρα μας.

Οι Γερμανοί κράζουν την Μέρκελ! Την θεωρούν συνυπεύθυνη για τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ στην Ελλάδα!!!


Υποστηρίζει δε ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον κυρίαρχο κράτος, καθώς βρίσκεται, υπό τις επιταγές της τρόικας.

Φρίκη στα Φάρσαλα: Τη βίαζε επί 12 χρόνια ο «πατέρας» της και την έκαψε ζωντανή

Παρόλα αυτά τον άφησαν ελεύθερο μέχρι να δικαστεί!

Φρίκη στα Φάρσαλα: Τη βίαζε επί 12 χρόνια ο «πατέρας» της και την έκαψε ζωντανή


26χρονη αρραβωνιάστηκε για να απομακρυνθεί από τον 71χρονο κηδεμόνα της που την κακοποιούσε αλλά αυτός την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο.

BINTEO: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά - Σπάνιο κινηματογραφικό υλικό

11 Ιανουαρίου 1944... Αγγλικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν γερμανικούς στόχους στον Πειραιά από τις 12 το μεσημέρι και για 3 ώρες.

BINTEO: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά - Σπάνιο κινηματογραφικό υλικό

Από το ανηλεές σφυροκόπημα η πόλη θα υποστεί τεράστιες καταστροφές και τα θύματα θα φτάσουν τις 5.500.

Πώς ένας άστεγος έδωσε χαρά στους περαστικούς

Χαρούμενα Χριστούγεννα έκαναν οι φιλεύσπλαχνοι κάτοικοι στο προάστιο του Johnston που συνάντησαν τον άστεγο Jonnie Wright και θέλησαν να τον βοηθήσουν.

Πώς ένας άστεγος έδωσε χαρά στους περαστικούς - Μόλις του έδιναν ελεημοσύνη μάθαιναν την παράξενη αλήθεια του


Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Wright, που στην πραγματικότητά ήταν επιχειρηματίας, παρίστανε το ζητιάνο για 24 ώρες παρατηρώντας την ανταπόκριση του κόσμου. 

Ο νέος «ροζ» ιός που εμφανίστηκε στο Facebook και πώς να προφυλαχθείτε

Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνισή του στο Facebook τρομοκρατώντας τους χρήστες. Ο ιός παρουσιάζει τους χρήστες του να έχουν κάνει like σε συνδέσμους με ακατάλληλο υλικό, πράγμα το οποίο ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν.

Ο νέος «ροζ» ιός που εμφανίστηκε στο Facebook και πώς να προφυλαχθείτε

Το Facebook -με καθυστέρηση δύο ημερών- απέδωσε την ανάρτηση φωτογραφιών σκληρού ροζ περιεχομένου και ακραίας βίας στους λογαριασμούς σε συντονισμένη επίθεση. Η εικόνα που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα των φίλων σας είναι η εξής:

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Amoo Hadji: Ο 80χρονος που αρνείται να κάνει μπάνιο εδώ και 60 ΧΡΟΝΙΑ!!! Πώς καταφέρνει να επιβιώσει;;; (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ζει στο χωριό Dezhgah του Ιράν και είναι ίσως ο μοναδικός στο είδος του. Ο 80χρονος Amoo Hadji έχει πάρει την απόφαση εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια να μην πλένεται και να ζει μια πρωτόγονη ζωή στην φύση.
Amoo Hadji: Ο 80χρονος που αρνείται να κάνει μπάνιο εδώ και 60 ΧΡΟΝΙΑ!!! Πώς καταφέρνει να επιβιώσει;;; (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Σύμφωνα με πληροφορίες που μαθαίνουμε από χρήστη του Reddit (που δημοσίευσε τις φωτογραφίες), ο 80χρονος δύσκολα πλησιάζεται λόγω της έντονης μυρωδιάς του ενώ το μόνο αντικείμενο που κατέχει είναι μια πίπα για να καπνίζει κοπριά ζώων.

Shopping Therapy!! Αυτά είναι τα καλύτερα στοκατζίδικα των Αθηνών!!

Μπορεί οι εκπτώσεις να αποτελούν (μακρινό) παρελθόν, όμως αυτό δε σημαίνει ότι αποχαιρετούμε μια για πάντα τις χαμηλές τιμές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. 

Shopping Therapy!! Αυτα ειναι τα καλυτερα στοκατζιδικα των Αθηνων!!


Τα κατά τόπους στοκατζίδικα/outlets εγγυώνται ότι και τις αγορές μας θα κάνουμε για τη νέα σεζόν και το πορτοφόλι μας δεν θα... αδειάσει εν ριπή οφθαλμού.

ΙΤΑΛΙΑ: H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της 25χρονης που ΓΕΝΝΗΣΕ ενώ...

Μία νέα ζωή ήρθε... στον κόσμο μέσα από μία οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία. Μία 25χρονη γέννησε την κόρη της ενώ ήταν σε κώμα επί τέσσερις μήνες, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η ίδια έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

ΙΤΑΛΙΑ: H ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της 25χρονης που ΓΕΝΝΗΣΕ ενώ....


Η Καρολίνα Σέπε είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ένας γείτονας την πυροβόλησε στο κεφάλι στην πόλη Λάουρο τον περασμένο Αύγουστο.

Κι όμως! Οι Τρικαλινοί είναι οι πιο περιζήτητοι γαμπροί του πλανήτη!!! Γιατί όμως;;;

Περιζήτητοι γαμπροί σε όλη την υφήλιο αποδεικνύονται οι Τρικαλινοί σύμφωνα με τα στοιχεία του ληξιαρχείου της πόλης

Κι όμως! Οι Τρικαλινοί είναι οι πιο περιζήτητοι γαμπροί του πλανήτη!!! Γιατί όμως;;;


Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μέσα στο 2013, 3 Αλβανίδες παντρεύτηκαν Τρικαλινούς, ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας με κάτοικο της πόλης ανέβηκαν γυναίκες από τη Βουλγαρία, τις ΗΠΑ, την Σερβία, τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Ρουμανία.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου!! Βίντεο από την εκπομπή φως στο τούνελ

Τρεις νέες σημαντικές μαρτυρίες, τα στοιχεία των οποίων θα δοθούν στον εισαγγελέα Κοζάνης προκειμένου να μην μπει στο αρχείο η υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, έλαβε χθες στην εκπομπή φως στο τούνελ η Αγγελική Νικολούλη!



polizos1


Ένας μάρτυρας είναι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσει, ένας έδωσε στοιχεία για ένα αυτοκίνητο και ο τελευταίος ανέφερε κάτι για την Ελευσίνα όπου έχει μετακομίσει η οικογένεια του Κωστή!!

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Τουρκία -και πιο συγκεκριμένα, σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη- ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης


Τούρκοι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Έλληνα πρώην ισχυρού άνδρα του ΤΤ, αναλύοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού του τηλεφώνου.

To ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ των κατοίκων όταν έπεσαν από τον ουρανό 100.000 ΝΕΚΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της ανατολικής Αυστραλίας βλέποντας εκατό χιλιάδες νεκρές νυχτερίδες να πέφτουν από τον ουρανό.

To ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ των κατοίκων όταν έπεσαν από τον ουρανό 100.000 ΝΕΚΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ!


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι νυχτερίδες δεν άντεξαν τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται αυτές τις μέρες στην ανατολική Αυστραλία καθώς σε καθημερινή βάση ο υδράργυρος ξεπερνά τους 48 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τον εραστή του

Συνταξιούχος φιλόλογος είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη...

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τον εραστή του


Το θύμα βρέθηκε σφαγμένο με σπασμένο μπουκάλι, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων ήταν εραστής του άτυχου άντρα.

Χάρε Κρίσνα: Ποια ήταν η αίρεση που είχε προκαλέσει ΣΟΚ στην Ελλάδα του '80;;; Νύχτες τρόμου, οργίων και ναρκωτικών!!! (PHOTOS)

1983. Στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορούσαν ομάδες νέων με ξυρισμένα κεφάλια και ντυμένοι με πορτοκαλί ριχτά ρούχα, που παρέπεμπαν σε ινδουιστές μοναχούς.
Χάρε Κρίσνα: Ποια ήταν η αίρεση που είχε προκαλέσει ΣΟΚ στην Ελλάδα του '80;;; Νύχτες τρόμου, οργίων και ναρκωτικών!!! (PHOTOS)
Δεν ήταν Ασιάτες, αλλά Έλληνες που είχαν μυηθεί στη φιλοσοφική κίνηση Χάρε Κρίσνα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ξεβράστηκε καλαμάρι - γίγαντας στην Καλιφόρνια!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Καλιφόρνια! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του εξωτερικού, στις συγκεκριμένες ακτές βρέθηκε ένα γιγαντιαίο καλαμάρι. Και το λέμε γιγαντιαίο, το εννοούμε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ξεβράστηκε καλαμάρι - γίγαντας στην Καλιφόρνια!!!


Γιατί το συγκεκριμένο καλαμάρι ήταν 160 μέτρα από το κεφάλι μέχρι το πλοκάμι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες προέρχεται από το νερά κοντά στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας ενώ οι Αρχές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια των κατοίκων.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος

«Βελούδινο διαζύγιο»

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Βαρέθηκε ο… Ιερέας να περιμένει την Δημοτική Αρχή Τρικάλων και πήρε το… μυστρί

Βάζοντας το χέρι στην τσέπη, ο Ιερέας της συνοικίας του Πύργου Τρικάλων, αγόρασε 15 σακιά άμμο και ένα σακί τσιμέντο και «βούλωσε» τις τρύπες της πλατείας της συνοικίας που αποτελούσαν «παγίδα» για τα μικρά παιδιά.

Βαρέθηκε ο …Ιερέας να περιμένει την Δημοτική Αρχή Τρικάλων και πήρε το …μυστρί


Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η πλατεία απέκτησε ασφάλεια από το… μυστρί και την… τσέπη του Ιερέα και απομένει να δούμε αν θα… ασφαλτοστρώσει και τις λακκούβες του δρόμου…

Σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από το 6946564862; Μην απαντήσετε θα το μετανιώσετε!

Συνεχίζεται η παράνομη δραστηριότητα του κινητού 6946564862 από το οποίο λαμβάνουν καθημερινά τυχαία συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, μηνύματα, όπως "Σε είδα το Σάββατο στην καφετέρια. Ο Σάκης μου έδωσε το κινητό σου" ή "Μόλις χώρισα με την Τζένη", "Καλησπέρα Καίτη μου, τι κάνεις" κλπ.

Σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από το 6946564862; Μην απαντήσετε θα το μετανιώσετε!


Η υπόθεση είναι γνωστή στις διωκτικές αρχές αλλά και στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία υπάγεται ο αριθμός και όσες καταγγελίες και αν έχουν γίνει δεν έχει ακυρωθεί...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ: Σιαμαίες φάλαινες εντοπίστηκαν νεκρές ανοιχτά των ακτών του Μεξικό!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση δίδυμων σιαμαίων γκρι φαλαινών.

diaforetiko.gr : 6dae1 1351 86f51118 c2de8747 600x450 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ: Σιαμαίες φάλαινες εντοπίστηκαν νεκρές ανοιχτά των ακτών του Μεξικό! (βίντεο)

Τις δυο φάλαινες ανακάλυψαν επιστήμονες στην περιοχή Laguna Ojo de Liebre και όπως αναφέρουν είναι αρκετά πιθανό η μητέρα να απέβαλε τα έμβρυα, λόγω του προβλήματός τους.

Το νέο Πόνυ θα φέρνει 1 δις ευρώ ετησίως στην Ελλάδα. Θα το αφήσουν;

Η ιστορία του παλιού Πόνυ είναι πονεμένη, αφού εκείνοι που θέλουν να μας πωλούν τα δικά τους αυτοκίνητα, δεν επέτρεψαν ποτέ να ολοκληρωθεί η επένδυση της ΝΑΜΚΟ, στο Λιμνότοπο Κιλκίς.

Το νέο Πόνυ θα φέρνει 1 δις ευρώ ετησίως στην Ελλάδα. Θα το αφήσουν;


Το ίδο έγινε και με το εργοστάσιο του Θεοχαράκη, στο Βόλο, που δεν επετράπη να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη ελληνοϊπαωνική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως έγινε με την TOYOTA-SABANCI στην Τουρκία.

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ! Σε ποιο Ελληνικό ΝΗΣΙ θα ρίξουν τα ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ της ΣΥΡΙΑΣ;

Τοξική βόμβα απειλεί την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της χώρας μας κι ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου, απο την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ! Σε ποιο Ελληνικό ΝΗΣΙ θα ρίξουν τα ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ της ΣΥΡΙΑΣ;


Το αρχικό σχέδιο ταφής των χημικών όπλων στην Αλβανία ναυάγησε έπειτα απο τις αντιδράσεις των πολιτών και τελικώς επιλέχθηκε η θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης, με την ανοχή των ελληνικών αρχών.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κως: 20χρονη μπήκε στο σχολείο και σακάτεψε 16χρονη μαθήτρια με σιδηρογροθιά!

Στο νοσοκομείο του νησιού κατέληξε με διάσειση, μια 16χρονη μαθήτρια, που δέχθηκε άγρια επίθεση στην αυλή του σχολείου της...

Κως: 20χρονη μπήκε στο σχολείο και σακάτεψε 16χρονη μαθήτρια με σιδηρογροθιά!


Σύμφωνα με το aegeanews".gr, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (08-01-2014). Γύρω στις 12.30, εν ώρα διαλείμματος, 20χρονη (εξωσχολική) η οποία είχε προσωπικές διαφορές με την 16χρονη μαθήτρια, μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτή στην αυλή του σχολείου, όπου βρισκόταν η εν λόγω μαθήτρια και άρχισε να την χτυπά με σιδηρογροθιά (!) στο πρόσωπο, στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Πέθανε η επιτυχημένη σεναριογράφος από τα “Μυστικά της Εδέμ” Χριστίνα Κοτζάμπαση

Την τελευταία της πνοή άφησε την Κυριακή η Χριστίνα Κοτζάμπαση. Η επιτυχημένη συγγραφέας και σεναριογράφος των επιτυχιών έχασε τη μάχη, που έδινε εδώ και καιρό, με τον καρκίνο.
diaforetiko.gr : ta mistika tis edem 3 600x425 Πέθανε η επιτυχημένη σεναριογράφος από τα Μυστικά της Εδέμ Χριστίνα Κοτζάμπαση
Διακρίθηκε μέσα από τη σειρά Εντιμότατοι Κερατάδες του Alpha, το 2006. Ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως Τα κορίτσια του μπαμπά, Safe Sex, Το κόκκινο δωμάτιο, Τα μυστικά της Εδέμ, Σε είδα, Παιδική Χαρά, Κος και Κα Πελλς, Steps, Κλινική Περίπτωση, ενώ υπέγραψε το σενάριο και της κωμικής τηλεταινίας Ο γάμος της κόρης μου.