Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνέντευξη – βόμβα παρουσιάστριας: «Είχα καρκίνο στο στήθος…»


Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε στο περιοδικό ΕΓΩ! η γνωστή δημοσιογράφος, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για την απόφαση της να υιοθετήσει ένα παιδί. Επίσης απάντησε σε όλα όσα είχαν ακουστεί για τον υπέρογκο μισθό με τον οποίο πληρωνόταν…
Για τον καρκίνο του μαστού
Δείτε τι διάβασε η Μάγια Τσόκλη: «Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας –που δυστυχώς έχει εξαπλωθεί σαν γρίπη πια. Είχα καρκίνο στο στήθος. Όπως χιλιάδες άλλες γυναίκες, εγχειρίστηκα, έκανα χημειοθεραπείες, συνεχίζω να παίρνω φάρμακα. Φαίνεται ότι η ψυχική διάθεση επηρεάζει καταλυτικά την υγεία. Έτσι, θεωρώ ότι η μεγάλη στενοχώρια από την εμπειρία μου με την πολιτική επέσπευσε, αν μη τι άλλο, την εξέλιξη της νόσου. Όμως, να είμαι ξεκάθαρη: δεν ρίχνω την ευθύνη σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον εαυτό μου.»

Για τον γιο της και την υιοθεσία
«Έχει πλουτίσει τη ζωή μου ο γιος μου. Μου μαθαίνει να ξαναβλέπω τον κόσμο με τα δικά του μάτια. Κάθε μέρα τον βλέπω να ρουφάει τη ζωή και να αναπτύσσεται. Κάθε μέρα είναι μια γιορτή για αυτόν. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά του. Είναι αληθινά, θαυμαστό!… Η μονογονεϊκή υιοθεσία είναι πλέον εφικτή στη χώρα μας, κι αυτό, ομολογώ με εντυπωσίασε ευχάριστα.
Για τον μισθό της από την ΕΡΤ
«Γράφτηκε σε πρωτοσέλιδο -και φυσικά μεταφέρθηκε στα blogs- ότι λάμβανα ως αμοιβή για την εκπομπή στην ΕΡΤ 100.000 ευρώ το μήνα. Η πραγματικότητα: 3.200 ευρώ το επεισόδιο. Αμοιβή για τη δημοσιογραφική ομάδα, την παρουσίαση, τα κείμενα και την υπεραξία 15 χρόνων δουλειάς! Επί 10 επεισόδια το χρόνο, μας κάνουν 32.000 το χρόνο! Για μία εκπομπή δε που, από τις επαναλήψεις, έχει αποσβέσει πολλές φορές το κόστος της! Όμως, πείτε μου, τι να βγεις να πεις στους κακόβουλους δημοσιογραφίσκους που ονειρεύονται να βρεθούν στη θέση σου; Το μάθημα που πήρα είναι ότι η παροιμία «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» τελικά δεν ισχύει! Ο καπνός μπορεί να δημιουργηθεί εκ του του μηδενός, απλώς για να το θολώσει το τοπίο.»
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: