Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δεν αφήνουν τους λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα


Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατηγό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, δύο (02) αλλοδαποί (ηλικίας 33 και 21 ετών) διότι παρείχαν άμεση συνέργεια σε 18χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί του, ο οποίος επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Ο 18χρονος επίσης συνελήφθη.
Επίσης, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία,τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: