Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ωνάση: Η θεία τρώει στα σκουπίδια και η Αθηνά αγοράζει αγελάδα 230.000 δολαρίων


Η Αθηνά Ωνάση αφήνει την ηλικιωμένη θεία της, Όλγα, να τρώει από τα σκουπίδια, αρνούμενη να τη βοηθήσει, ενώ την ίδια ώρα αγοράζει στον σύζυγό της μια… αγελάδα αξίας 230.000 δολαρίων!
Ωνάση: Η θεία τρώει στα σκουπίδια και η Αθηνά αγοράζει αγελάδα 230.000 δολαρίων
Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογενείας, Αλέξης Μανθεάκης, τη χαρακτηρίζει «ατσάλινη κούκλα».

Αυτά γράφει στο νέο του βιβλίο «Athina Onassis: In the eye of the storm» που κυκλοφορεί στα αγγλικά σε ηλεκτρονική έκδοση, στο οποίο αναφέρεται σε κεφάλαιό του την απόφαση της Αθηνάς να μη βοηθήσει την άπορη θεία της Όλγα Ωνάση, όσες φορές και αν της ζήτησε βοήθεια.
Σύμφωνα με την Real News ο γνωστός δικηγόρος θέλοντας να στηρίξει τα όσα γράφει στο ηλεκτρονικό του βιβλίο, αναφέρει και ένα απόσπασμα«Όταν κάποια στιγμή η θεία της Αθηνάς, Όλγα Ωνάση, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ζήτησε τη βοήθειά της, εκείνη ποτέ δεν ανταποκρίθηκε και τόσο τα τηλεφωνήματά της όσο και το γράμμα που έγραψε στη χρυσή κληρονόμο δεν έλαβαν ποτέ απάντηση. Η Όλγα μού τηλεφωνούσε κάθε 10 ημέρες περίπου, λέγοντάς μου ότι δεν είχε καθόλου χρήματα και εξαιτίας του προχωρημένου της ηλικίας της δεν μπορούσε να δουλέψει. Η Αθηνά και οι άνθρωποί της στην Ελβετία αγνόησαν το αίτημα της θείας της… Λίγο καιρό αργότερα η Όλγα κατέφευγε καθημερινά στο συσσίτιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περίμενε υπομονετικά τη σειρά της σε μια μεγάλη ουρά απόρων, προκειμένου να της δώσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Την ίδια ώρα -στις 22 Οκτωβρίου του 2003- η Αθηνά φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, να αγόρασε στον Ντόντα πανάκριβη αγελάδα ράτσας, που της κόστισε 230.000 δολάρια»!
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: