Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκαν τους δολοφόνους 82χρονου – Έβαζαν στόχο ηλικιωμένους και τους λήστευαν


Πρόκειται για τρεις Αλβανούς ηλικίας 22,28 και 22 χρόνων οι οποίοι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία 82χρονου και σε ένοπλες ληστείες στην Κορινθία και τη Φθιώτιδα.
Βρήκαν τους δολοφόνους 82χρονου – Έβαζαν στόχο ηλικιωμένους και τους λήστευαν
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα μέλη της οργάνωσης.
Τα μέλη της σπείρας, σύμφωνα με την Αστυνομία σκότωσαν τον 82χρονο στις 18 Ιουνίου, όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι του , στον Πύργο Κορινθίας, για ληστεία. Μέσα βρισκόταν και η 92χρονη σύζυγός του αλλά και η 61χρονη κόρη τους.

Οι δράστες τον χτύπησαν με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου που βρήκαν μέσα στο σπίτι ενώ το ίδιο έκαναν και με τη σύζυγό του. Στην συνέχεια, πήραν κοσμήματα, το κυνηγετικό όπλο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που πήραν από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο 82χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, μέσα στο σπίτι.
Τα μέλη της σπείρας εμπλέκονται όμως και σε 23 περιπτώσεις ένοπλων ληστειών και κλοπών, σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες και αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Φθιώτιδας, σύμφωνα με το newsit.gr
Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν οι εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων με βαρύ οπλισμό και ιδιαίτερη σκληρότητα.
Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν πάρει χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις 73.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Ανακριτή Κορίνθου ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης αναζητούνται.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: