Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Α. Τσοχατζόπουλος: Δέχομαι συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους


Έτοιμος να προσφύγει στη δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός κατά όσων υποστηρίζουν ότι έχει σχέση με εταιρείες που διακίνησαν χρηματικά ποσά.
Α. Τσοχατζόπουλος: Δέχομαι συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους
Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:
«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ όποιοι υποστηρίζουν ότι δήθεν έχω οιαδήποτε σχέση με εταιρείες στο εξωτερικό, που διακίνησαν χρηματικά ποσά. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά αυτό που επανειλημμένα έχω δηλώσει και στη Βουλή: ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω με εταιρείες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ούτε με τις επιχειρηματικές και οικονομικές δραστηριότητές τους.

Καταγγέλλω ως εκ τούτου δημόσια, όσους έχουν την ευθύνη αυτών των διαδόσεων, τις οποίες διαρρέουν «αφανώς», που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες στο πλαίσιο σχεδίου επηρεασμού εις βάρος μου της κοινής γνώμης και των πολιτών, όπως και των θεσμικών οργάνων της Δικαιοσύνης, που έχει την ευθύνη της έρευνας της υπόθεσης. Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές.
Ζήτησα από τους δικηγόρους μου, από δω και στο εξής να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όλες τις δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τις οποίες δέχομαι».
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: