Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε κατοίκους και τσιγγάνους-Φωτό και βίντεο!


Αποδοκίμασαν τον δήμαρχο Λαμίας οι κάτοικοι της Ανθήλης - Φόβοι για νέα επεισόδια -  Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή...Από τύχη δεν είχαμε θύματα ή σοβαρούς τραυματισμούς χθες το βράδυ στην Ανθήλη Λαμίας (12-09-2012), όταν οι κάτοικοι του χωριού συνεπλάκησαν με τους τσιγγάνους, που έχουν εγκατασταθεί εκεί. Τα επεισόδια έγιναν την ώρα που περίπου 100 τσιγγάνοι πήγαν να παρέμβουν στην Γενική Συνέλευση που γινόταν στο χωριό. 


Αρχικά υπήρξε έντονη φραστική αντιπαράθεση και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Οι κάτοικοι τους έτρεψαν σε φυγή, ενώ μέχρι και αυτοκίνητα αναποδογυρίστηκαν μέσα στην πλατεία. Ένα μικρό δείγμα της αρχικής έντασης έξω από το κοινοτικό κατάστημα καταγράφηκε στο βίντεο του altpressfthiotida.com...


Λίγη ώρα αργότερα, όλο το χωριό ήταν αστυνομοκρατούμενο, αφού σχεδόν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης στη Λάμια έσπευσε εκεί, ακόμη και ο Εισαγγελέας.


ΦΩΤΟ από lamiareport.gr


Οι κάτοικοι έλεγαν ότι οι τσιγγάνοι απειλούσαν να επιστρέψουν περισσότεροι και οπλισμένοι, ενώ ήταν εξαγριωμένοι με τον δήμαρχο. ''Δεν πάει άλλο. Έχουν λεηλατήσει το χωρίο μας. Μας κατέστρεψαν και τώρα κινδυνεύει και η ζωή μας. Ο δήμαρχος μας κοροϊδεύει εδώ και καιρό ότι θα λύσει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ήταν τυχερός που απόψε δεν έφαγε ξύλο στην Ανθήλη''... είπε στο lamiareport.gr, ένας από τους εκατοντάδες αγανακτισμένους Ανθηλιώτες.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έγινε όταν μετά τα επεισόδια έφτασε στο κοινοτικό κατάστημα ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, ο οποίος αν και ζήτησε συγνώμη, δεν έπεισε...


Πηγή: newsIt.gr


Categories: