Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κλοιό αστυνομικών η Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ


Σε κλοιό αστυνομικών η Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ
Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν μέρος στα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διάρκεια της 77ης ΔΕΘ. Στα μέτρα περιλαμβάνονται περιπολίες αστυνομικών για τον έλεγχο ατόμων που μεταφέρουν αντικείμενα, περιπολίες αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και ανάπτυξη σε καίρια σημεία της πόλης ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ.
Η «σφραγίδα» στα σχεδιαζόμενα μέτρα αναμένεται να μπει σήμερα το απόγευμα από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Νίκο Παπαγιαννόπουλο, σε σύσκεψηπου θα έχει με τους επιτελείς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στη συμπρωτεύουσα έχουν φτάσει αστυνομικοί από την Αθήνα και άλλες πόλεις των γύρων νομών, προκειμένου να ενισχύσουν τις υπάρχουσες δυνάμεις.
Ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό της ΕΛΑΣ δίδεται στην αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων κατά τις διαδηλώσεις το απόγευμα το Σαββάτου και εκεί εστιάζεται όλη η προσοχή των επιτελών.
Για τον περιορισμό των κυκλοφοριακών προβλημάτων, η Τροχαία θα θέσει σε σταδιακή εφαρμογή μέτρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Για το λόγο αυτό οι οδηγοί πριν ξεκινήσουν για να πάνε σε κάποιο προορισμό, για να μην ταλαιπωρηθούν, θα πρέπει να ενημερώνονται για το ποιοί δρόμοι είναι κλειστοί, για να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: