Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έξαλλη με την “καινούργια” της τσόντα !


Tην Πέμπτη κυκλοφόρησε στα περίπτερα το "νέο" DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τίτλο "Η Τζούλια ξαναχτυπά!Το Casting Του γιατρού!"


Όπως αναφέρει η Sirina στην ιστοσελίδα της :"Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στη Sirina με ένα κάστινγκ που θα συζητηθεί... Η ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας αναλαμβάνει αυτή τη φορά να περάσει από σκληρό κάστινγκ τον Ζαφείρη Ντούρο! Άραγε ο Ζαφείρης θα περάσει από το crash test της απαιτητικής Τζούλιας;  

Παράλληλα, ο Ντίνος ο Γιατρός οργανώνει το δικό του κάστινγκ με νεαρές πρωτοεμφανιζόμενες σe αγαπημένο νησί των celebrities ... "
H Tζούλια όμως φαίνεται πως είναι έξαλλη και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναφέρεται σε όσους προσπαθούν να κερδίσουν χρησιμοποιώντας το όνομα της...
"Λυπάμαι που βγαίνουν διάφορου επιτήδειοι για ακόμα μια φορά ξαναπλασαροντας παλιά DVD κλπ..βγάζοντας τα τώρα στη φορά!! Είναι άδικο ! Τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι τελικά να κάνουν, για να πλουτίσουν !! Έλεος ! δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη όλη αυτή η 'fake' αγορά κ τα Ίντερνετ !!! Τραγικό !"
Πηγή: to-gamato.com
Categories: