Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα σε πανηγύρι!


ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα σε πανηγύρι!
Μπορεί ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, να δηλώνει ότι «τα τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά», ωστόσο, για μια ακόμη φορά, τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έδρασαν ανενόχλητα.
Μέλη της Χρυσής Αυγής ανατολικής Αττικής, ανάμεσα τους και ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος είναι πιο γνωστός με το… καλλιτεχνικό του όνομα «Καιάδας», εξαπέλυσαν χθες βράδυ επίθεση σε αλλοδαπούς πλανόδιους μικροπωλητές που είχαν στήσει τους πάγκους με την πραμάτεια τους σε πανηγύρι της Ραφήνας.
Λίγο πριν την επίθεση αντικαθιστώντας την αστυνομία έκαναν έλεγχο στα χαρτιά των μικροπωλητών. Το περισταστικό έγινε έξω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα ενώ ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα:
«Ήρθαμε να τιμήσουμε την γιιορτή της Παναγίας. Παράλληλα είδαμε ότι υπήρχαν εδώ πολλοί λαθρομετανάστες χωρίς χαρτιά. Εμείς αυτό το καταγγείλαμε στην αστυνομία και σαν Χρυσή Αυγή κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε».
Το έχουμε γράψει ξανά: Είναι απαράδεκτο οι παρακρατικές συμμορίες να υποκαθιστούν την Ελληνική Αστυνομία.
Οι εξαγγελίες του κυρίου Δένδια αποδεικνύονται κενό γράμμα με τους ναζί να τον περιφρονούν επιδεικτικά.
Οι ευθύνες του υπουργού και της ηγεσίας της αστυνομίας (που κανονικά θα έπρεπε να είχε «ξηλωθεί») είναι τεράστιες και επιτέλους είναι υποχρέωση και του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκδίδει προσωπικές διαταγές για τόσα άλλα ζητήματα, να δώσει ξεκάθαρη εντολή να διαλυθούν άμεσα οι συμμορίες ροπαλοφόρων ναζί!
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: