Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Απότακτος ειδικός φρουρός συνελήφθη με ναρκωτικά


Είχε αποταχθεί από την υπηρεσία του για υπόθεση ναρκωτικών και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, αλλά ο 34χρονος πρώην ειδικός φρουρός δεν άλλαζε… συνήθειες! Έτσι, συνελήφθη μαζί με τρεις συνεργούς του την ώρα της συναλλαγής έξω από το νεκροταφείο Αμφιλοχίας.
Απότακτος ειδικός φρουρός συνελήφθη με ναρκωτικά
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο και συνέλαβαν έναν 34χρονο Έλληνα τη στιγμή που παρέδιδε ηρωίνη σε έναν 40χρονο, στο αυτοκίνητο του οποίου περίμεναν ο πρώην ειδικός φρουρός και άλλος ένας 32χρονος άνδρας, όλοι κάτοικοι Αγρινίου. Ο 40χρονος πρόλαβε πριν συλληφθεί να σκορπίσει στο έδαφος άγνωστη ποσότητα ηρωίνης, αλλά πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα, σύμφωνα με το protothema.gr

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 34χρονου διακινητή, κατασχέθηκαν 130 γραμμάρια ηρωίνης σε στερεά μορφή, άλλες δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε σκόνη βάρους 10 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες βουπρενορφίνης, μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων, ένα καλαμάκι και ένας σουγιάς με υπολείμματα ηρωίνης και 795 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: