Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας


Ο δήμος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή περίοδο σειρά δωρεάν μαθημάτων  ψηφιακής φωτογραφίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους 57). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα αρχίσει να λειτουργεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, απευθύνεται σε νέες και νέους ηλικίας 18-35 ετών που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την Τέχνη της φωτογραφίας.


«Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι οι νέοι μας να διδαχθούν με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα μυστικά της φωτογραφίας και να αποκτήσουν όσο περισσότερα εφόδια και γνώσεις γίνεται γύρω από την λήψη, την ψηφιακή επεξεργασία, την εκτύπωση και τη δημοσίευση στο διαδίκτυο», τονίζει η αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου.
 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, κάθε Δευτέρα στις 20:00-22:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. 
 
Εισηγητής: Γιάννης Σεμιτσόγλου
 
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, έως 21 Σεπτεμβρίου 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα αίτησης, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thessaloniki.gr  ή  να την παραλάβουν από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, υπεύθυνος Δ. Τζημούρτας.
Στη συνέχεια μπορούν είτε να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail e.tsougkou@thessaloniki.gr είτε να την καταθέσουν στην γραμματεία του προγράμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310- 913047, 2310-2310877350 (ώρες 11:00 π.μ. -13:00 μ.μ.).

Αρθρογράφος: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Πηγή: mysalonika.gr
Categories: