Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Λόγω εργασιών και μέχρι την Παρασκευή 9/11, από τις 7 το πρωί ως τις 8 το βράδυ

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου


Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου από τις 07.00 έως τις 20.00, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», για τις ανάγκες εργασιών «επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο, από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό και το Δημόσιο, πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας [...] είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 05.11.2012 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 09.11.2012 από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ».

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία», σημειώνει η εταιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καλώντας το νούμερο 2410 741440, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας

Πηγή: tovima.gr

Categories: