Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώνεται άμεσα η ανάκριση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου


Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση για υπόθεση διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

http://newpost.gr/post/160024/oloklironetai-amesa-i-anakrisi-gia-tin-ypothesi-tsoxatzopoyloy-/
  

Ενώπιον του ανακριτή Γαβρ. Μαλλή απολογήθηκε σήμερα η δικηγόρος Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.   

Η κυρία Τσεκούρα εμφανίζεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο στην Ακρόπολη. Κατά τις δικαστικές αρχές πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.   

Απολογία για την εμπλοκή του στην υπόθεση έδωσε σήμερα και ο Φώτης Αρβανίτης, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες επίμαχων ακινήτων που κατέληξαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.  

Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει μάρτυρες, που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και αφού κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας, θα περατωθεί η ανάκριση.

Πηγή: newpost.gr
Categories: