Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σοκ: Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών


Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Ωνάση, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ.

Σοκ: Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών


Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», ο Τιερί Ρουσέλ ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών στην Ίμπιζα. Το περιστατικό έγινε πριν δέκα ολόκληρα χρόνια και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας, αφού κάποιοι φρόντισαν να το «θάψουν». 


Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τιερί βρισκόταν για διακοπές με την θαλαμηγό του στην Ίμπιζα και στην συντροφιά του ήταν τρία νεαρά μοντέλα. Κατά την διάρκεια που η 20χρονη Σίλβια Μπρανέτσκα, η συνομήλικη της Σουζάνα Λιντεμάνοβα και η 15χρονη Εμίλια Βαϊσόβα έκαναν τζετ σκι στον κόλπο της Ιγέτας, συγκρούστηκαν με την θαλαμηγό του Γερμανού μεγιστάνα Ούρλιχ Βίλχελμ Άουμαν και οι δυο σκοτώθηκαν ενώ η 15χρονη έπεσε σε κώμα και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της. Αμέσως ξεκίνησε ένα δικαστικό θρίλερ , το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει τελειώσει. 

Οι οικογένειες των θυμάτων διεκδικούν ποσά που αγγίζουν τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Τιερί Ρουσέλ διεκδίκησε από τον Άουμαν ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση, καθώς θεωρούσε ότι ζημιώθηκε το ίδιο με τα τρία κορίτσια.

Πηγή: gossip-tv.gr
Categories: