Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έλυσε τις διαφορές του με μια γυναίκα πυροβολώντας την!


Σε αιματηρό  επεισόδιο κατέληξε ο έντονος  καυγάς δυο συγχωριανών σε αγροτική περιοχή της νότιας Κέρκυρας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την γυναίκα με την οποία είχαν προσωπικές διαφορές!

Έλυσε τις διαφορές του με μια γυναίκα πυροβολώντας την!


Αρχικά, ο 73χρονος δράστης και η 50χρονη γυναίκα είχαν περιοριστεί σε φραστικό διαπληκτισμό. Όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν ο ηλικιωμένος έβγαλε ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και άρχισε να την σημαδεύει με αυτό. 

Η γυναίκα δεν πίστεψε ότι θα την πυροβολούσε και εξακολούθησε να αντιπαρατίθεται μαζί του. Όμως, εκείνος τη σημάδεψε στο πόδι και πάτησε την σκανδάλη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά!

Αμέσως  μετά, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων και παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί βρήκαν την 50χρονη αιμόφυρτη και κάλεσαν ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται. Το όπλο βρέθηκε στο σημείο του επεισοδίου και διαπιστώθηκε ότι ο 73χρονος δεν είχε άδεια κατοχής. 

Ο εισαγγελέας Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr
Categories: