Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σε κατάσταση συναγερμού η Άμεση Δράση στον Κόκκινο Μύλο – Πως ξεκίνησαν όλα


Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί κακοποιών εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονται σε εξέλιξη στον Κόκκινο Μύλο.

Σε κατάσταση συναγερμού η Άμεση Δράση στον Κόκκινο Μύλο – Πως ξεκίνησαν όλα


Στο αρχικό στάδιο των πυροβολισμών οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαιναν πέντε Αλβανοί.


Το άτομο που συνελήφθη είναι αλβανικής καταγωγής και έφερε αποφυλακιστήριο για φόνο.

Οι υπόλοιποι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια έχουν ανεβεί σε λόφο, από όπου και πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται, εξαιτίας αυτού του περιστατικού, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν αποσταλεί έχουν αποσταλεί πολλά περιπολικά της Άμεσης Δράσης, καθώς επίσης και της Ασφάλειας, προκειμένου να κυκλώσουν τους δράστες για να μη διαφύγουν.

Ήδη, στο σημείο της συμπλοκής έχει φτάσει και η δεύτερη ομάδα ανδρών της ΕΚΑΜ, αποτελούμενη από έξι ακόμα αστυνομικούς, οι οποίοι, μαζί με τους τέσσερις πρώτους συναδέλφους τους και φορώντας ειδική εξάρτηση, έχουν αναλάβει πλέον τον έλεγχο των επιχειρήσεων, μια που διαθέτουν βαρύ οπλισμό.

Πηγή: tsantiri.gr
Categories: