Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Δικαστής έδιωξε δικηγόρο γιατί παρουσιάστηκε ντυμένος γυναίκα


Δικαστής έδιωξε άνδρα δικηγόρο από την αίθουσα του δικαστηρίου, γιατί είχε πάει ντυμένος γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Δικαστής έδιωξε δικηγόρο γιατί παρουσιάστηκε ντυμένος γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο δικηγόρος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγή φύλου, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με γυναικεία αμφίεση, προκειμένου να υπερασπιστεί πελάτη του.
 Ωστόσο, όταν ο δικαστής αντιλήφθηκε από τα στοιχεία του ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για άνδρα, τον διέταξε να φύγει αμέσως από την αίθουσα. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος, παρά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθει, δεν είχε προλάβει να αλλάξει στα στοιχεία της ταυτότητας του, ώστε από άνδρας να φαίνεται ως γυναίκα.
 
Πάντως, ο δικαστής υπέβαλε παράπονο στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ότι μέλος τους προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο, παρουσιαζόμενο με ενδυμασία γυναίκας.
 
Ο δικηγόρος με τη σειρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέβαλε παράπονο στον δικηγορικό σύλλογο, διότι εκδιώχθηκε, όπως υποστήριξε, από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Πηγή: newsIt.gr gr.news.yahoo.com
Categories: