Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δημοσιογράφος πήγε να περάσει «όπλο» στα δικαστήρια της Ευελπίδων


Την ώρα που μια 37χρονη Ρομά, περνάει όπλο στα δικαστήρια και εκτελεί εν ψυχρώ το δολοφόνο του γιου της, η Αστυνομία στήνει ολόκληρη επιχείρηση και συλλαμβάνει δημοσιογράφο  του τηλεοπτικού σταθμού Alpha γιατί προσπάθησε, στο πλαίσιο ρεπορτάζ να περάσει μέσα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μια τσάντα για να δείξει την ανεπάρκεια των μέτρων. 

Δημοσιογράφος πήγε να περάσει «όπλο» στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Η ρεπόρτερ Βάνα Πρέντζα, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τη μία. Η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, πλησιάζει τα κάγκελα των δικαστηρίων και προσπαθεί να κάνει αναπαράσταση των όσων προηγήθηκαν  λίγες ώρες νωρίτερα με την αιματηρή βεντέτα μεταξύ τσιγγάνων στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Στα χέρια της κρατά μια τσάντα και προσπαθεί να την περάσει μέσα.. Λίγα μετρά πιο κάτω συνάδελφος της οπερατέρ του σταθμού, καταγράφει όλες τις κινήσεις της δημοσιογράφου. Στόχος του ρεπορτάζ είναι να αναδείξουν το πρόβλημα της φύλαξης των δικαστηρίων και τα κενά που υπάρχουν στην ασφάλεια.
Όμως η ρεπόρτερ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την… επιχείρηση.
Έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν δέχθηκαν τις εξηγήσεις που τους έδωσε και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.
Πηγή: protothema.gr gr.news.yahoo.com
Categories: