Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η καγκελάριος μόλις έφτασε...


Update 13.21: Μόλις προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροσκάφος που μεταφέρει την καγκελάριο της Γερμανίας Άνκελα Μέρκελ. 

Magnify Image

Ήδη εδώ και 45 λεπτά στο αεροδρόμιο βρίσκεται ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπ. Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο. Εν τω μεταξύ, ένταση αυτή την ώρα στο Ερρίκος Ντινάν ανάμεσα σε εργαζόμενους που πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο, διεκδικώντας δεδουλευμένα και των ΜΑΤ. Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα συμβολικά και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ. Η ένταση παραμένει.


Magnify Image



Σε ισχύ είναι πλέον τα αυστηρά ασφαλείας μέτρα για την άφιξη της Άνκελα Μέρκελ. Αρχίζουν ήδη να μαζεύονται, στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, οι πρώτοι διαδηλωτές για το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.  Στην Ομόνοια η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηπους και Κατεχάκη. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έκλεισαν και οι σταθμοί του τραμ στο Σύνταγμα και το Ζάππειο.

Magnify Image
(Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης)
Magnify Image
Μέχρι τώρα έχουν γίνει 25 προσαγωγές, μεταξύ αυτών και ενός 50χρονου που έφτασε στη γερμανική πρεσβεία με αυτή την γαλανόλευκη αμφίεση κρατώντας μια "πατριωτική σύνθεση" στα χέρια του και έχοντας βάψει στα γαλανόλευκα μέχρι και τη μοτοσικλέτα του. Ίσως δεν πρόλαβε να πληροφορηθεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άλλαξαν το ραντεβού τους για τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

(Η φωτό είναι από το Νewsit)

Πηγή: lifo.gr
Categories: