Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ζητούν λίγα λεπτά ακρόασης από τον πρόεδρο της Βουλής


Στα όρια της απόγνωσης, δηλώνουν ότι βρίσκονται οι 14 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τη θέση του στενογράφου στη Βουλή. Οπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, εδώ και 15 μήνες και συγκεκριμένα από τις 14 Ιουλίου του 2011 οπότε δημοσιεύτηκε και στο ΦΕΚ το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, περιμένουν να ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψή τους. 


Στο διάστημα αυτό υπέβαλαν, όπως σημειώνουν στην επιστολή τους, σειρά υπομνημάτων τόσο στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο όσο και στον νυν, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση. Αυτό που ζητούν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είναι: «να μας δεχθείτε σε μια έστω και ολιγόλεπτη συνάντηση για να σας υποβάλουμε και σχετικό υπόμνημα για το ζήτημα του διορισμού μας».
Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη

ΑΙΤΗΣΗ

Των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού της Βουλής των Ελλήνων, που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 18 θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας στενογράφων ( προκήρυξη 1Γ/2010 ΑΣΕΠ)

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Τα οριστικά αποτελέσματα του ανωτέρω διαγωνισμού στον οποίο πήραν μέρος τετρακόσιοι ενενήντα εννέα (499) υποψήφιοι από όλη την επικράτεια , ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ στις 21-2-2011 , οπότε κυρώθηκαν οι πίνακες των (14 τελικώς) επιτυχόντων και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 14-7-2011 (ΦΕΚ 463Γ/14-7-2011). Η Βουλή των Ελλήνων όμως, δε μας έχει καλέσει μέχρι σήμερα, να καταθέσουμε τα οικεία δικαιολογητικά για τον διορισμό μας, σύμφωνα με το νόμο.

Υποβάλαμε σειρά υπομνημάτων στον προκάτοχό σας Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο και σε εσάς και ζητήσαμε ενημέρωση για το διορισμό μας, χωρίς όμως να πάρουμε μέχρι σήμερα καμιά απάντηση.

Μοναδική συνάντηση, είχαμε τον Ιούλιο του 2011 με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Α. Παπαϊωάννου, από τον οποίο επίσης δε μας δόθηκε σαφής απάντηση.

Βρισκόμαστε κύριε Πρόεδρε στα όρια της απόγνωσης ήδη και σας παρακαλούμε να μας δεχθείτε σε μια έστω και ολιγόλεπτη συνάντηση , για να σας υποβάλουμε και σχετικό υπόμνημα για το ζήτημα του διορισμού μας, ο οποίος εκκρεμεί επί τόσο χρονικό διάστημα , που εύλογα πλέον ανησυχούμε για το αν η Βουλή των Ελλήνων προτίθεται ή όχι να εφαρμόσει τα αποτελέσματα του ανωτέρω διαγωνισμού

Αθήνα 25-10-2012

Μετά τιμής 

Οι άνω αναφερόμενοι επιτυχόντες στενογράφοι».


Πηγή: zougla.gr
Categories: