Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επανέρχεται το ‘Love Radio’!


Το ζήτημα βέβαια είναι πως ακριβώς επιστρέφει…
loveradio
Ανοίγει ξανά από σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το «Love Radio 97.5», επανέρχεται επιτέλους στο ραδιοφωνικό αέρα.

Σε διαρκή απεργία εδώ κι εβδομάδες, ηχολήπτες και παραγωγοί , με τον κόσμο εκεί (που σε τελική ανάλυση δεν είναι και πολύς) να παραμένει απλήρωτος από την άνοιξη! Ναι μεν τα πράγματα στα media είναι άγρια πλέον, εντελώς άγρια χωρίς έσοδα και οικονομικούς πόρους, αλλά κι αυτή η κατάσταση στο «Love Radio 97.5», δεν ξέρω πως μπορεί να εξηγηθεί. Είναι τόσο πολλά τα χρήματα που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία ενός μαζεμένου σχετικά ραδιοφώνου, ώστε να (μην) αφήνεται στο «έλεος» του θεού; Αναφέρομαι ειδικά στο «Love 97.5» και όχι στον «Orange 93.2» -και τα δύο ανήκουν στον Ανδρέα Κουρή- γιατί πρόκειται για ένα ραδιόφωνο, όχι μόνο από τα μεγαλύτερα των FM (και τα πιο ιστορικά), αλλά και επειδή πρόκειται για έναν πράγματι καλό σταθμό.
Χθες λοιπόν 6 Δεκεμβρίου, πληρώθηκαν οι ηχολήπτες, έλαβαν τους μισθούς 4,5 μισθών, οπότε επανέρχονται κανονικά στη δουλειά τους. Και επαναλειτουργεί έτσι ο σταθμός. Μένει να μπουν χρήματα και στους λογαριασμούς των παραγωγών του «Love Radio 97.5» ώστε να επανέλθουν επίσης στην ενεργό δράση. Αυτοί αποτελούν την ψυχή της συχνότητας, ειδάλλως μιλάμε για ένα παγωμένο τζουκ-μποξ το οποίο παίζει, απλώς, καλή (ή κακή) μουσική. Ακόμα και αμιγώς λογιστο-οικονομικά αν το δει ένας εργοδότης, οι παραγωγοί είναι εκείνοι που θα υποστηρίζουν τις… χορηγίες. Ειδικά παραγωγοί, ορεξάτοι και ευχαριστημένοι. Πολλώ δε μάλλον τώρα τον Δεκέμβρη που κινείται η διαφημιστική αγορά και όλοι θέλουν τα ραδιόφωνα… ζωντανά. Ακούστε τον Γιώργο Τράγκα και θα καταλάβετε τι σημαίνει να αναφέρεσαι στη ροή του λόγου σου, στον χορηγό (τη… «λεμοναδίτσα»!) λες και αποτελεί το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Και όπως ξέρετε το e-tetRadio είναι 100% υπέρ των παραγωγών, οι σταθμοί που δουλεύουν μόνο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.
Το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού ξεκινάει τη Δευτέρα, αλλά το δελτίο τύπου που μας ήρθε χθες, είναι κάπως… θολό. Ιδού τι λέει: «Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα ξεκινάει στις 7 το πρωί με τον Αγγελο Τριάντη και θα συνεχίζεται μέχρι  αργά τη νύχτα με τους Κωστή Λυμπερόπουλο και το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, τον Νίκο Γκαραβέλα στις 9 το βράδυ». Που είναι αλήθεια οι υπόλοιποι παραγωγοί του σταθμού ; Εκτός κι αν μέχρι τη Δευτέρα εμπλουτιστεί με όσους απουσιάζουν. Εν αναμονή λοιπόν…
Πηγή: tralala.gr
Categories: