Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" στην Κύπρο


Οι τηλεθεατές της Κύπρου θα έχουν τον πρώτο λόγο στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης που έχει αναστατώσει το νησί τους.



Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου στις 23:00

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Απόψε (Παρασκευή 18 Ιανουαρίου), το Φως στο Τούνελ επιχειρεί να φωτίσει μια  ακόμη ιδιαίτερη υπόθεση, την εξαφάνιση μιας γυναίκας από την Κύπρο. Η 39χρονη Μαρία Κακογιάννη από τη Λεμεσό, μητέρα ενός αγοριού δυόμισι ετών, αγνοείται από τις 11 Απριλίου 2012. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε την ίδια ημέρα στην παραλία Lady’s Mile της Λεμεσού. Η ίδια άφαντη…

Για πρώτη φορά και λόγω της βαρύτητας της συγκεκριμένης υπόθεσης, η εκπομπή αυτής της Παρασκευής θα προβληθεί ζωντανά στην Κύπρο μέσω live streaming στην ιστοσελίδα: www.alphatv.gr/Live.aspx. Η συμβολή των τηλεθεατών της εκπομπής από την Κύπρο θα είναι καθοριστική για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της θα αναζητήσει τα ίχνη της 39χρονης που εξαφανίσθηκε, κάτω από περίεργες συνθήκες στην Κύπρο, προσπαθώντας να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Παρακολουθείστε την εκμπομπή σε live streaming στην ιστοσελίδα: www.alphatv.gr/Live.aspx.


Πηγή: sigmalive.com
Categories: