Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Φως στο τούνελ της εξαφάνισης της Ανδρονίκης Λάσκα - Νέα στοιχεία στις αρχές για το θρίλερ με την αγνοούμενη φοιτήτρια


Συγκλονιστικές εξελίξεις προανήγγειλε χθες η Αγγελική Νικολούλη


Πάτρα: Φως στο τούνελ της εξαφάνισης της Ανδρονίκης Λάσκα - Νέα στοιχεία στις αρχές για το θρίλερ με την αγνοούμενη φοιτήτρια Συγκλονιστικές εξελίξεις προανήγγειλε χθες η Αγγελική Νικολούλη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, Ανδρονίκης Λάσκα,που αγνοείται από το 2006 και η οποία έχει συζητηθεί όσο λίγες στην κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο προανήγγειλε χθες στην εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την χθεσινή εκπομπή την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέα στοιχεία για την άτυχη κοπέλα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην οδό Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου 8-12 στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου του 2006.
Η εκπομπή έφερε στο φως τη συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση όταν μετρούσε ήδη πεντέμισι χρόνια στα συρτάρια των Αρχών της πόλης.
Η Ανακρίτρια της Πάτρας εντόπισε το δράστη της δολοφονίας της και τον κάλεσε σε απολογία.
Το απρόσωπο μέχρι χθες κατηγορητήριο, πήρε πλέον συγκεκριμένη μορφή και άνοιξε ο δικαστικός δρόμος για την τιμωρία του εγκλήματος. Το ίδιο άτομο, που ανήκει στο γνώριμο περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, είχε εντοπίσει και η πολύχρονη έρευνα του «Τούνελ». Είναι ο άνθρωπος, που σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και γνωστών της φοιτήτριας, της φερόταν βάναυσα τελευταία και είχε γίνει κυριολεκτικά η σκιά της.
Το «Τούνελ» διαθέτει για την υπόθεση ένα πλούσιο- αποκαλυπτικό υλικό. Για να μην προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη δικαστική εξέλιξη, δεν το έφερε όλο στο φως.
Τότε, η εκπομπή είχε δείξει καρέ- καρέ την εξονυχιστική έρευνα στην Πάτρα, που απέκλεισε την εκδοχή της στημένης εξαφάνισης από την ίδια τη Νίκη. Κάποιοι που ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές, επέμεναν ότι η φοιτήτρια επέλεξε τη φυγή ανοίγοντας το σχετικό δρόμο μέσα στο διαδίκτυο.
Η εκπομπή κατάφερε να βρει όλα τα πρόσωπα με τα οποία ήταν σε επαφή στο κυβερνοχώρο, για να αποκαλυφθεί ότι όλα είχαν σταματήσει δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση της. Εμφάνιζαν στην αστυνομία τον οδηγό ενός άγνωστου, κόκκινου αυτοκινήτου, να ευθύνεται για την ξαφνική φυγή της. Η εκπομπή κατάφερε να βρει τον τύπο του αυτοκινήτου και σιγά- σιγά να εντοπίσει και τον οδηγό. Ήταν ένας γνωστός της που δεν σχετιζόταν όπως αποδείχτηκε, με το χαμό της φοιτήτριας. Οι έρευνες ξαναγύρισαν στη νύχτα του μυστηρίου και στους τελευταίους ανθρώπους που τη συνάντησαν. Και εκεί βρέθηκε πλέον η άκρη… Οι μαρτυρίες που δόθηκαν στην εκπομπή, έγιναν και καταθέσεις στη δικαστική Αρχή, με αποτέλεσμα τις σημαντικές εξελίξεις.
Ο φερόμενος ως δράστης και φίλος της φοιτήτριας, απολογήθηκε στην Ανακρίτρια Πατρών το 2012, έξι χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της!
Σειρά τώρα έχει ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών που θα αποφανθεί για την πορεία της υπόθεσης. Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής Πατρών, υπέβαλλε υπόμνημα επί της απολογίας του κατηγορουμένου. Επισημαίνει τα βασικά σημεία με τις αντιφάσεις του, τα στοιχεία και τις σοβαρές μαρτυρίες, που χρήζουν περαιτέρω λεπτομερούς έρευνας.
Πηγή: thebest.gr
Categories: