Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Οι Άγγλοι γιατροί απάντησαν

Στην οικογένεια του Τόμας έφτασαν σήμερα οι απαντήσεις των Άγγλων γιατρών, για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, που εδώ και εννέα μέρες, βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνοντας τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή.


Τόμας Πρωτόπαπας: Οι Άγγλοι γιατροί, απάντησαν

Οι Άγγλοι γιατροί, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς γιατρούς, είναι πιο αισιόδοξοι, και διατείνονται πως ναι μεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να υπάρχει τόσο υψηλή πίεση στον εγκέφαλο, ωστόσο το ότι ο Τόμας είναι αθλητής και πυγμάχος, είναι κάτι που τον βοηθά πολύ στη μάχη που δίνει.

Οι Αμερικανοί από την άλλη, δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι στην απάντηση που έδωσαν χθες στην οικογένεια του 25χρονου ηθοποιού, καθώς τόνισαν πως η κατάσταση είναι δύσκολη, και γι΄αυτό ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Τώρα πάντως που η εγκεφαλική πίεση του Τόμας έχει πέσει, οι γιατροί στο ΚΑΤ ξεκίνησαν μια νέα φαρμακευτική αγωγή, τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι γνωστά την Παρασκευή.

Η νέα και διαφοροποιημένη φαρμακευτική αγωγή, στόχο έχει να οξυγονώσει τον εγκέφαλο του Τόμας, ώστε να επιτευχθεί κάποια εγκεφαλική λειτουργία.


Πηγή: madata.gr
Categories: