Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μπ. Μπερεζόφσκι: Η «αμαρτωλή» αδυναμία του στις ανήλικες Ρωσίδες

Καθώς ο μυστηριώδης θάνατος του Ρώσου μεγιστάνα Μπόρις Μπερεζόφσκι ερευνάται, κρυφές πτυχές της ζωής του βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Μπ. Μπερεζόφσκι: Η «αμαρτωλή» αδυναμία του στις ανήλικες Ρωσίδες


Κατά τα 12 χρόνια που έζησε «εξόριστος» στη Βρετανία, ο Μπόρις Μπερεζόφσκι έδειχνε με έναν σκοτεινό τρόπο τη νοσταλγία του για την πατρίδα. Συχνά ναύλωνε πτήσεις για να έρχονται στο Λονδίνο νεαρές Ρωσίδες, τις οποίες πλήρωνε για σεξ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο άλλοτε εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις ανήλικες. Διάταζε τον οδηγό του να τρέχει με διακόσια χιλιόμετρα την ώρα, καθώς αυτός στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του επιδιδόταν σε σεξουαλικά όργια με 16χρονες κοπέλες.
Κάποια φορά, λέγεται ότι μια 16χρονη που φορούσε ροζ στολή μπαλαρίνας «παραδόθηκε» στον Μπερεζόφσκι στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου «Lanesborough». Σε μια άλλη περίπτωση, μια νεαρή που πέταξε στο Λονδίνο από τη Ρίγα της Λετονίας, ζήτησε να φύγει μετά από ένα 24ωρο με τον Ρώσο ολιγάρχη, γιατί δεν άντεχε τον τρόπο που της φερόταν. Ο Μπερεζόφσκι έδωσε εντολή στον οδηγό του να την καθυστερήσει για να χάσει την πτήση της. Μόλις η κοπέλα κατάλαβε ότι δεν θα γύριζε στην πατρίδα της, άρχισε να κλαίει με λυγμούς, καθώς επέστρεφε στη βίλα του μεγιστάνα.
Ο Μπερεζόφσκι διατηρούσε σχέση επί 15 χρόνια με τη Ρωσίδα Ελένα Γκορμπιούνοβα, μέχρι πέρυσι. Είναι άγνωστο αν η κατά 21 χρόνια μικρότερή του γυναίκα γνώριζε την αδυναμία του στις ανήλικες ιερόδουλες. Πάντως πηγές του περιβάλλοντός του υποστηρίζουν ότι προσπαθούσε να κρατήσει στο σκοτάδι αυτή την πλευρά του εαυτού του.
Πηγή: www.newsbomb.gr
Categories: