Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τα γυρνάει τώρα ο εραστής της παπαδιάς - "Δεν πυροβόλησα εγώ τον ιερέα"


Ο εραστής της παπαδιάς, που παραμένει προφυλακισμένος για τη στυγερή δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία, ανακαλεί την ομολογία του και ισχυρίζεται πως παραδέχτηκε το έγκλημα μετά από "πολύ ξύλο"...
Τα γυρνάει τώρα ο εραστής της παπαδιάς - "Δεν πυροβόλησα εγώ τον ιερέα"
Μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου στα Κρέστενα, ο προφυλακισμένος για το έγκλημα Νίκος Παναγόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, ανακαλεί την απολογία του.

Ενώ αρχικά είχε ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον άτυχο ιερέα έπειτα από συνεννόηση με την παπαδια, Θεοδώρα Καρβέλα, με την οποία τότε διατηρούσε ερωτική σχέση στη νέα κατάθεση που έδωσε στις 12 Φεβρουαρίου, υποστηρίζει πως δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα και δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο της δολοφονίας και ότι οδηγήθηκε στην ομολογία επειδή τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.
"Ανακαλώ την ομολογία μου κατά την απολογία μου στις 7-9-12. Εγώ δεν πυροβόλησα τον σύζυγο της κ. Καρβέλα, ούτε πήγα στον τόπο του συμβάντος με σκοπό να του αφαιρέσω τη ζωή. Την ημέρα του περιστατικού εργαζόμουν στα Κρέστενα από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.50 το μεσημέρι", αναφέρει ο κατηγορούμενος. Όπως λέει, επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα και εκείνη του έλεγε πως τον αγαπάει και του ζητούσε να χωρίσει τη γυναίκα του.
"Μου έλεγε πως την χτύπαγε ο παππούλης και μου ζήταγε και χρήματα… Για μένα ο παππούλης ήταν ανθρωπάκι, με κράτησε στο τραπέζι του και με κέρασε. Από το πολύ ξύλο είπα στους αστυνομικούς ότι σε εκείνο το σημείο έγινε το συμβάν. Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, ούτε σκοτωμένο άνθρωπο να δω. Σας λέω την αλήθεια", καταλήγει ο Νίκος Παναγόπουλος.
Ο συνήγορος υπεράσπισης της παπαδιάς, Απόστολος Λύτρας, κάνει λόγο για "προσπάθεια αποπροσανατολισμού της Δικαιοσύνης", αναφέροντας πως "πρόκειται προφανώς για μια σπασμωδική κίνηση με σκοπό να αποφύγει την ανάληψη των ευθυνών της αποτρόπαιας πράξης του".
Πηγή: gr.news.yahoo.com
Categories: