Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σύλληψη 14χρονου για τον βιασμό Αμερικανίδας στο Ριο

Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψηΣτη σύλληψη ενός 14χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας, ως ύποπτο για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της Αμερικανίδας φοιτήτριας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Monday's O Globo, ο ανήλικος συνελήφθη στο κέντρο του Ρίου την Κυριακή, ενώ βρισκόταν σε μια κρυψώνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 14χρονος  φέρεται να συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της νεαρής φοιτήτριας και του Γάλλου συντρόφου της, ωστόσο δεν μετείχε στον βιασμό της αμερικανίδας.   

Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται οτι πριν από περίπου μια εβδομάδα  η  21 ετών φοιτήτριας, ανέβηκε σε ένα μίνι μπας μαζί με το φίλο της, γαλλικής υπηκοότητας 23 ετών, στο τουριστικό θέρετρο της Κοπακαμπάνα, θέλοντας να μεταβούν στη Λάπα, περιοχή με έντονη νυχτερινή ζωή.

Οι δράστες μπήκαν στο λεωφορείο, έδιωξαν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες χτύπησαν τον νεαρό Γάλλο με μια σιδερόβεργα, του πέρασαν χειροπέδες και βίασαν την κοπέλα, ενώ συνέχισαν να κυκλοφορούν με το όχημα μέσα στην πόλη επί έξι ώρες.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης μια πιστωτική κάρτα του ζευγαριού, για να αγοράσουν τρόφιμα και να κάνουν ανάληψη χρημάτων.


Πηγή: protothema.gr
Categories: