Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έφυγε... από τη ζωή ο μπασίστας των AC/DC!


Μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από την ζωή ο Neil Smith.


Ο Neil Smith ήταν ένα από τα πρώτα μέλη του θρυλικού rock συγκροτήματος που έμεινε στο πλευρό τους μέχρι το 1974, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Mark Evans ένα χρόνο αργότερα. Αργότερα είχε διατελέσει μπασίστας σε αρκετές ακόμα μπάντες με σπουδαιότερη αυτή των Rose Tattoo το 1978!

Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε εχτές μέσα από την σελίδα των AC/DC στο facebook με τα εξής λόγια: «O Neil Smith πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7 Απριλίου 2013. Πλέον αναπαύεται εν ειρήνη και βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ο Neil ηρέμησε και έπαψε μάχεται πλέον με τον καρκίνο. 


Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος εκεί έξω που να τον συνάντησε και να μην ένιωσε τη ζωή του να γίνεται καλύτερη. Ήταν ένας ιδιαίτερα στοργικός και αφοσιωμένος πατέρας, ένας πιστός φίλος και ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή και ο θάνατός του θα γίνει αισθητός. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους του για την υποστήριξη και την αγάπη τους, ειδικά στις τελευταίες στιγμές της ζωής του».


Πηγή: olathessaloniki.com
Categories: