Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ξάνθη : Κέρδισε η μισή πόλη το τζακ ποτ του Λαϊκού


Σε δεκάδες υπολογίζονται οι Ξανθιώτες που κερδίζουν μεγάλα ή μεγαλύτερα ποσά, κάτοχοι των τυχερών λαχνών της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης, αφού συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στην περιοχή της Ξάνθης.


Ο τυχερός αριθμός του τετραπλού τζακ ποτ είναι 08217 της 9ης σειράς που κερδίζει 935.000 ευρώ καθαρά (1, 4 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που διαθέτει και τα 5 στοιχεία) αλλά οι λαχνοί που κερδίζουν από τις σειρές 1η ως 10 έχουν επίσης διατεθεί στην Ξάνθη.

Ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι τυχεροί παρά μόνο αυτοί κερδίζουν ποσά μερικών χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μόνο φήμες υπάρχουν για τους υπόλοιπους τυχερούς. Οι κάτοχοι έχουν αγοράσει τα λαχεία είτε από το πρακτορείο του Ν. Δαγκλή στην οδό Κ. Μπένη, είτε από 2 πλανόδιους λαχειοπώλες της Ξάνθης. Προφανές είναι ότι αυτοί που θα κερδίσουν τα μεγαλύτερα ποσά δεν θα εμφανιστούν εύκολα.

Όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, η Ξάνθη έχει φανεί αρκετές φορές τυχερή, το τελευταίο διάστημα, παρά τη γενικότερη κάμψη των πωλήσεων σε λαχεία και τυχερά παιχνίδια.


Πηγή: olathessaloniki.com

Categories: