Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αγγελική Νικολούλη: Ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha!

Η αγαπημένη και πολυβραβευμένη εκπομπή αναζητήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν στην τηλεόραση του Alpha αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η επίμονη έρευνα μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
Αγγελική Νικολούλη: Ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha! Η αγαπημένη και πολυβραβευμένη εκπομπή αναζητήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν
Η εκπομπή Φως στο Τούνελ με τη βοήθεια των εθελοντών τηλεθεατών, εντόπισε συνανθρώπους μας οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί επηρεασμένοι κυρίως από προβλήματα οικονομικά και υγείας. Στη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν βρέθηκαν 49 αγνοούμενοι και μπήκε τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων.

Το Φως στο Τούνελ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση της εκπομπής. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 η εκπομπή είχε μερίδιο τηλεθέασης 22,5% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 27,9%. Το Φως στο Τούνελ παρουσίασε σταθερότητα στην απόδοσή του κάθε εβδομάδα, δημιουργώντας ένα πιστό φανατικό κοινό. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ξανά στους δέκτες σας με το νέο πρόγραμμα του Αlpha το φθινόπωρο.

Πηγή: sarc.gr
Categories: