Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δεκαεξάχρονος κρεμάστηκε στο σημείο όπου είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του

«Σε αγαπώ τόσο πολύ, μπαμπά», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω κινητού στον νεκρό πατέρα του Darren ο 16χρονος Jack Williams από τη Βρετανία. Στη συνέχεια κρεμάστηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχε αυτοκτονήσει λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο 46χρονος Darren Williams.


Ο Jack κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες να αποδεχθεί την πικρή διάλυση του γάμου των γονιών του ενώ η βία κυριαρχούσε πλέον στις μεταξύ τους σχέσεις. 

Στο παρελθόν ο Darren Williams είχε εισβάλει στο κομμωτήριο της πρώην συζύγου του, της 41χρονης Rachel Williams, την οποία και πυροβόλησε επειδή έμαθε πως είχε σχέση με έναν δικηγόρο.

Οι Darren και Rachel την ημέρα του γάμου τους
http://troktiko.eu/wp-content/uploads/2013/06/image7124.jpeg

Παρότι τραυματίστηκε στο πόδι η γυναίκα κατάφερε τελικά να αφοπλίσει τον εξοργισμένο άνδρα, ο οποίος εξαφανίστηκε.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το πτώμα του σε ένα δάσος.

Πέντε εβδομάδες αργότερα ο 16χρονος Jack κρεμάστηκε στο ίδιο σημείο.

«Ελπίζω εκεί που είσαι να μπορείς να δεις αυτό το μήνυμα και να ξέρεις πως σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Ελπίζω να ζεις ειρηνικά και σίγουρα θα σε δω μια μέρα. Ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει σύντομα γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα», ήταν το τελευταίο μήνυμα που έγραψε στο κινητό του ο 16χρονος με παραλήπτη τον νεκρό πατέρα του.

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό στο δάσος όπου είχαν σκορπιστεί οι στάχτες του πατέρα του.
«Είπε πως ήθελε να πάει εκεί όπου βρίσκονταν οι στάχτες του πατέρα του, είπε πως ήθελε να είναι μόνος», κατέθεσε στο δικαστήριο ο καλύτερός του φίλος Alistair Yates.

Πηγή: troktiko.eu
Categories: