Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Kανένα νέο για την 17χρονη Κατερίνα Ιορδανίδου – το μήνυμα του πατέρα στο facebook

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας:
Kανένα νέο για την 17χρονη Κατερίνα Ιορδανίδου – το μήνυμα του πατέρα στο facebook

"Ο Κ.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤE ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ."


Αγωνία για την Κατερίνα Ιορδανίδου, την 17χρονη που αγνοείται από τις 18 Ιουνίου και που αναζητά η αστυνομία αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού που κινητοποιήθηκε μέσω του γνωστού δικτύου του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

Ημερομηνία γέννησης:21/3/1996

Χρώμα μαλλιών: Μαύρα

Χρώμα ματιών: Καστανά

Ημερομηνία εξαφάνισης: 18/6/2013

Στις 18/06/13 στις 08:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αργυρούπολης η Κατερίνα Ιορδανίδου, 17 ετών. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο σορτς, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια. Να σημειωθεί ότι φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου από δικούς της ανθρώπους και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
Πηγή: briefingnews.gr
Categories: