Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 13χρονη σταρ του YouTube

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ


Έξι χρόνια κράτησε η μάχη της Τάλιας Τζόι Καστιλιάνο, της χαμογελαστής έφηβης που μέσα από τα βίντεό της στο YouTube έγινε πηγή έμπνευσης τις χιλιάδες ανθρώπους, ασθενείς του καρκίνου και όχι μόνο. Πέθανε στα 13 της αφού πάλεψε τη μισή της ζωή με το νευροβλάστωμα.

Η μικρή Ταλία, από την Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 840.000 χρήστες του YouTube, οι οποίοι την ακολουθούσαν φανατικά στο προσωπικό της κανάλι, όπου παρείχε μυστικά ομορφιάς αλλά και συγκλονιστικές ιστορίες από τη μάχη της με τον καρκίνο.
Παρά το γεγονός ότι έχασε τα μαλλιά της σε χημειοθεραπείες, η μικρή Ταλία δεν το έβαζε κάτω. Καλλώπιζε τον εαυτό της με καλλιντικά ενώ σήμα - κατατεθέν της ήταν μια φωτογραφία της με το σύνθημα «το μέικ απ είναι η περούκα μου» γραμμένο χρωματιστά στο κεφάλι της.

Η Ταλία είχε διαγνωστεί σε ηλικία επτά ετών με νευροβλάστωμα, μια σχετικά σπάνια αλλά επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου. Το τελευταίο της βίντεο στο YouTube είχε αναρτηθεί τον περασμένο Μάιο ενώ στη συνέχεια είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Το περασμένο Σεπτέμβριο, η Ταλία είχε παραστεί στο σόου της Έλεν Ντετζένερες ενώ είχε επιλεγεί για να κοσμήσει το εξώφυλλο του CoverGirl.

Δείτε τα βίντεο της Ταλία εδώ.

Πηγή: ethnos.gr
Categories: