Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τη στραγγάλισα γιατί μου ζήταγε γάμο

Τη στραγγάλισα με τα ίδια μου τα χέρια και την πέταξα σε χωράφι στο Πόρτο Γερμενό γιατί μου ζήταγε γάμο” ομολόγησε κυνικά στην απολογία του στον ανακριτή ο 26χρονος που δολοφόνησε την 39χρονη ερωμένη του.

diaforetiko.gr : 11  Τη στραγγάλισα γιατί μου ζήταγε γάμο

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 26χρονος στραγγαλιστής του Πορτο Γερμενό ο οποίος στις 14 Μαίου 2013 δολοφόνησε την 39χρονη ερωμένη του και πέταξε το πτώμα της σε ένα χωράφι.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του τον πίεζε να την παντρευτεί και εκείνος μετά από ένα καυγά που είχαν έχασε την ψυχραιμία του και την σκότωσε.

Ο 26χρονος ο οποίος εργαζόταν σε φαστφουντάδικο στη Νέα Σμύρνη είχε δεσμό με την 39χρονη τα τελευταία 5 χρόνια.

Εκείνη ήταν χωρισμένη και εργαζόταν ως γραμματέας σε γυμναστήριο.

Το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει πως η 39χρονη είχε ζητήσει από τον νεαρό να χωρίσουν όμως εκείνος δήλωνε ερωτευμένος μαζί της και την πίεζε να τα βρουν. Μάλιστα την ενοχλούσε συχνά στη δουλειά της και στο σπίτι της με αποτέλεσμα το θύμα να αλλάξει τις κλειδαριές στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της στο Κερατσίνι.

Ομως ο νεαρός εξακολουθούσε να την ενοχλεί και να της ζητάει να τη συναντήσει. Το απόγευμα της 14ης Μαϊου της ζήτησε να βρεθούν στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό για να συζητήσουν. Ομως εκεί συνέβη το μοιραίο…

Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο 26χρονος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την 39χρονη σύντροφό του. Στη συνέχεια, πήρε το άψυχο σώμα της, το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το πέταξε πίσω από θάμνους σε χωράφι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το εξοχικό του. Και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, επέστρεψε στην κανονική του ζωή.

Την επόμενη μέρα, στις 15 Μαϊου 2013, δηλώθηκε στο Α.Τ. Κερατσινίου η εξαφάνιση της γυναίκας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους και φυσικά από τον άνθρωπο που είχε σχέση μαζί της. Όταν ερεύνησαν το αυτοκίνητό του βρήκαν εκεί την ταυτότητα του θύματος, το κινητό της και τα κοσμήματα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο 26χρονος δε μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία τους στο αυτοκίνητό του και συνελήφθη το απόγευμα της 17ης Μαϊου 2013.

Ο νεαρός στην κατάθεσή του υπέπεσε σε αντιφάσεις και όταν είδε οτι δεν μπορεί να ξεφύγει ομολόγησε οτι στραγγάλισε την σύντροφό του, ενώ υπέδειξε στους άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το πτώμα.

Πηγή: diaforetiko.gr
Categories: