Αν μέχρι τώρα καθαρίζατε όλα τα φρούτα πριν τα φάτε, βγάζοντας σχολαστικά τη φλούδα από το καθένα, ήρθε η ώρα να σταματήσετε.
Μελέτες έχουν δείξει πως τα περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία των φρούτων, βρίσκονται είτε στη φλούδα τους, είτε στη περιοχή κοντά της.
Αν ωστόσο, δεν μπορείτε να τρώτε τη φλούδα των φρούτων, προσπαθήστε τουλάχιστον να την κόβετε όσο το δυνατόν πιο λεπτή, ώστε να μην πετάτε πολλά από τα αντιοξειδωτικά. Έτσι, θα εφοδιάζετε τον οργανισμό σας με μεγαλύτερη φυσική άμυνα.