Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ στην Σπάρτη: Αλλοδαπός πήγε να περάσει τον δρόμο τον πάτησαν και τον εγκατέλειψαν - Αίματα και σωθικά χυμένα στο δρόμο!

Ήταν περίπου 8:30 το βράδυ της Παρασκευής και 13 του Σεπτέμβρη, όταν έγινε το κακό στη Γυθείου, λίγο ποιο πάνω από το Διοικητήριο.



Σύμφωνα με το apela.gr, οι μαρτυρίες και πρώτες πληροφορίες, 2 Ρουμάνοι ηλικίας 30 - 40 ετών, ανέβαιναν από ένα στενό προς τη Γυθείου. Ο Ένας εκ αυτών πήγε να περάσει απέναντι. Τότε στη διπλή διαχωριστική και δυτικά του δρόμου ανέβαινε ένα φορτηγάκι με κατεύθυνση από Σπάρτη προς Γύθειο.


Ο Ρουμάνος από αδιευκρίνιστες αιτίες, χτυπήθηκε από την αριστερή πλευρά από το φορτηγάκι, και έπεσε στο δρόμο. Τότε ένα άλλο διερχόμενο Ι.Χ. από την αντίθετη κατεύθυνση, πέρασε πάνω από τον τραυματισμένο Ρουμάνο.

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού σταμάτησε και μόλις διαπίστωσε τι έγινε αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και αστυνομία. Το Ι.Χ. που πέρασε πάνω από τον Ρουμάνο, απλά εξαφανίστηκε.

Ο δεύτερος Ρουμάνος προσπαθώντας να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι είδε, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν πίστευε τι συνέβη στο "φίλο" του.

Πηγή: aniwthoi.net
Categories: