Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα... ήταν προμελετημένο

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την Πάτρα, με θύμα τη 43χρονη επιχειρηματία Ναταλία Βουτσινά και δράστη τον 33χρονο Αλβανό Arti Janca, δημιουργούν νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση.

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα... ήταν προμελετημένο


Σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγει η Ασφάλεια Πατρών, αλλά και τα όσα υποστήριξε κατά την απολογία του ο δολοφόνος, το έγκλημα όχι μόνο δεν έγινε εν βρασμώ ψυχής, αλλά ήταν προμελετημένο!


Μάλιστα ο δράστης αγόρασε το φονικό μαχαίρι λίγες μόνο ώρες προτού κατακρεουργήσει την επιχειρηματία, καθώς θεωρούσε ότι είχε μαζί της οικονομική διαφωνία. Το αιματοβαμμένο κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το φονικό μαχαίρι κι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι πάνω του υπήρχε ακόμη κρεμασμένο το καρτελάκι με το barcode της αγοράς!

Με βάση αυτό το στοιχείο κατάλαβαν ότι η αγορά είχε γίνει μόλις λίγη ώρα πριν από την αποτρόπαια δολοφονία και ότι ο δράστης είχε στήσει ολονύκτιο καρτέρι έξω από το σπίτι της 43χρονης στην περιοχή των Μποζαΐτικων.

Δύο χρόνια πριν

Οπως διαπιστώθηκε, η μοναδική συνεργασία που είχε ο δράστης με την άτυχη 43χρονη και τον σύντροφό της δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη ήταν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει πριν από περίπου δύο χρόνια ένα μπιστρό στο Ρίο.

Τότε συμφώνησαν με έναν εργολάβο να φτιάξει μια σιδερένια κατασκευή. Δεν έμειναν όμως ευχαριστημένοι και η συνεργασία χάλασε. Ενας εκ των εργατών του συνεργείου ήταν και ο δράστης.

Μετά ο Arti Janca επέστρεψε στη σύζυγο και στα παιδιά του στην Αλβανία, όπου και παρέμεινε έως και πριν από λίγες ημέρες. Επειτα επέστρεψε και πάλι στην Πάτρα και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης βγήκε με έναν φίλο και συμπατριώτη του για να διασκεδάσουν στο κατάστημα «Τρελή Ροδιά», στο οποίο εργαζόταν η Ναταλία Βουτσινά.

Εξω από το σπίτι

Μόλις ο Αλβανός την είδε, την αναγνώρισε και θυμήθηκε τι είχε γίνει πριν από περίπου δύο χρόνια. Τότε ζήτησε από το μπαρ «τον επόμενο γύρο να τον σερβίρει η Ναταλία». Η 43χρονη αρνήθηκε και τότε ο Αλβανός με τον φίλο του έφυγαν από το κέντρο. Ο δράστης έδιωξε τον φίλο του με τη δικαιολογία ότι είχε κάποια δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η 43χρονη με τον δημοσιογράφο και την κορούλα τους. Εμεινε κρυμμένος έξω από το σπίτι του ζευγαριού ολόκληρη τη νύχτα. Οταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής είδε τον γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει με την κόρη του, μπήκε από την πίσω πόρτα και βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται. Χωρίς να διστάσει, της επιτέθηκε και τη σκότωσε...

Πηγή: madata.gr
Categories: