Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Στα σκυλιά «τάισε» τον θείο του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο νεαρός ηγέτης της Βόρειας Κορέας επιφύλαξε έναν σκληρό θάνατο για τον θείο του και πέντε συνεργάτες του

kim600_030114

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο νεαρός ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται ότι εκτέλεσε τον θείο του, άλλοτε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του καθεστώτος, φιλοξενεί την Παρασκευή στο φύλλο της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες που έλαβε από τη Λαϊκή Κίνα. Και σύμφωνα με αυτές, ο 67χρονος Γιανγκ Σονγκ Τάεκ βρήκε μαρτυρικό θάνατο, καθώς ο ανιψιός του διέταξε να τον γδύσουν και να τον ρίξουν – μαζί με πέντε άλλους συνεργάτες του – σε ένα κλουβί όπου υπήρχε μια αγέλη σκυλιών, τα οποία είχαν αφεθεί ατάιστα για τρεις ημέρες!
Η αγέλη των άγριων ζώων χρειάστηκε περισσότερη από μία ώρα να κατασπαράξει τους έξι ανθρώπους, σε μια τιμωρία που αποκαλείται «κουάν γιουέ», ή εκτέλεση με σκύλους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κινεζική εφημερίδα Γουέν Γέι Πο, την οποία και αναπαράγει η Daily Mail.
Περιγράφοντας μια απίστευτη εικόνα μεσαιωνικής βαρβαρότητας, η κινεζική εφημερίδα αναφέρει ότι την όλη αποτρόπαιη διαδικασία παρακολούθησε προσωπικά ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνοδευόμενος από 300 αξιωματούχους – στέλνοντάς τους ένα σαφές μήνυμα για το τι τους περιμένει σε περίπτωση που δεν του είναι απολύτως υποταγμένοι, αναφέρει η Daily Mail.
«Αποφασίσαμε να απομακρύνουμε τους φραξιονιστές που λειτουργούσαν στο κόμμα μας», αρκέστηκε να πει την Πρωτοχρονιά στο μήνυμά του για τον νέο χρόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αναφερόμενος στην εκτέλεση του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, του ανθρώπου που λειτούργησε ως προστάτης του όταν διαδέχθηκε στην εξουσία τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Πηγή: thepaper.gr
Categories: