Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστής δημοσιογράφου - Ο δικηγόρος σύζυγός της καταγγέλει: Την απήγαγαν!

- Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή 
- Ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Μπούρας το περασμένο Σαββατοκύριακο κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής, πως έχει εξαφανιστεί η γυναίκα του από το μεσημέρι της Παρασκευής - Πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής
- Το τηλεφώνημα μυστήριο στο σύζυγο της γυναίκας - Τι του είπε ο άγνωστος άνδρας
- "Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι ότι είναι ζωντανή. Δεν ξέρω αν είναι καλά η γυναίκα μου", δήλωσε ο σύζυγός της

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστής δημοσιογράφου - Ο δικηγόρος σύζυγός της καταγγέλει: Την απήγαγαν!


Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης γνωστής δημοσιογράφου και συζύγου μεγαλοδικηγόρου των Αθηνών, ερευνά από την περασμένη Παρασκευή η Ασφάλεια Αττικής.


Ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Μπούρας, το περασμένο Σαββατοκύριακο κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής, πως έχει εξαφανιστεί η γυναίκα του Θάλεια Χούντα, από το μεσημέρι της Παρασκευής χωρίς να δώσει σημεία ζωής, τα τελευταία 24ωρα.

Όπως τόνισε στην εκπομπή ΜΙΛΑ και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο δικηγόρος Νίκος Μπούρας δήλωσε: 

«Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα... Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές.
Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ.»

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής ιδιαίτερα έμπειροι στις εξιχνιάσεις απαγωγών -100% στα ποσοστά- μέχρι στιγμής δεν έχουν στα χέρια τους στοιχεία που να δείχνουν περίπτωση απαγωγής με την στενή έννοια του όρου καθώς δεν έχει υπάρξει τηλεφώνημα στο οποίο να ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση τις γνωστής δημοσιογράφου.Ωστόσο τηλεφώνημα στον σύζυγο της εξαφανισμένης γυναίκας υπήρξε ένα και μοναδικό όπου ο άγνωστος του είπε λακωνικά να προσέξει τι θα κάνει με μια δικαστική διαμάχη που έχει ο δικηγόρος.


Πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές η τύχη τις γυναίκας μέχρι στιγμής αγνοείται και οι έρευνες της Ασφάλειας είναι σε πλήρη εξέλιξη.Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο η γνωστή δημοσιογράφος να έφυγε ίδια βούληση από σπίτι, χωρίς όμως βέβαια αυτό το σενάριο να συγκεντρώνει τα περισσότερα ποσοστά. 


Αντιθέτως το κυρίαρχο σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι των ερευνών είναι αυτό της αρπαγής με το ερώτημα όμως να αιωρείται: Γιατί και με πιο σκοπό άρπαξαν τη γνωστή Δημοσιογράφο;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


Πηγή: newsit.gr
Categories: